web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen

Hoe weet je dat jij je tweelingziel hebt ontmoet

Afbeelding van verhaalpin

Elke relatie heeft ons iets te leren – en tweelingvlammen worden vaak beschouwd als degenen die ons het meeste zullen leren.

Het ontmoeten van je tweelingziel wordt door sommigen beschouwd als de krachtigste zielsontmoeting die een persoon kan ervaren.

Daarom vroegen we experts hoe je kunt weten wanneer je je tweelingvlam hebt gevonden, wat je moet weten over het navigeren door deze vaak tumultueuze relatie en hoe je kunt weten of het de bedoeling is dat jij en je tweelingziel samen zijn.

Wat is een tweelingvlam?

Een tweelingvlam is een intense zielsverbinding met iemand waarvan men denkt dat hij iemands wederhelft is, ook wel een ‘spiegelziel’ genoemd. Het is gebaseerd op het idee dat één ziel soms in twee lichamen wordt gesplitst.

Een van de belangrijkste kenmerken van een tweelingzielrelatie is dat deze zowel uitdagend als genezend zal zijn.

Dit komt door het spiegelende karakter van een tweelingvlam; ze laten je je diepste onzekerheden, angsten en schaduwen zien.

Maar ze helpen je ook om ze te overwinnen, en omgekeerd: jouw tweelingziel zal in gelijke mate door jou worden beïnvloed.

Belangrijk is dat ieder mens op zichzelf nog steeds ‘heel’ is, zegt gediplomeerd psychotherapeut Babita Spinelli . “Er bestaat een verkeerde benaming dat een tweelingvlam je compleet maakt”, legt ze uit. “In werkelijkheid zijn relaties bedoeld om je aan te moedigen om op jezelf completer te zijn.”

 

11 tekenen dat je je tweelingziel hebt gevonden

 

.Toen je elkaar ontmoette, was er onmiddellijke herkenning.

Wanneer je je tweelingziel voor het eerst tegenkomt, zegt Spinelli, zal er een intens gevoel van aantrekkingskracht , herkenning en verlangen zijn. “Een tweelingziel ontmoeten voelt vaak als thuiskomen”, merkt ze op. “Ze voelen vertrouwd aan – een onmiskenbaar intense band alsof je ze eerder hebt gekend.”

.Jullie lijken erg op elkaar.

Jij en je tweelingziel zullen misschien merken dat jullie veel gemeen hebben wat betreft waarden, ervaringen uit het verleden en interesses, voegt Spinelli toe. “Jullie zullen allebei ontdekken dat jullie verhaal uit het verleden veel toevalligheden en soortgelijke ervaringen bevat.”

.Je vult elkaar aan.

Op de gebieden waar jullie niet op elkaar lijken, zullen jullie verschillen elkaar aanvullen, bijna zoals yin en yang. Hun schaduw wordt bijvoorbeeld aangevuld door jouw licht, en omgekeerd. En omdat een tweelingvlam jou weerspiegelt, ben je je waarschijnlijk heel bewust van hoe je relatie jouw schaduwen en die van hen benadrukt.

Lees ook eens:  Zielsverwanten en Tweelingzielen
.Je onzekerheden en twijfels worden versterkt.

“Het doel van je tweelingziel is om je te ondersteunen en te helpen met je goddelijke missie en doel”, merkt spiritueel auteur Shannon Kaiser op . “Dus vaak zal dit soort relatie je problemen en diepste onzekerheden weerspiegelen, zodat je er doorheen kunt werken om te genezen en te groeien.”

.Ze voelen magnetisch aan.

Vanaf het moment dat je elkaar ontmoette, en nog steeds tot op de dag van vandaag, voel je je fysiek tot hen aangetrokken als ze bij je in de buurt zijn, maar ook magnetisch als je niet bij elkaar bent. Het is alsof hun energie altijd bij je is en altijd dichterbij wil zijn.

.De relatie is tumultueus.

Tweelingzielrelaties verlopen niet allemaal van een leien dakje, en dat is meestal ook niet het geval. Met een tweelingziel zijn is alsof je voortdurend met jezelf geconfronteerd wordt, namelijk de delen van jezelf die je misschien niet leuk vindt. Het kan ongelooflijk uitdagend zijn, maar het maakt een grote groei voor jullie beiden mogelijk.

.De relatie is heel intens.

Er is een duidelijke emotionele lading tussen tweelingvlammen, zegt Spinelli, en die ontwikkelen zich vaak snel omdat je je al zo vertrouwd voelt. En zoals Kaiser toevoegt: “Omdat je op zielsniveau zo verbonden bent, voel je de dingen samen dieper, wat vaak zorgt voor meer intensiteit en passie.”

.Jullie komen steeds weer bij elkaar.

“The Chase” maakt zeker deel uit van de tweelingzielrelatie. Op een gegeven moment kan een van jullie weglopen, uit angst, woede, noem maar op. Maar je komt vaak terug.

“Als je een ‘aan en uit’-relatie hebt, kan het met je tweelingvlam zijn’, zegt Kaiser. “Je zult merken dat dingen je op willekeurige manieren bij elkaar blijven brengen. Het kan maanden, jaren of zelfs tientallen jaren duren; je vindt gewoon altijd de weg naar elkaar terug.”

.Je verbinding voelt goddelijk.

Wanneer je je tweelingziel vindt, is er een bepaalde meer dan levensgrote kwaliteit die waarschijnlijk goddelijk of voorbestemd aanvoelt.

“Er is een gevoel dat je bij elkaar bent gebracht door een hogere macht”, merkt Spinelli op, en dat schept een zeer sterke band tussen jullie twee. (Dit kunnen soms ook karmische relaties zijn .)

Lees ook eens:  Karmische band
10 .Je hebt een bijna psychische connectie.

Jij en je tweelingziel kunnen waarschijnlijk in één oogopslag communiceren, en je weet altijd wat de ander denkt. Je kunt zelfs elkaars emoties of symptomen voelen, voegt Spinelli toe.

11 .Ze dagen je uit om beter te zijn en het beter te doen.

Omdat tweelingvlammen als spiegels fungeren, dagen ze ons uit om het beter te doen, en vaak zijn jullie doelen op een manier op elkaar afgestemd die jullie beiden naar nieuwe hoogten duwt. Het is een zeer uitgebreide relatie die veel groei bevordert.

De 8 stadia van een tweelingzielrelatie

De fasen van een relatie zijn anders als het je tweelingziel is. Tweelingzielstadia kunnen uniek zijn, afhankelijk van de betrokken mensen, merkt Spinelli op, maar er zijn acht veelvoorkomende:

Fase 1: Verlangen

Voordat jullie elkaar ontmoeten, zul je je ervan bewust zijn dat je wederhelft er voor je is. Er is een diep verlangen in deze fase, merkt Spinelli op, en er zal tijdens deze fase innerlijk werk zijn om je voor te bereiden op de ontmoeting met je tweelingziel.

Fase 2: Ontmoeting

Zodra je elkaar ontmoet, zal je wereld op zijn kop staan. Bereid je voor om snel te vallen. “Als je elkaar ontmoet, is het een waanzinnige, onmiddellijke aantrekkingskracht”, zegt Kaiser. “Je kunt vaak je handen niet van elkaar afhouden en voortdurend aan elkaar denken en veel tijd met elkaar willen doorbrengen.”

Fase 3: De huwelijksreisfase

Ja, tweelingvlammen kunnen ook een huwelijksreisfase hebben! In deze fase is uw relatie nieuw, betekenisvol en positief. Hoe lang het duurt, hangt af van het paar, voordat er problemen ontstaan.

Fase 4: Er ontstaan ​​uitdagingen

Vroeg of laat komen kernwonden aan het licht en ontstaan ​​er meningsverschillen in de relatie, merkt Spinelli op. Vaak zijn deze uitdagingen een weerspiegeling van het zielswerk dat jullie samen moeten doen. Het gaat vaak niet om het verbeteren van de relatie, maar om het verbeteren van jezelf.

Fase 5: De test

“Je liefde zal op de proef worden gesteld als je diep in je schaduwkanten duikt”, zegt Kaiser. “Al je onzekerheden zullen de kop opsteken als je jezelf en elkaar in twijfel begint te trekken.”

In deze fase, zo voegt Spinelli eraan toe, kan de ene partner de ander vermijden of zelfs de relatie verbreken, terwijl de ander zich emotioneel onzeker voelt. “Dit is waar hechtingsproblemen ontstaan”, zegt ze.

Lees ook eens:  Empathische verbinding voor tweelingvlammen en soulmates

Fase 6: De achtervolging

De achtervolging, ook wel tweelingzielscheiding genoemd , is een groot onderdeel van veel tweelingzielrelaties; iemand zal altijd weglopen. “Tweelingzielrelaties hebben veel push-pull”, zegt Kaiser. “Een deel van de achtervolging is de beloning voor elke persoon. Maar er zal een tijd komen dat een partner zich terugtrekt, en dit veroorzaakt scheiding.”

Fase 7: De overgave

De achtervolging kan jaren duren, maar als jullie twee al je triggers, onzekerheden en uitdagingen overwinnen, merken Spinelli en Kaiser op dat jullie uiteindelijk misschien weer bij elkaar komen. “Dit is de overgave aan de relatie en het grote geheel voor jullie beiden”, merkt Kaiser op. “Je accepteert en laat elkaar zijn wie ze zijn, met gebreken en zo. Dit is waar je weer terugkomt.”

Fase 8: Thuiskomen

En ten slotte, zodra je je volledig hebt overgegeven en je bestemming hebt geaccepteerd, begint je leven en voelt het evenwicht hersteld. “Er ontstaat een gedeelde betekenis en er is meer empathie en begrip in de relatie”, zegt Spinelli. In deze fase ondersteun je elkaar en blijf je de groei voor de ander faciliteren.

 

Hoe verschillen tweelingzielen van zielsverwanten?

Sommige mensen beschouwen tweelingvlammen als een van de vele soorten zielsverwanten , waarbij tweelingvlammen de meest intense zijn omdat ze in feite één ziel zijn.

Het grootste verschil tussen een tweelingvlam en elk ander type zielsverwant is dat tweelingvlammen twee helften van hetzelfde geheel zijn.

Een soulmate daarentegen kan worden gezien als iemand die uit hetzelfde hout is gesneden als jij. Er is een diepe vertrouwdheid en je voelt je heel dichtbij, maar je bent niet dezelfde ziel.

“Een zielsverwant verandert wie je bent door je dichter bij je ware en authentieke zelf te brengen”, zegt Kaiser. “Soulmates hebben een contract gesloten om samen te zijn, en dat betekent niet altijd romantische liefde. Je kunt soulmates hebben die vrienden, huisdieren, familieleden, enz. zijn.”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥