web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieGezondheid & Uiterlijk

Astrologie over het coronavirus

Neptunus en het coronavirus

Diagram Corona Virus Particle Structure ...

Als er een planeet is die in verband wordt gebracht met een pandemie dan is het wel Neptunus. Zijn vaagheid en grenzeloosheid tart de hele wereld. Wanneer we kijken naar het moment van uitbraak op 8 december 2019 in Wuhan zien we dat Neptunus in het teken Vissen een vierkant maakt met de Zon. De Zon, onze levenskracht staat onder spanning en onze vitaliteit wordt door krachten die we niet kennen (Neptunus) omlaag gehaald.

Maar laten we de horoscoop van Nederland er eens bij nemen met de transits van de eerste coronamelding in eigen land. We zien de groene transit Zon een vierkant maken met Neptunus in het 6e huis. Dit huis staat voor gezondheid en krijgt het zwaar te verduren met vage invloeden zoals het coronavirus. Transit Jupiter maakt een verbinding met transit Neptunus. Dit laat ons zien dat we vooral niet te licht over de situatie moeten denken. Denk dus niet dit gaat mijn deur voorbij. Wees alert op hygiëne en vraag jezelf af of het werkelijk nodig is om een druk bezocht evenement te bezoeken.  Neptunus transit staat in het 10e huis en dat zorgt ervoor dat we met een probleem voor de maatschappij, de hele bevolking te maken hebben.

Uranus de planeet van verrassingen, ook de onaangename verrassingen die zelfs choquerend kunnen zijn, staat in Stier. Stier is het teken dat in verband staat met de keel. Het is duidelijk dat er wat dat betreft een zeer onaangename verrassing heeft plaatsgevonden. Uranus staat ook in ons 11e huis, het huis van sociale contacten. De carnaval is net achter de rug en veel mensen zijn net terug van vakantie of zijn nog op vakantie. Wederom een reden om reden om niet te lichtzinnig te denken over besmetting. Daarbij loopt Mercurius in het teken Vissen ook nog achteruit wat ervoor zorgt dat de hygiëne niet serieus wordt genomen en communicatie verwarrend kan zijn.

Het is duidelijk dat Neptunus duidelijk aanwezig is op dit moment en hij staat ook nog eens extra sterk in zijn eigen teken Vissen.  Ironisch is het overigens wel dat de uitbraak plaatsvond op een vismarkt.

Bron

Oordeel zelf aub over wat men hierover zegt. I’m just the messenger… oftewel de postboderin! 🙂

Chasing the Data: Coronavirus

De conjunctie van Saturnus en Pluto slaat toe: de uitbraak van het duivelse coronavirus

Op 24 januari, op het moment dat de Maan, Saturnus en Pluto samen stonden, kregen de Chinese leiders alarmerende cijfers over de uitbreiding van het coronavirus. Het Politbureau en de Chinese President Xi waarschuwden de bevolking vervolgens op 25 januari na een speciale regeringsvergadering. Xi verkondigde dat het land wordt geconfronteerd met een ‘ernstige situatie’. Door de uitzonderlijke samenkomst van het Politbureau en diens zorgwekkende verklaring beseften tal van wereldleiders en wetenschappers al snel dat het hier om een ziekte gaat, die erger is dan de uitbraak van het SARS-virus. Op 29 januari staat de teller op 6.000 besmettingen, en is het dodentol reeds gestegen naar 132. Het SARS-virus kostte destijds 746 mensenlevens, waardoor wetenschappers vermoeden dat het ergste nog moet komen.

Net zoals bij het SARS-virus is de variant, het coronavirus (2019-nCoV) een ziekte die uiteindelijk veel schade toebrengt aan de longen. Het zijn vooral ouderen, baby’s en chronisch zieken die er onder te lijden hebben. Maar… dat nu ook een behandeld arts aan dit virus is overleden, doet velen de wenkbrauwen fronsen. Op 29 januari staat de teller op 6.000 besmettingen, en is het dodentol reeds gestegen naar 132. Kenners en ervaringsdeskundigen van China benadrukken echter dat je die 2000 x tien mag vermenigvuldigen, aangezien China de reputatie heeft te foefelen met officiële cijfers. In elk geval werden al meer dan 30 miljoen Chinezen rond de stad Wuhan in quarantaine geplaatst. Ook noteren we meer en meer besmette personen buiten China. Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, ook economisch gezien. Te denken aan de reissector die nog maar weinig Chinese klanten zal bedienen. En wat met de Chinese consument die voortaan de geldbeugel gesloten houdt. Dit betekent zonder meer een serieuze domper op de globale economische groei en werkgelegenheid. De uitbraak van het coronavirus en voornamelijk de gevolgen ervan kunnen dus ook in de Belgische en Nederlandse huiskamers gevoeld worden. Ook ons onderwijssysteem begint in te grijpen: Universiteit Gent verplichtte deze week al hun Belgische studenten die momenteel in China verblijven om onmiddellijk terug te keren.

Onverbiddelijke kosmos
Coronavirus Saturnus Pluto mondmasker China Bloom web
In eerdere artikelen van mei en december 2019 heb ik de trouwe Bloom-lezer al gewaarschuwd dat een samenstand van Saturnus en Pluto in 2020 hevig kan toeslaan. Volgens de astrologie betreffen beide lotsplaneten. Ze zijn verbonden met het einde en de dood. Begin januari 2020 zette President Trump al de toon met de uitschakeling van generaal Qassem Soleimani van Iran, waardoor de V.S. en Iran op voet van oorlog leefden. Een situatie die onze wereld in een totale onzekerheid stortte, met grote gevolgen voor de economie en werkloosheid. Gelukkig wisten beide landen het hoofd ‘koel’ te houden.

Van Iran of het vroegere Perzië – tevens uitvinder van het schaakbord – mag de mensheid de volgende jaren nog belangrijke zetten verwachten die de V.S. en Israël pijn doen. In het weekend van 11 januari maakten Saturnus en Pluto een exacte conjunctie (samenstand) die een opstart betekent voor een nieuwe cyclus eindigend in 2053. Het zijn hoofdzakelijk de eerste drie jaren dat het effect van deze samenstand duidelijk voelbaar is. Pluto is heel dwingend en al te vaak onverbiddelijk. Gelukkig staat Saturnus in zijn eigen dierenriemteken, Steenbok, waardoor hij uiteindelijk de situatie onder controle krijgt. Het is algemeen geweten onder astrologen dat Steenbok meestal aan een langetermijnplanning doet, gericht op duurzaamheid.

Maar… voor nu is het voornamelijk Pluto die met de scepter zwaait. Dat leiden we af uit volgende wapenfeiten: de eerder vermelde oorlogsdreiging tussen de V.S. – Israël en Iran begin januari – de enorme bosbranden in Australië met massale dierensterfte tot gevolg en verder de zware overstromingen in Frankrijk en Spanje die tientallen doden eisten. Een aardbeving op 25 januari die Turkije deed opschrikken: 38 doden. Kenia wordt momenteel getroffen door een enorme woestijnsprinkhanenplaag waardoor oogsten volledig worden weggevreten en hongersnood dreigt. Moeten we stilaan beginnen denken dat de tien plagen van Egypte van start gegaan zijn?

Al deze gebeurtenissen zijn een duidelijk signaal dat we het laatste van 2020 nog niet gezien hebben. Mijn advies luidt daarom: denk tweemaal na bij de acties en initiatieven die je neemt en pas telkens een heel doordacht langetermijndenken toe.

Bron

Van geschokte financiële markten tot internationale reisbeperkingen tot een virus dat nog moet worden ingeperkt – dit is wat de sterren zeggen dat het onze kant op komt. Uw gids voor astrologie en het coronavirus.
Het is een behoorlijke week in het nieuws geweest, en als astrologen beschouwen wij het als onze taak om te zoeken naar astrologische patronen en voorspellingen – NIET om de vlammen van angst aan te wakkeren. Hoewel paniek over een pandemie een passend antwoord kan zijn, is hier een weergave van astrologie en het coronavirus: hoe de huidige en komende astrologische opstelling de volksgezondheid, de economie en meer kan beïnvloeden.

coronavirus astrologie zwarte zwaan gebeurtenis

Een opmerking over onze voorspelling van november 2019 voor een ‘zwarte zwaanevenement’.
In ons 2020 Horoscoopboek (gepubliceerd in november 2019), voorspelden we de mogelijkheid van een economische “zwarte zwaan” -gebeurtenis die zou kunnen worden veroorzaakt door de Saturnus-Pluto-conjunctie op 12 januari in Steenbok , het teken dat regeringen en de economie regeert.

Deze twee planeten uitgelijnd in Steenbok voor het eerst sinds 1518, reizen in nauw contact van december 2019 tot eind februari 2020.

Trouw aan de aard van een zwarte zwaan – een gebeurtenis die volledig uit het linkerveld komt en een grote impact heeft, maar alleen achteraf kan worden gecontextualiseerd – is deze plotselinge en verbluffende wereldwijde gebeurtenis inderdaad in lijn met veel van de astrologische voorspelling van 2020. Hoewel ons boek werd geschreven en gedrukt maanden voordat enige melding werd gemaakt van de uitbraak van het coronavirus in Wuhan, China, heeft een gebeurtenis als deze een lange historische voetafdruk – althans volgens astrologie.

Lees ook eens:   Vitamine D Tekort – Oorzaak en de oplossing

zwarte zwaan coronavirus

Nu gaan we een nieuwe week tegemoet met geschokte wereldmarkten, nieuwe internationale reisbeperkingen en de eerste geregistreerde coronavirusdood in de VS – plus virusuitbraken in meer dan 50 landen. Hier is een uitleg van astrologie en het coronavirus:

1. Saturnus en Pluto schudden economieën wakker, brengen verborgen bedreigingen aan het licht.
Zoals we schreven in ons boek over de fusie van Saturnus en Pluto, “is de wereldeconomie mogelijk onderworpen aan de altijd aanwezige gevaren van economische achteruitgang. Dit zou de basis kunnen vormen voor de ultieme Plutoniaanse plotwending – een ‘zwarte zwaangebeurtenis’, een term om een ​​willekeurige gebeurtenis aan te duiden die zich buiten alle bekende statistische modellen en / of status-quo-perspectieven voordoet, een absolute verrassing … ”

Bij dit schrijven namen Amerikaanse aandelen een forse duik in recente handelssessies vanwege door virussen veroorzaakte angsten en ontwikkelingen. Vorige week had de Dow Jones zijn grootste ommekeer in twee jaar. Markten van Europa tot Brazilië tot Azië werden verward door zorgen over de economische impact van het coronavirus.

China, waar het coronavirus is ontstaan, is de zetel van de wereldwijde productie en het afsluiten van coronavirus zal resulteren in “tientallen miljarden dollars aan verloren groei alleen dit kwartaal”, aldus CNN , in een artikel dat ook waarschuwt dat “grote uitbraken in Japan, Zuid-Korea en Italië onderstrepen het risico voor andere grote economieën van het coronavirus. ” Met de verspreiding van het coronavirus in dit tempo, is het een bijna zekerheid dat het binnenkort elk land en hun economieën zal treffen, omdat de verstoorde wereldwijde supply chain nu in paniek raakt.

2. Het eerste geval werd ontdekt toen Jupiter Steenbok binnenkwam, een lastige plaatsing.
Op 1 december 2019 werd het eerste geval van ‘2019-nCoV’, zoals het virus wordt genoemd, gedetecteerd in Wuhan, China. Dit gebeurde toen Jupiter – de planeet van internationale reizen en uitwisselingen – zich voorbereidde om een ​​bezoek van 13 maanden aan zijn thuisbord Boogschutter te beëindigen. Op 2 december ging Jupiter in “val” (zijn verzwakte positie) in Steenbok , samen met Saturnus en Pluto in dit ontnuchterende teken. Het effect van de aanwezigheid van Jupiter had kunnen werken als een beetje een losklep op dingen die onderdrukt of verborgen werden gehouden – inclusief een virus.

3. Saturnus en Pluto hebben elkaar ontmoet in tijden van oorlog, recessie en financiële revisie.
Saturnus en Pluto ontmoeten elkaar om de 33-35 jaar, maar in een ander sterrenbeeld, het duurt bijna drie eeuwen om terug te keren naar een teken. De laatste Pluto-Saturnus conjunctie op 8 november 1982 viel samen met het einde van een korte recessie. Historisch gezien zijn er economische opschudding of oorlogen geweest wanneer deze twee planeten zich verenigen.

De vakbonden Saturnus-Pluto van 1914-15 kwamen overeen met het begin van de Eerste Wereldoorlog en strekten zich uit tot de volgende Saturnus-Pluto-conjunctie (in Leo) in 1947, die in lijn was met het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Op 16 november 1914 begon de Amerikaanse Federal Reserve met operaties als Saturnus en Pluto (beide retrograde) verenigd in Kreeft. Vlak daarvoor werd de wereld opgeschrikt door de financiële paniek van 1914. Met dreigende oorlogsdreigende wereldmarkten trokken spookbeleggers zich terug uit hun effecten in een strijd om geld en goud. Dit leidde tot een ongekende sluiting van de London Stock Exchange voor vijf maanden en de Amerikaanse Stock Exchange voor vier maanden. Gedurende zes weken in augustus en begin september 1914 – toen Saturnus en Pluto nauw contact maakten – was bijna elke beurs ter wereld gesloten.

4. Bioterrorisme en het jaar van de vleermuis, eh, Rat.
Het Jaar van de Rat begon op 24 januari 2020, tijdens het nieuwe maanjaar – en vreemd genoeg was coronavirus oorspronkelijk gevestigd op een lid van de knaagdierfamilie, de vleermuis. Waar komt het coronavirus eigenlijk vandaan? Met sluwe, verdoezelende Pluto die feiten in geheimzinnigheid omhult, is het geen verrassing dat theorieën gemengd zijn.

Zou dit een daad van bioterrorisme kunnen zijn, zoals velen nu speculeren? Met Pluto, de heerser van de onderwereld, uitgelijnd met de zware Saturnus in Steenbok, het teken dat de belangen van bedrijven en overheid regeert, blijft dat waarschijnlijk een ontwikkelingsverhaal.

5. Saturnus gaat op 21 maart naar Waterman, een luchtteken.
Op 21 maart begint de grijze Saturnus zijn eerste etappe van een driejarige reis naar Waterman , wat een luchtteken is. Dit geeft aan dat sommige uitdagingen kunnen komen door alles verspreid in de atmosfeer, waaronder luchtweginfecties en door de lucht overgedragen ziekten.

Als grensbouwer komt Saturnus het teken binnen dat de samenleving en de gemeenschap regeert – alle groepsbijeenkomsten – deze fase zal de gemeenschap en sociale diensten beïnvloeden. We zullen waarschijnlijk de indruk van Saturnus zien op de volksgezondheid en door de overheid beheerde kantoren onder het bewind van Aquarian, met lange rijen en bureaucratie. Met de neiging van Saturnus om extra voorzichtig te zijn, kunnen mensen meer verdeeld raken, in quarantaine plaatsen of toegang blokkeren. Saturnus in sociale Waterman kan de annulering van evenementen, vakanties en conferenties veroorzaken – overal waar grote groepen mensen samenkomen.

Een tekort aan gezichtsmaskers ligt misschien voor ons, aangezien China 90% van de wereldvoorraad produceert, om maar te zwijgen van de behoefte aan generieke geneesmiddelen, die ook door China worden vervaardigd. Ondertussen, als we astrologie en het coronavirus overwegen, laten we een richtsnoer nemen van Waterman, de Waterdrager … en onze handen wassen.

6. aangescherpte regelgeving rond gemeenschap, geneesmiddelen en meer.
Wat is er aan de hand in dat laboratorium? En hoe zullen de lab-to-market prijzen en processen worden beïnvloed? Saturnus in Waterman zal onthullen. Saturnus regeert regels, wetten en voorschriften – en Aquarius regeert innovatie, inclusief alles wat chemisch of farmaceutisch is. De heersende planeet Waterman, Uranus, zit tot 2026 in geldbewuste Stier, wat dit effect zou kunnen verdubbelen.

Mogelijk zien we ook meer internetuitschakelingen van de overheid , omdat het autoritaire Saturnus neerdaalt op het teken dat openbare informatie en technologie regeert. Dit kan de opstanden in verband met Uranus en Waterman blijven aanwakkeren, vooral omdat mensen schreeuwen om toegang tot informatie die rechtstreeks van invloed is op hun dagelijks leven.

7. Vliegreizen beperkingen (en angsten) zullen sterk zijn tot juli.
De restrictieve overstap van Saturnus naar Aquarius in de lucht kan gevolgen hebben voor de vliegindustrie, waardoor zakenreizen worden kortgesloten. Saturnus zal hier zijn eerste uitstapje maken van 21 maart tot 1 juli, daarna zal het weer terugkeren van 17 december 2020 tot 7 maart 2023. Recente statistieken tonen aan dat de luchtvaartmaatschappijen volgens de International meer dan $ 29 miljard zouden kunnen verliezen Autoriteit voor luchttransport. Met Jupiter, de planeet van de wereldreizen, tot december gegrondvest in aardeteken Steenbok, kon de uitbraak van coronavirus veel mensen in plaats daarvan roadtrips plannen – of kiezen voor “staycations” voor extra veiligheidsmaatregelen. (In ons interview van 30 december op de Viewcast-podcast van Expedia hebben we dit eigenlijk aanbevolen voor 2020-reizigers.)

8. Cryptische gebeurtenissen en crypto … plaatsmaken voor een nieuwe valuta?
Naarmate meer industrieën worden beïnvloed door de stopzetting van de coronavirusproductie, zien we mogelijk een versnelling in de ontwikkeling van bitcoin of een nieuwe economie – een trend die we al in 2018 voorspelden toen radicale changemaker Uranus aan zijn acht jaar durende revolutie begon via Taurus . (Uranus was hier voor het laatst van 1934 tot 1942.)

De dreiging voor de toeleveringsketen kan kansen voor de opkomende technologie van ‘blockchain’ breken, waardoor we serieus moeten worden over nieuwe economische modellen en bijbehorende betalingsplatforms.

Ondertussen smeedt Pluto tot 2024 door Steenbok, wat ontwikkelingen of alternatieven voor nieuwe geldmodellen in de komende vier jaar zou kunnen versnellen.

Lees ook eens:   Amerikanen eten pillen

We zullen dit bericht over astrologie en het coronavirus blijven updaten naarmate gebeurtenissen zich verder ontwikkelen. Neem in de tussentijd de voorzorgsmaatregelen die volgens u geschikt zijn voor u – en blijf veilig, vrienden.

Bron

Corona Virus vor K?rper mit Lunge - Wuhan Virus , #Sponsored, #vor, #Virus, #Corona, #rper, #Wuhan #Ad

CORONAVIRUS EN ASTROLOGIE
Verkoop je online? Verhoog uw omzet met onze subliminale audiomeditatie. U krijgt 100% direct resultaat! Probeer het en je zult het zien!

Koop audiomeditatie

Laten we kort de belangrijkste astrologische aspecten van 2020 aangeven om te begrijpen wat er dit jaar anders is en welke mogelijke indicatoren voor een pandemie zijn.

Saturn-Pluton-conjunctie (12 januari 2020)

Saturnus in Waterman (22 maart tot 1 juli, daarna van 17 december)

Venus retrograde in Gemini (13 mei-25 juni)

Retrograde Mars in Ram (9 september – 14 november)

Jupiter in Waterman (vanaf 19 december)

De grote conjunctie Jupiter-Saturnus: 21 december 2020

Maansverduisteringen (bij volle maan fenomeen) van 10 januari, 5 juni, 5 juli en 30 november

De vier super manen (bij het fenomeen volle maan) op 9 februari, 9 maart, 8 april en 7 mei

Zonsverduisteringen (bij het nieuwe maanfenomeen) van 21 juni en 14 december

Blauwe maan (bij de volle maan) van 31 oktober
Zoals je kunt zien, heb ik 2 astrologische gebeurtenissen benadrukt omdat ik geloof dat ze indicatoren zijn voor een pandemie. Hoe en waarom?

Laten we eens kijken wat deze 2 conjuncties betekenen en wat ze de mensheid in het verleden hebben gebracht.

Saturn-Pluton-conjunctie
Saturnus en Pluto zijn twee van de meest gevreesde planeten in ons zonnestelsel en in 2020 ontmoeten ze elkaar in de dierenriem. Saturnus vertegenwoordigt grenzen, structuur, fundament en autoriteit. Pluto vertegenwoordigt de uitersten, kromtrekken en vervorming. Wanneer ze conjunctie zijn, worden ze de een zoals de ander. Saturnus wordt tot het uiterste gebracht en Pluto wordt echt, solide en het manifesteert zich. Saturnus is vergiftigd of omgezet in “radioactief” door Pluto, terwijl Pluto wordt belast door Saturnus. Samen krijgen we een planetair complex dat draait om problemen van buitengewone zwaartekracht: apocalyptische angsten, haat, onderdrukkende systemen.

Een pandemie zoals een Coronavirus (aangeduid als COVID-19) past in een Saturn Pluton-conjunctie. Het manifesteert zich, het is echt, het genereert apocalyptische psychose. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, verspreidt het coronavirus zich verontrustend in Italië:

coronavirus astrologie

Dit is eigenlijk de reden dat ik eindelijk dit artikel ben gaan schrijven, ik wist niet zeker of het goed was om te doen.

Saturnus-Pluto conjuncties in Steenbok door de geschiedenis heen
De vorige conjuncties van Saturnus en Pluto in Steenbok waren zeldzaam, in verre jaren, dus we hebben weinig noten om mee te werken: 47, 549, 783, 1284 en 1518.

We weten echter dat het jaar 549 opmerkelijk was omdat de 2 zware planeten retrograden en er drie Saturnus-Pluto-conjuncties waren in plaats van één. Het is het jaar waarin de Visigoten Rome belegeren, Sicilië en Perugia veroveren, een fort in Midden-Italië, waar ze zelfs een garnizoen vestigen. Ook dat jaar belegeren de Byzantijnen de stad Petra, en de Slaven vielen Griekenland binnen, beroven Thrace en verslaan de Byzantijnen in de strijd bij Adrianoppol. Onrustige tijden veroorzaakt door de wil van macht en diefstal …

De conjunctie van 783 valt samen met het begin van de eerste oorlog van Karel de Grote (Karel de Grote, koning van de Franken) tegen de Saksen. De Franken vielen het koninkrijk Saksen binnen, slachtten duizenden inheemse mensen af ​​en vernietigden de Irmins, hun heilige heidense symbool, om hen met geweld tot het christendom te bekeren.

In de conjunctie van 1284 werd de Byzantijnse stad Tralles (nu Aydın) veroverd door de Turken. Het fort werd zwaar verwoest, een aanzienlijk deel van de inwoners werden gedood en ongeveer 20.000 mensen werden verkocht als slaven.

Saturnus-Pluto conjuncties in andere sterrenbeelden in onze moderne tijd
De gebeurtenissen die de Saturnus-Pluto-conjuncties vergezellen, die in andere tekens plaatsvonden, vinden plaats op ongeveer dezelfde toon, wat suggereert dat de gecombineerde invloed van de twee planeten degene is die dicteert, en het teken waarin de conjunctie voorkomt, is van secundair belang. Saturnus-Pluto conjunctie vindt om de 31-38 jaar plaats. Laten we de laatste eens bekijken:

1914-1915 – Drie conjuncties van Saturnus en Pluto bij kanker: een wereldoorlog en een bloedbad

In de tweede helft van 1914 en de eerste van 1915 waren er weer drie Saturnus-Pluto-conjuncties in plaats van één. De eerste twee conjuncties vallen samen met de oorlogsverklaringen die leiden tot de Eerste Wereldoorlog. De laatste, in mei 1915, valt samen met het begin van de Armeense genocide, gepleegd door de deportatie door de Ottomanen van ongeveer 250 Armeense intellectuelen en gemeenschapsleiders, waarvan de meeste werden uiteindelijk gedood. Dat is hoe het begon. In 1918 zouden de Ottomanen tussen 800.000 en 1.500.000 Armeniërs hebben afgeslacht.

1947 – Saturnus-Pluto-conjunctie in The Lion: de geboorte van nieuwe staten

In augustus 1947 vond er een nieuwe Saturnus-Pluto-conjunctie plaats. Op 14 augustus werd de regio met de meerderheid van de moslims als gevolg van de Partitie van India onafhankelijk van het Britse Rijk als de Dominion van Pakistan. Op 15 augustus vertrekt ook India uit het Britse rijk en werd een onafhankelijk land.

In oktober-november 1947 werd de Saturnus-Pluto-conjunctie gereactiveerd door de doorvoer van Mars door de leeuw. Op 29 november besloot de Algemene Vergadering van de VN Palestina te verdelen in twee Israëlische en Arabische staten. Na dit oordeel begint de burgeroorlog van 1947-1948 op 30 november in Palestina.

1982 – Saturnus-Pluto conjunctie in Weegschaal: Malvijnse oorlog en Margaret Thatcher

In 1982 gebeurde er iets heel interessants. De exacte Saturnus-Pluto-conjunctie is voltooid in november. De twee planeten zijn echter al sinds het najaar van 1980 samen in Weegschaal en werken enigszins samen, zij het indirect. In het eerste deel van 1982 gebeurt Mars retrograde in Weegschaal, een teken dat, in plaats van over te steken in ongeveer twee maanden, zoals gewoonlijk, het in een beweging van go-come reist in bijna acht maanden (16.12.1981-03.08.1982 )! Het aandringen van Mars, een planeet met grote energie-afgifte, een krachtige, belangrijke katalysator voor actie, maar ook voor agressie, activeert van tevoren de kracht van de conjunctie Saturnus-Pluto. Resultaat? Op 1 april 1982 viel Argentinië de Malvine-Falkland-eilanden binnen, een Brits grondgebied dat leidde tot de Malvijnse oorlog of de oorlog in de Zuid-Atlantische Oceaan, tussen Argentinië en het Verenigd Koninkrijk.

Eveneens in 1982, op 17 april, werd Canada volledig onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk .

Het is een beetje grappig hoe Groot-Brittannië allemaal heeft verloren of op het punt stond territorium te verliezen onder de conjuncties van Saturnus en Pluto. Dat suggereert dat Brexit ook niet veel voor de Engelsen zou zijn. Hoe zit het met Harry die besluit om de Royals te verlaten? Zou dit een symbool kunnen zijn voor iets diepgaanders?

Tarot – Coronavirus en de aas van toverstokken
Ik vroeg de Tarot wat houdt de toekomst in voor Coronavirus? Het antwoord is:

coronavirus tarot

Interessant is dat de Ace of Wands nieuwe acties, nieuwe energie, nieuwe kracht, nieuwe kracht vertegenwoordigt. Hoewel de gevolgen op dit moment verwoestend lijken, lijkt de Coronavirus-fase in onze menselijke bestemming te liggen om een ​​nieuw begin te genereren. En ik voel dat deze nieuwe energie diep verbonden is met onze collectieve transformatie. Aan samenwerking en bewustzijn. Van planeet en andere wezens ook.

Op wereldniveau ben ik ervan overtuigd dat de Ace of Wands ons vertelt dat er binnenkort een behandeling voor coronavirus zal zijn .

Conclusie
Saturnus en Pluto komen eens in de 34 jaar samen en het is daarom een ​​belangrijke astrologische gebeurtenis voor de mensheid. Het bereidt ons praktisch voor op een nieuw leven en een nieuw doel. We zijn gedwongen om collectief te werken. Het dwingt ons om onze zielen en hogere geesten te verbinden om geloof te vinden. Dit draagt ​​ook bij aan de collectieve transformatie van de planeet.

Mensen zijn of moeten zich meer bewust zijn van de Planeet en anderen. En als we deze boodschap niet begrijpen, kan een gruwelijke tragedie zoals een pandemie ons daartoe dwingen: een wereldwijde strijd tegen het coronavirus . We hebben vastberadenheid en geduld nodig om het emotionele tumult en het individuele en collectieve ontwaken waaraan we worden onderworpen, het hoofd te bieden. We zullen onze inspanningen coördineren, want zelfs als we het nu niet beseffen, zullen we gedwongen worden om “het verkeerde” te zien. En er is geen andere reactie op dit bewustzijn dan VERANDERING .

Lees ook eens:   Vitamin B12 Deficiency Symptoms

Bron

China's Coronavirus outbreak in astrology

Overpeinzingen over het Coronavirus
Insluiten vanuit Getty Images

In de loop der jaren heb ik veel correlaties bestudeerd tussen historische gebeurtenissen en de bijbehorende planetaire configuraties. Vaak zijn er duidelijke verbindingen die gemakkelijk kunnen worden beschreven. De conjunctie van Uranus (radicale verandering) met Pluto (vernietiging en regeneratie) in het midden van de late jaren 1960 is een voorbeeld – het is gemakkelijk om te zien hoe deze planetaire combinatie correleerde met de dramatische sociale omwentelingen in dat decennium. Hetzelfde met het vierkante aspect tussen Uranus en Pluto tussen 2010 en 2017.

Ter voorbereiding op dit artikel wilde ik zien wat andere astrologen over het Coronavirus zeiden. Verschillende astrologen zeggen “dit is absoluut het resultaat van Uranus in Taurus”, waardoor plotselinge veranderingen (Uranus) in de stabiliteit van onze wereld (Taurus) ontstaan. Men zegt: “het zijn de maanknopen die verschuiven naar Tweelingen / Boogschutter” (dit gebeurt trouwens pas in mei 2020). Men zegt dat het is omdat Mars in Schorpioen was toen het eerste geval werd aangekondigd, en Mars heerst over de dood in traditionele astrologie en bevindt zich in zijn woonplaats waar het het krachtigst is. Eerlijk gezegd is geen van deze verklaringen echt logisch voor mij.

Het afgelopen jaar hebben ik en vele andere astrologen voorspeld dat er een soort crisis zou optreden wanneer Saturnus en Pluto in januari botsten. Neptunus is sinds 2012 in zijn eigen teken van Vissen, waar het wordt geassocieerd met overstromingen, verslaving, samenzweringstheorieën en mysterieuze ziekten zonder duidelijke oorzaak of genezing. We zien dit zeker bij het Coronavirus. Waar komt het vandaan? Hoe wordt het overgedragen? Er is geen bekend antwoord op deze vragen – allemaal erg Neptuniaans. Tegelijkertijd kwamen Saturnus en Pluto samen midden januari van dit jaar, op de exacte datum waarop de eerste dood van het mysterieuze nieuwe virus werd aangekondigd (de ziekte begon in december in Wuhan te verschijnen toen de twee planeten exact naderden conjunctie). Een Saturnus / Pluto-conjunctie was aanwezig net vóór de Spaanse griep van 1917-1919 (die ook correleerde met een conjunctie van Saturnus en Neptunus), en de Sars-epidemie van 2003-2005 correleert met een oppositie van Saturnus in Tweelingen tegen Pluto in Boogschutter. Het is logisch dat dit een vluchtiger evenement zou zijn geweest, omdat Gemini en Boogschutter actieve tekens zijn die worden geassocieerd met snelle beweging.

We mogen in elk geval niet vergeten dat Pluto in het teken van Steenbok staat die de materiële wereld regeert. Pluto correleert met Shiva – de vernietiger en Lord of the Dance – hij heeft het potentieel om het oude te vernietigen en op te ruimen zodat het nieuwe herboren kan worden in de dans van het leven. Coronavirus heeft het potentieel om het werk van Pluto’s reizen door Steenbok te versnellen die bijna voltooid zijn – Pluto begint zijn verschuiving naar Waterman in 2023-2024 – maar Jupiter (uitbreiding) of Saturnus (compressie) zal heel nauw met Pluto reizen in 2020. I gelooft dat het waarschijnlijk is dat dit virus het effect zal hebben dat het een aanpassing van wereldwijde financiële en overheidsstructuren dwingt om beter te passen bij een veranderende wereld.

Bron

Das Coronavirus aus China gilt als astrologisch und erklärt. Herausfinden ...

Heb je mijn astrologievoorspelling gezien over een nieuwe wereldorde met China – en ook een virus, ingesteld op 10.01.20, lang geleden op 28 maart 2019? De horoscoop toonde ook bugs en hackers. Hier is het weer. De nieuwe wereldorde Tussen maandag 6 januari en maandag 13 januari 2020 zal er een kritische verandering zijn in de machtsverhoudingen tussen de Verenigde Staten, China en Europa. Nog een laatste opmerking – Post-Millennium bugs, hackers en virussen Als astroloog heb ik altijd te maken met Amerikaanse lezers die dag-, maand- en jaardatums in omgekeerde volgorde typen naar Britse en Australische kalenderdatums. Maar hoe je de datum van de eclips op 10 januari 2020 ook intoetst, je eindigt met wat een memorabele code lijkt. Ik ga dit bij jou achterlaten. Dit is niet mijn gebied. Maar ik moet het vermelden. Terug naar jou! Deze eclips valt precies in de extreme ‘verander’-weerzone van Steenbok. In astrologie worden een virus, bug en hack allemaal weergegeven door één planeet. Neptunus. Door Neptunus en andere factoren te volgen, was het mogelijk om te zien wat eraan kwam en het van een datum te voorzien. Dus wat gebeurde er ongeveer tien maanden later? De wereld zag de Microsoft Killer Windows 10-bug in de buurt van 10 januari. Russische hackers werden gekoppeld aan de Donald Trump-beschuldiging door The New York Times. En het ergste van alles, de eerste Corona Virus-fataliteit precies op 10.01.2020 of 01.10.2020, afhankelijk van hoe je de datum leest. Als u wilt weten welke Chinese horoscoop het beste werkt voor voorspelling met datumstempel, kijk dan in de astrologiekaart van China voor 25 december 1947, de dag dat de grondwet van de Republiek China werd aangenomen. Ik heb dit eerder getest in 2018 als je wilt zien wat er nog meer te wachten staat in 2020. Hoe serieus moeten we het Corona-virus in astrologie nemen? Nou, het verspreidt zich in dezelfde dierenriemcyclus als de Spaanse griep en de grote pest. Dat is de North Node en South Node cyclus springen van Kreeft en Steenbok naar Tweelingen en Boogschutter. Alleen al dat weten kan ons meer vertellen, vanuit het oogpunt van een astroloog.
Voor de rest van de tekst moet je lid worden…

https://www.jessicaadams.com/2020/02/15/chinas-virus-economy/

Astrologie & Coronavirus Wereldwijde pandemie
29 februari 202001

coronavirus
Hoe ziet het coronavirus eruit vanuit astrologisch perspectief?

Ik bind het coronavirus aan de drievoudige conjunctie van Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is nogal wat (Jupiter) van bezorgdheid (Steenbok / Saturnus) dat veel mensen zullen sterven (Pluto), wereldwijd (Jupiter). Hoewel het mogelijk is dat dit kan gebeuren, manifesteren de meeste angsten zich niet in werkelijkheid.

Angst is lief voor ondernemerschap. Erg goed! Bedrijven manipuleren schaamteloos mensen om te winkelen voor problemen. We weten allemaal dat dat waar is.

Er kan ook enorm veel geld worden verdiend als er enorme stakingen zijn op de voorraadmarkt. De koers, omhoog of omlaag, doet er niet toe.

Ik zou wat smerig kunnen klinken, maar hier is wat ik heb waargenomen: dit verhaal werd eigenlijk vanaf zondag gepusht om de markten op maandag te beïnvloeden. Maandagochtend, Costco, Walmart, Sam’s Club, enzovoort. hadden al hun paniek dingen kunnen gaan. Liter bleekwater, talloze doekjes, azijn, maakt niet uit. Deze objecten waren in je gezicht te krijgen net zo snel als je binnen de deur liep.

Sorry, maar ik heb jaren gewerkt voor Frito-Lay. Ik wist dat ik verschillende Doritos moest bestellen voor Superbowl en de bestelling werd vooraf gedaan. Het is gewoon niet uitvoerbaar dat deze winkels vooraf worden bevoorraad en dat de producten worden weergegeven zonder dat ze van tevoren worden ontdekt. Ze weten dat een lont waarschijnlijk zal worden aangestoken, dus alle dingen zijn aanwezig om hun bruto-omzet te maximaliseren.

Ik leer niets over jou, maar ik haat het om zo gemanipuleerd te worden. Periode.

Terug naar de astrologie, zeker dat deze conjunctie een wereldwijde pandemie beschrijft. Maar het beschrijft ook een mogelijkheid om megabokken te verdienen door mensen bang te maken voor het leven. Ik weet niet wat het eerste betreft, maar ik zie ongetwijfeld het laatste in het spel.

https://www.firstcouncilguru.com/2020/02/29/astrology-coronavirus-global-pandemic/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥