web analytics
...

De band die de tweelingvlammen verenigt, reikt tot ver buiten het fysieke

De band die de tweelingvlammen verenigt, reikt tot ver buiten het fysieke

Schrijfgelukjes: Voorbereidingstijd voor het huwelijk
De link tussen twee tweelingvlammen is vergelijkbaar met Yin en Yang. Hun energieën vullen elkaar aan, maar de polariteit is anders. Ze weerspiegelen tegengestelde kwaliteiten. Het helpt ons om de echte balans in het leven te vinden, omdat de zwakte van de een de kracht van de ander maakt.

De link tussen twee tweelingvlammen is nooit alleen fysiek, hun snaren zijn op het niveau van de ziel met elkaar verbonden. Met het verstrijken van de tijd weten ze zich buiten het fysieke te voelen.

Ze zijn meelevend met elkaar. Als de een vreugde voelt, wordt de ander ook gelukkig; als de ene depressief is, zal de andere dat ook zijn. Deze verbinding is aanwezig wanneer ze mijlen ver van elkaar verwijderd zijn. Ze hebben een vergelijkbaar energieniveau waardoor ze elkaar kunnen verstaan ​​zonder te praten.

De relatie tussen dubbele vlammen

Je tweelingvlam is de enige persoon die ooit is gemaakt met hetzelfde energieniveau als de jouwe. Daarom is het over het algemeen heel moeilijk om iets voor de tweelingvlam te verbergen. Het komt ook voor dat wanneer de een op de een of andere manier tegen de ander liegt, de waarheid niet lang verborgen kan blijven. Het is bijna onmogelijk om iets voor de tweelingvlam te verbergen.

Onvoorwaardelijke liefde, wederzijdse acceptatie en eerlijkheid spelen een essentiële rol in elke relatie tussen twee vlammen. Al deze ingrediënten maken deel uit van het recept dat het leven harmonieus maakt en innerlijke rust bereikt.

Lees ook:   De 7 symptomen van tweelingzielen herkennen

Er zijn veel problemen wanneer het paar tweelingvlammen opstijgt. Er zijn eindeloze argumenten, relatieproblemen, verbindingsproblemen en nog veel meer. Maar ze hebben een sterke band die hen helpt al deze tests te doorstaan.

Wanneer de band tussen de tweelingvlammen erg sterk is, kunnen deze mensen hun gedachten en ideeën voelen door telepathie. Ze bellen of sturen elkaar meerdere keren tegelijk; ze kunnen elkaars zinnen aanvullen; ze kunnen zelfs hetzelfde geschenk kopen dat de ander wil.Veel voorbeelden van synchroniciteiten zijn aanwezig in hun leven.

Wanneer we zeggen dat de verbinding tussen twee tweelingvlammen buiten het fysieke ligt, kan dit ook betekenen dat de relatie niet egoïstisch of afhankelijk is. Er is geen obsessie. Romantiek of intieme relaties zijn niet de enige redenen om samen te zijn. De band ertussen lijkt net zo natuurlijk als ademen. Ze zijn verbonden op zielsniveau.

Er zijn veel zielsverwanten in het leven, maar slechts een tweelingvlam. Je soulmate in het leven ziet er misschien uit als een tweelingvlam, maar ze is misschien niet alleen. De verbinding tussen twee dubbele vlammen laat je jezelf en je omgeving op de best mogelijke manier kennen. Je tweelingvlam fungeert tegelijkertijd als partner en gids.

De vereniging van de twee vlammen leidt tot oneindige energieniveaus waar alles verandert. Deze verbinding brengt het beste in je ziel naar boven en stelt je in staat om het volledig te ervaren. Je bent op je hoogste energieniveau wanneer je perfect hecht aan je tweelingvlam.

Het is niet de relatie tussen lust en behoefte, het is iets dat je verbeelding te boven gaat. Alleen degenen die de echte essentie van de band van de tweelingvlam kunnen kennen, profiteren van deze zeer mooie verbinding van een ziel in twee lichamen.

Lees ook:   Ontmoeting met een geliefde uit een vorig leven

door Claire C.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button