web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Verbinding met vorige levens

Heb je ooit iemand ontmoet, met wie je, ondanks dat je nog nooit eerder hebt ontmoet, meteen een sterke band voelde? Dit fenomeen zou kunnen duiden op een willekeurige maar krachtige synergie tussen twee vreemden. Als je echter openstaat voor het idee van vorige levens, bestaat de kans dat je een bekende vreemdeling op een totaal andere plaats en op een ander tijdstip hebt gekend. We hebben connecties uit vorige levens met de mensen, plaatsen en zelfs huisdieren in ons huidige leven. En als je je ooit hebt afgevraagd of je een vorig leven hebt gehad, wil je waarschijnlijk weten hoe je kunt zien of iemand die je kent ook in ons vorige leven was.

Reïncarnatie, vorig leven is niet alleen een modern wetenschappelijk geloof. Ahalya, de vrouw van Gautam rishi, had een affaire met god Indra en werd vervloekt door haar man. In het volgende leven bevrijdde Rama haar van de vloek.

Soms denken we dat onze partner uit een vorig leven is? Maar je zult enthousiast zijn om te weten dat onze astrologische geboortehoroscoop het antwoord op deze vraag heeft. We kunnen via astrologie heel duidelijk verbanden met vorige levens zien, [Synastry] wordt meestal gebruikt om de romantische mogelijkheden tussen twee potentiële partners te bekijken. De tak van astrologie die synastrie wordt genoemd, wordt gebruikt om de compatibiliteit tussen twee geboortehoroscopen te vergelijken – en een ervaren astroloog zal in staat zijn om onze vorige levensverbinding met onze partner te zien.

We moeten weten dat we mensen niet per ongeluk ontmoeten. Ze zijn bedoeld om ons pad te kruisen met een reden. Het gaat allemaal om onze vorige levensverbinding met die persoon, het gaat allemaal om de karmische gebondenheid. Elke relatie die we aangaan met mensen op deze aarde zal niet altijd overleven, maar het betekent ook niet dat het nog steeds niet de bedoeling was. Niet alle ontmoetingen met mensen zijn bedoeld om voor altijd te duren. Mensen komen in ons leven om ons iets te leren. Soms is de “voor altijd” niet de persoon, maar wat we van hen winnen. Ze komen in ons leven om de karmische achterstanden op te ruimen die we hebben met die persoon uit de vorige geboorte. En dat is de reden waarom we in dit leven met hen in contact komen.

Lees ook eens:  De dam kan niet worden gerepareerd!

De belangrijkste planeet die verantwoordelijk is voor de verbinding met vorige levens is ketu (Zuidknoop). Elke planeet in onze horoscoop als deze overlapt met ketu in de horoscoop van een andere persoon, dan geeft het een verband met een vorig leven aan met die persoon.

Laten we nu zeggen of iemand de maan in het teken Stier heeft, dus kijk nu naar de horoscoop van de andere persoon, kijk in welk teken ketu is geplaatst, of ketu ook in het teken Stier staat in de horoscoop van de andere persoon. Dan kunnen we zeggen dat ketu de maan overlapt of omgekeerd.
Als dit verband ook in de navmansha-kaart voorkomt, wordt dit bevestigd.

Laten we nu de verschillende soorten verbindingen met vorige levens begrijpen die verschillende planeten aangeven wanneer ze elkaar overlappen of verbinding maken met ketu van de andere persoon, in de grafiek.

Als de maan de ketu van een andere persoon overlapt, geeft dit aan dat de persoon een emotionele band in een vorig leven heeft, het kan elke vorm van emotionele band zijn met die persoon die in dit leven voortduurt en waardoor beide ook in dit leven verbonden zijn.

Wanneer de zon ketu overlapt, duidt dit op een soort vaderlijke verbinding met die persoon, omdat we weten dat de zon ziel is, het duidt ook op een zielsles die aan de persoon is gehecht, het is alsof hun zielen ook verbonden zijn in deze reis van het leven.

Wanneer Venus Ketu overlapt, duidt dit op een zielsverwantschap of je kunt een liefdesverbinding uit een vorig leven zeggen, waardoor de persoon een onmiddellijke verbinding met die persoon zal voelen. En als gevolg van wat karma dat op de loer ligt, zet je je liefde ook in dit leven voort.

Wanneer Mars ketu overlapt, duidt dit op een conflict, strijd of passie uit een vorig leven die beide delen en vanwege bepaald hangend karma waardoor beide in dit leven verbonden zijn en deze band delen.

Mercurius is een kind, buddhi wanneer Mercurius ketu overlapt, geeft dit aan dat deze persoon uw kind kan zijn of omgekeerd, of een intellectuele of vriendschappelijke relatie met u heeft die ook in dit leven voortduurt.

Lees ook eens:  Volle maan in Ram: roerwonden en holistische perceptie

Soms kan het in relaties zijn alsof de rollen omgedraaid zijn. Als u en uw moeder bijvoorbeeld een vorig leven hebben gedeeld, maar de rollen in het vorige leven zijn verwisseld (dwz u was de ouder en zij het kind), dan kan dit uw dynamiek van vandaag beïnvloeden.

Wanneer Jupiter ketu overlapt, geeft dit aan dat de persoon zijn leraar, goeroe uit het vorige leven kan zijn geweest.

Wanneer Saturnus ketu overlapt, is het geen goede verbinding, het duidt op een soort zwaar hangend karma tussen de twee personen. Het geeft een aantal tegenslagen in het vorige leven, pijn, verdriet enz. aan die beide deelden.

Zoals we weten is Rahu een illusie. Als iemands Rahu overlapt met de maan van een andere persoon, geeft dit aan dat de persoon met de maan sterk zal worden beïnvloed door deze overlap. Rahu staat voor materialisme, kattenkwaad, angst, ontevredenheid, obsessie en verwarring, illusie of slang. Rahu gedraagt ​​zich als een slang, die wanneer hij bijt, het gif van de illusie verspreidt in de geest van de persoon wiens maan wordt overlapt door Rahu van de andere persoon. De persoon zal voelen dat er een soort verbinding is die hij deelt met de andere persoon, maar dat is niet waar, het is gewoon een illusie, niets meer dan dat.

Als iemands Venus de Rahu van een andere persoon overlapt, zal de persoon onmiddellijke aantrekkingskracht voelen, fysiek, mentaal en seksueel. Deze combinatie is goed in het geval van partnerschap, omdat het een grote aantrekkingskracht op elkaar uitoefent. Maar het is geen soulmate-type zoals mensen zullen denken, maar het is gewoon een soort aantrekkingskracht die twee mensen delen.

Soulmates kunnen in allerlei verschillende vormen in je huidige leven komen. En soulmate hoeft niet per se een romantische partner te zijn – ze kunnen onze vriend, je buurman of zelfs onze broer of zus zijn. Maar de enige gemeenschappelijke factor tussen alle connecties in het vorige leven is dat we ons erg tot elkaar aangetrokken voelen. Dit zou kunnen betekenen dat onze zielen nog onafgemaakte zaken met elkaar hebben of dingen die we nog van elkaar moeten leren. Niemand wordt per ongeluk in je leven gebracht. We ontmoeten elkaar allemaal met een reden, of we het nu weten of niet.

Lees ook eens:  Pluto en vorige levens

wanneer we de horoscopen van twee of meer mensen vergelijken om hun waarschijnlijke compatibiliteit en relatie te bepalen, zullen planeten van het ene volk de planeet in de kaart van de andere persoon op de een of andere manier beïnvloeden, dit kan positief of negatief zijn , maar één ding staat vast en zeker dat de ander een soort van invloed zal hebben in het leven van de ander of vice versa. Dat is de reden waarom je je anders voelt in het gezelschap van verschillende soorten mensen.

Sommige vriendschappen in ons leven duren voor het leven. Er is misschien een vriend in ons leven met wie we jaren praten zonder te praten, maar als we elkaar weer ontmoeten, gaan we gemakkelijk verder waar we waren gebleven, dat kan ook betekenen dat we een connectie hebben met een vorig leven. Dingen als tijd en afstand zullen onze band met onze beste vrienden niet veranderen als ze vanuit een ander leven met ons verbonden zijn. Als het de bedoeling is dat we opnieuw verbinding maken, zal dit leven ons altijd samenbrengen.

Maar we moeten weten dat alle grafieken die we tegenkomen met deze overlap niet valideren dat iemand die deze combinatie deelt een connectie heeft met een vorig leven met de andere persoon. Het is alleen van toepassing als de persoon heel dicht bij ons staat, dan kunnen alleen wij deze methode van overlapping van planeten gebruiken.

Zelfs als we een verband met een vorig leven herkennen en dat ons een kortere weg en een gemakkelijke oplossing voor onze problemen biedt, is het beter als we het negeren en de problemen van het leven direct onder ogen zien.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥