...

19 oktober 2021

 

7 kankerverwekkende producten in je huis

7 kankerverwekkende producten in je huis

 

Als u de tijd neemt om te controleren wat u eet en hoeveel u traint, is het ook erg belangrijk dat u niet vergeet deze gewoonten na te trekken in uw huishouding. Dit komt omdat talloze artikelen in uw huis zijn verontreinigd met agressieve chemicaliën die zich langzaam in uw weefsels ophopen en een toxische overbelasting veroorzaken. Deze items kunnen mogelijk producten zijn die kanker veroorzaken.

Hoewel het het beste is om alleen biologische zelfgemaakte of traditionele producten te kopen, zijn hier 7 mogelijke kankerverwekkende producten en huishoudelijke artikelen die u zo snel mogelijk moet vervangen.

1. Shampoo
Gerespecteerde academicus en wetenschapper David Suzuki meldt dat 80% van de gangbare huishoudelijke producten minstens één van de 12 meest giftige chemicaliën bevat, waaronder carcinogenen en hormoonontregelaars zoals parabenen, natriumlaurethsulfaat, formaldehyde-vrijmakende conserveermiddelen en p-fenyleendiamine.

Als het gaat om shampoo, parabenen, geur, kleur en cocamide zijn diethanolamine de ergste overtreders. Maar deze chemicaliën zitten niet alleen in shampoo: naar schatting is 1 op 8 van de 82.000 ingrediënten die worden gebruikt in producten voor persoonlijke verzorging industriële chemicaliën, waaronder kankerverwekkende stoffen, pesticiden, reproductietoxines en hormoonverstoorders. Zelfs sommige “organische” of “natuurlijke” shampoofamma’s kunnen agressieve chemicaliën bevatten,

 

2. Geurkaarsen
Hoewel ze misschien namen als “summer breeze” of “strawberry shortcake” krijgen, zijn geurkaarsen verre van natuurlijk. In feite bevatten de meeste kaarsen, zelfs ongeparfumeerde, formaldehyde, een ongelooflijk schadelijke chemische stof die bij verhitting giftige dampen afgeeft.

Van formaldehyde is ook bekend dat het irritatie van de ogen, neus, keel en huid veroorzaakt en ook van ademhalingsproblemen, misselijkheid en o.a.kanker.

Gebruik in plaats daarvan volledig natuurlijke bijenwaskaarsen met een katoenen lont om uw huis  te verlichten

3. Luchtverfrissers
Luchtverfrissers en parfums bevatten geurstoffen, die tot 3 000 chemicaliën gebruiken om een ​​bepaalde geur te creëren. Deze kunnen leiden tot neurologische problemen, slechte immuniteit, auto-immuunziekten, dermatitis, ademnood, astma, oogirritatie, kanker, allergieën, onvruchtbaarheid, miskraam en nog veel meer. Depressie zelfs!

Erger nog, de ingrediënten hoeven niet op de producten vermeld te worden, wat betekent dat je nooit echt weet wat je inademt.

Maak in plaats daarvan voor uw eigen kamer een heerlijke geur met water, een theelepel amandelolie en 20 druppels van uw favoriete etherische olie in een sprayfles van 2 oz.

4. Douchegordijnen
Als het gaat om douchegordijnen zijn PVC en vinyl al tientallen jaren populair, maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat een van deze materialen niet veilig is. Onderzoekers hebben ontdekt dat PVC-douchegordijnen tot 108 vluchtige organische stoffen kunnen afgeven, waaronder 7 die voorkomen op de EPA-lijst met gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen.

Lees ook:   Vaccinatie paspoort

Elke keer dat je doucht, adem je deze verbindingen in. Langdurig blootgesteld is gekoppeld aan schade aan de lever, het centrale zenuwstelsel, het ademhalingssysteem, voortplantingssysteem en kan bijdragen aan ontwikkelingsschade.

Koop in plaats daarvan biologisch katoenen of hennepgordijnen en was en strijk ze vaak om schimmel te voorkomen.

5. Kunstbenodigdheden
Kunstbenodigdheden zoals lijm, verf en permanente markeringen mogen  niet door uw kinderen worden gebruikt. Sterker nog, het is bekend dat de producten hoofdpijn, misselijkheid, brandwonden, ademhalingsproblemen, long- en nierschade en kanker veroorzaken.

Dit is de reden dat zoveel ambachtelijke producten waarschuwingslabels hebben die waarschuwen dat het product niet mag worden ingeademd, ingeslikt of op de huid mag komen.

Zoek in plaats daarvan naar de AP- of CP-zegel op de producten die u uw kinderen geeft, wat bewijst dat ze niet-toxisch zijn. Beter nog, vervang water met water en kruiden zoals mosterd of kurkuma, vervang markeringen met houtskool of maak zelfgemaakte lijm met bloem en water.

6. Insecticiden en pesticiden
Deze producten doden niet alleen bugs, ze vergiftigen ook langzaam uw familie! Deze producten werken met neurotoxines, zoals pyrethoïden, vooral die van monsanto, die bij de mens tot de ziekte van Parkinson kunnen leiden. De producten zijn vooral schadelijk voor kinderen, die gevoeliger zijn voor giftige stoffen in het milieu en zelfs bij huisdieren ziektes en overlijden kunnen veroorzaken.

Maak in plaats daarvan uw eigen organische pesticiden met behulp van gemeenschappelijke keukeningrediënten.

7. Anti-transpiranten
Inmiddels heb je waarschijnlijk gehoord dat anti-transpiranten en deodorants vaak aluminium bevatten om je oksels droog te houden. Het gebruik van deze producten is gekoppeld aan het begin van de ziekte van Alzheimer en borstkanker, omdat aluminium moeilijk is uit te zetten en neigt te accumuleren in de weefsels van de hersenen en de borst. Het ergste is dat ze je op den duur zelfs nog erger doen ruiken. Antitranspirant is niet gezond voor je lichaam je blokt natuurlijke processen nml.

In plaats daarvan , maak je eigen deodorant met behulp van kokosolie

https://dailyhealthpost.com/cancer-causing-products-in-home/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten