web analytics

Verzadigd vet is gezond

Verzadigd vet is gezond

Beste Lezers,

Verzadigd vet heeft een hele slechte naam. Ten onrechte. Al 40 jaar wordt ons verteld dat we niet meer vet mogen eten dan 30% van onze totale intake. En daarvan niet meer dan 10% verzadigd vet. Gebaseerd op helemaal niets. Al 40 jaar doen wij mee met een experiment waarvoor wij geen toestemming hebben gegeven. En wat is het resultaat? Obesitas all over the world. Met deze site wil ik u informeren over hoe het werkelijk zit. Hieronder kunt u een ebookje downloaden waarin ik mijn informatie van onderzoeken van honderduizenden mensen heb verwerkt. Vet is gezond!

Lees hier hoe dat precies zit ! U zult versteld staan.

Verzadigd vet en cholesterol zijn gezond en niet gevaarlijk voor onze gezondheid!

In drie kwartier leg ik je uit dat we al 40 jaar ongevraagd in een groot voedsel experiment zitten.

http://eerlijkovervet.nl/verzadigd-vet-is-gezond/

Lees ook:   Kokos olie waar kun je het voor gebruiken allemaal

Gerelateerde artikelen

Back to top button