web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Slaapverlamming

Slaapverlamming: als nachtmerries tot leven komen - Verken je geest-Ik lag op de bank met mijn zoon aan mijn voeten en kreeg een slaapverlamming. Ik kon niets zien, bewegen of geluid maken, maar ik hoorde voetstappen over de vloer en voelde een aanwezigheid in de kamer. Toen ik mezelf eindelijk uit de aflevering kon rukken, kijkt mijn zoon naar me en zegt ‘Papa, er is een man zonder hoofd’ en wijst rechtstreeks naar waar de voetstappen stopten en waar ik de aanwezigheid voelde.

Als ik slaapverlamming heb, is het een donkergrijze figuur zonder hoofd die op mijn borst hurkt terwijl hij me probeert te stikken. Vroeger was ik echt bang voor mijn slaapverlamming, maar ik heb het zo vaak gekregen dat ik, wanneer het begint, gewoon “schroef dit” zeg en ga in de astrale projectiemodus en verlaat de kamer of “sluit mijn ogen” en ga naar lucide dromen. Ik vecht niet echt of probeer niet meer wakker te worden, want dan ligt alle focus op de strijd tussen lichaam en geest. Ik liet mijn gedachten het overnemen en ging van daaruit.

Wanneer je slaapverlamming ervaart, komt dat eigenlijk omdat je spirituele astrale lichaam niet volledig is gesynchroniseerd met je fysieke lichaam en probeert zichzelf opnieuw te synchroniseren. Tijdens dit proces worden om de een of andere reden negatieve astrale entiteiten tot je aangetrokken. Je zoon heeft waarschijnlijk een natuurlijk vermogen om dingen te detecteren. Sommige kinderen hebben dit vermogen en groeien er uit.

Lees ook eens:   Heksen gaan Trump vervloeken

Toen ik met mijn vriendin in bed lag (zij is een alleenstaande moeder), was haar dochter in de kamer. Ze was bang en bleef naar iets in de kamer wijzen, maar er was niets, ik kon niets zien. De dochter was 3, maar iets maakte haar bang. Ik geloof dat ze een aanwezigheid kon zien die ik niet kon.

Ik geloof je!

Ik had een slaapverlamming. Het was angstaanjagend. Ik werd wakker en kon niet bewegen. Toen naderde een vervelende gerimpelde oude vrouw het bed, klom op en begon me te verkrachten / berijden. Ze had grove, koele, leerachtige rimpels en dikke plooien. Het was bijna alsof ze een geest was in het huis waarin ik woonde en zo de energie uit me zoog. Ik ben van streek als ik dit schrijf. Ik dacht dat ik dood zou gaan.

 

;Ik had ook ooit een slaapverlamming.
Ik vond het best eng.

Maar voordat het gebeurde was ik door middel van een droom op bezoek bij mijn moeder in de hemel!
Heel apart ik droomde dat dus, maar het leek vrij echt te zijn?
Ik moest dus terug naar mijn lichaam dat nog lag te slapen.
Op het moment dat ik intrad voelde ik wezens die probeerden mijn lichaam te verkrachten, het waren donkergrijze wezens, als in een schemerwereld, en ik voelde hun klauwen over mijn bovenbenen krabben.
Ik riep mijn moeder, die nog niet zover weg kon zijn, ze kwam terug en was geïrriteerd om die wezens en zond ze meteen weg! Dus de kracht die zij hebben in de andere wereld is hoger dan die van die wezens.
Waarschijnlijk als je te lang uittreedt en te ver weg gaat van je lichaam bestaat die kans dus dat de lagere wereld probeert om het lichaam te gebruiken.

Lees ook eens:   Kabouters Bestaan Ze Echt?

Toen ik wakker werd hierna vond ik het een heftige ervaring en voelde ik nog die nagelsstriemen op mijn benen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥