...

03 december 2021

 

HELDERZIENDE VERMOGENS Mercurius in Vissen

HELDERZIENDE VERMOGENS

Edgar Cayce (1877-1945) (Mercurius in Vissen) gebruikte zijn intuïtieve gaven om readings te geven op het gebied van gezondheid en spiritualiteit.

Hij werd ook wel de slapende profeet genoemd.

Cayce bracht zichzelf in een slaapachtige trance door op een divan te gaan liggen, zijn ogen te sluiten en zijn handen over zijn buik te vouwen. Vanuit deze veranderde bewustzijnstoestand kon hij diagnoses stellen.

Zijn vrouw Gertrude stelde hem de vragen, zijn secretaresse (Gladys Davis) schreef alles op wat hij tijdens zijn trance vertelde. De patiënt hoefde niet eens aanwezig te zijn, een brief was genoeg.

Cayce gaf aan om welke ziekte het ging, welke medicijnen er gebruikt moesten worden en/ of welke operatie de patiënt zou moeten ondergaan. Hij gaf 24.306 readings en had het in meer dan 90% van de gevallen bij het rechte eind.

 

 

Naast de medische readings voorspelde hij ook wereldse gebeurtenissen zoals de Wall Street crash (1929), de Grote Depressie die daarop volgde en het begin van de Tweede Wereldoorlog.

https://www.astrowise.nl/haat-liefde-mercurius-in-vissen/

Ik heb ook Mercurius in Vissen, opposiet Uranus… pfieuw… 😉

 

Bij een aspect tussen Mercurius en Uranus is de planeet met de kennis verbonden met die van alles wat nieuw is en de planeet van het alternatief met dit van de communicatie. Mercurius+Uranus staat symbool voor de niet-officieel erkende kennis, de alternatieve wetenschap (waarbij buiten de kaders wordt gedacht), het leren van talen die niet door iedereen worden geleerd. Mercurius-Uranus is tegelijk ook symbool van de zenuwspanning. Voor iemand met Mercurius-Uranus is communiceren altijd opwindend. Als het gesprek niet spannend is, dan gooit Mercurius-Uranus er een ander onderwerp, een grap of een raar woord tussen.

Lees ook:   Why i love you

😉

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten