web analytics
11:11 Dubbele getallen
Geschiedenis

Voetvorm voorouders die je niet mag negeren

De meesten van ons denken aan onszelf als gedeeltelijke afstammelingen van die massa-indringers – de Romeinen en vervolgens de Vikingen – in heel Europa en Noord-Afrika. Ondanks hun reputatie als verwoestend, lieten beide groepen imperialisten, naast de plunderingen, verrassend weinig DNA-residu achter in hun gekoloniseerde bevolking. Als je nieuwsgierig bent naar je afkomst, maar niet zover bent dat je een DNA-test voor voorouders wilt bestellen, is er een mogelijke indicator die verrassend dicht bij de hand is – of in dit geval voet – je voetvorm.

Lees ook:   Prophecy of Hermes | The Anunnaki & Forced Forgetting of the "Sky Beings"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥