web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Hulpmiddelen voor Mercurius Retrograde

De tweede Mercurius Retrograde van 2022 staat voor de deur. Het begint op 10 mei en eindigt op 2 juni. Mercurius zal retrograde stationeren in Tweelingen, het teken dat het regeert, waardoor dit een extra krachtige retrograde wordt. Laat dit uw herinnering  zijn om een ​​back-up van uw computers te maken, een paar minuten eerder dan normaal te vertrekken, nummers te blokkeren die u niet langer van dienst zijn en vooral diep adem te halen. Mercurius regelt alle communicatie, uitwisseling van informatie en systemen die ons helpen om met elkaar in contact te komen. Dit omvat schriftelijke, mondelinge en elektronische vormen van communicatie. Mercurius regeert ook de acties en energie van het postkantoor. Om nog maar te zwijgen van uw e-mailserver, apps voor sociale media en telefoontjes.

Wanneer een planeet retrograde stationeert, draait de energie van die planeet naar binnen. Omdat Mercurius zo’n naar buiten gaande energie is – wat betekent dat het helpt om energie van ons weg te stromen – hebben dingen de neiging een beetje rommelig te worden wanneer de trillingen ervoor zorgen dat de stroom naar binnen gaat. Voor onszelf persoonlijk kan dit een goed moment zijn om op een dieper niveau naar binnen te communiceren. Het kan een tijd van herverwerking zijn wanneer je je perspectief op een oude situatie verschuift en deze in een nieuw licht ziet.
Op systeemniveau kan het leiden tot miscommunicatie met anderen, storingen en niet-aangevinkte vakjes. Geef wat genade aan anderen in deze periode. Als je communiceert, haal dan adem en pauzeer in het gesprek. Zorg ervoor dat je aandachtig luistert en stuur zelfs energie naar anderen terwijl ze spreken om hen te helpen hun spraak te verduidelijken. Je kunt in deze tijd lastige gesprekken met anderen voeren als je bewust en met hoge intenties naar de ruimte komt.

 

Lees ook:   Uurhoek tijdsbepaling

Een paar vriendelijke herinneringen voor de komende weken: als  er iets kapot gaat, grijp het dan als een kans om beter te herbouwen. Als een vergadering wordt geannuleerd, besteed dan de tijd aan jezelf. Als Instagram uitvalt, oefen dan bv. een ritueel voor het trekken van kaarten.

Het is ook een goed moment om een ​​dagboek bij te houden en jezelf enkele van de meer uitdagende vragen te stellen, vooral over je comfortzones, uitbreiding en risico’s nemen.  Mercurius begint in Tweelingen en gaat tijdens deze retrograde naar Stier, waarbij problemen rond comfort, groei en je lot worden benadrukt. Merk op dat als je iets vasthoudt uit angst voor het onbekende, vraag jezelf dan af waarom – je zult misschien verrast zijn door het antwoord. 

Mercurius retrograde maakt het pad voorwaarts misschien een beetje hobbelig, maar we hebben alleen de tools om je te helpen met de rit, zodat je het meeste uit deze retrograde kunt halen voor jezelf, je groei en je connecties met anderen.

De Retrograde Kit: Wees voorbereid op alle Retrogrades-
kristallen van 2022 om je door alles te loodsen wat dit jaar je te bieden heeft. Bewaar fluoriet in je tas of houd het vast tijdens meditatie om je energie te aarden en jezelf in deze tijd te centreren.

Obsidiaan: voel je voeten op de grond
Mercurius retrograde kan negatieve vibes naar boven halen. Bescherm je energie en voel je voeten op de grond met Obsidian. Plaats het op je bureau, houd het vast tijdens het mediteren of bewaar het gewoon in je huis om elke ruimte af te schermen – inclusief jezelf.

Lees ook:   Toelichting op voorspellingen 3e wereldoorlog van Alois Irlmaier.

Aardingsspray: bescherm uw energie, OVERAL
Ga uit je hoofd en voel je voeten op de grond. Met de onzekerheid die gepaard gaat met Mercury Retrograde, kan de aardingsspray je sterkste hulpmiddel zijn, waar je ook bent. Spray rond je lichaam of in een kamer om de energie van stabiliteit op te roepen.

Smokey Citrine: The Stone Space Clearing and Manifestation
Gedurende deze tijd heb je misschien meer duidelijkheid over wat je in je leven zou willen roepen. Smokey Citrine kan helpen bij het oproepen van elke frequentie of energie die je wilt en heeft ook de kracht om je te helpen alles te manifesteren wat je maar wilt. Het kan ook helpen om alle negativiteit die je ruimte probeert binnen te dringen, te filteren en terug te buigen naar de zon. Houd gedurende deze tijd in uw zak of plaats bij u in de buurt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥