web analytics
11:11 Dubbele getallen

Geboortemarkeringen en vorige levens

Geboortetekens: routekaart naar vorige levens

Het verleden en het heden zijn diep met elkaar verweven wanneer moedervlekken onuitwisbaar op het fysieke lichaam van een persoon worden gedrukt. Dit gebeurt om twee redenen. Ten eerste heeft het lichaam niet genoeg tijd gehad tussen zijn incarnaties om goed te genezen. Ten tweede moet de geest zich opnieuw verbinden met het trauma uit het vorige leven, zodat het kan worden genezen en losgelaten. Er wordt dus een moedervlek gevormd op de plaats van de schade in een vorig leven wanneer het individu ervoor kiest om te reïncarneren in een nieuw leven.

“Dus wie is echt de ‘ik’ die ‘ik’ is?”

Wanneer we ons meer bewust worden van onze vorige levens, begrijpen we dat we meer zijn dan onze huidige persoonlijkheid. We zien dat we oneindige wezens zijn en verbinden ons met de waarheid over de totaliteit van ons bestaan. We vragen ons af “wie is eigenlijk de ik die ik ben?” Van tijd tot tijd leidt het antwoord op deze vraag ertoe dat we meer te weten komen over onze moedervlekken, de routekaart naar onze reis in vorige levens.

Soorten littekens Doel van littekens Oorsprong van littekens
Hieronder is de video gerelateerd aan deze pagina:

Klik hier voor ons You Tube-kanaal!
Als de video niet wordt weergegeven, ondersteunen uw browser of de beveiligingsinstellingen het afspelen van video niet. In dat geval kun je de video altijd op You Tube bekijken.

Hier zijn verschillende soorten moedervlekken en hun waarschijnlijke oorzaken in het vorige leven:

Ongenezen brandmerk: deze dieprode moedervlek is de manier waarop het lichaam zich herinnert dat het door vuur is verbrand. Hoe donkerder het merkteken, hoe minder de wond karmisch is genezen. Meestal is dit omdat het vorige leven recent is en het gerelateerde trauma niet is verwerkt.

Healed Burn Mark: Deze ultrawitte moedervlek is de manier waarop het lichaam zich herinnert dat het door vuur is verbrand. Hoe lichter het merkteken, hoe meer de wond karmisch is genezen. Hoewel het enigszins is genezen, zijn er nog lessen te trekken uit deze oude wond.

Enkele kogelwond: deze moedervlek werd veroorzaakt door een kogel die links binnenkwam (let op het perfect ronde patroon aan de linkerkant in vergelijking met de rechterkant). Het ongelijke patroon aan de rechterkant is een overblijfsel van een verwante kruitverbranding. Deze wond is meestal bruin.

Ingebedde kogelwond: deze moedervlek werd veroorzaakt door een kogel die in het lichaam (en een deel ervan) was ingebed. Let op de perfect ronde vorm van een antieke kogel en de “brand” ring rond deze moedervlek. Deze wond is meestal zwart.

Gezonken kogelwond: Deze moedervlek werd veroorzaakt door een kogel die in het lichaam (en een deel ervan) was ingebed. Let op de ronde vorm van een gestraalde antieke kogel en de diepe inkeping van deze moedervlek. Deze wond is meestal rood.

Verspreide schoten: Dit patroon van markeringen werd geproduceerd door gespoten schoten (een aantal kogels die allemaal tegelijk werden afgeschoten) door een antiek pistool. De korrels van verschillende grootte troffen allemaal tegelijkertijd de huid in een strak patroon. Dit veel voorkomende patroon kan overal op het lichaam voorkomen.

Lees ook:   Zelfmoord is zo schokkend

Kanonschoten: deze moedervlek wordt met het verstrijken van de tijd steeds zeldzamer omdat kanonnen niet langer als wapens worden gebruikt. Deze wond is meestal zwart omdat het kanonschot de huid diep verschroeide. Met elk nieuw leven krimpt de grootte van de kanon-moedervlek.

Steekwond: De licht gebogen moedervlek duidt op een dodelijke steekwond die is toegebracht door een mes, dolk of zwaard. Wanneer deze aan de zijkant van het gezicht verschijnen (zoals in dit geval), was dit hoogstwaarschijnlijk door een stiekeme aanval tijdens het slapen en was ongetwijfeld dodelijk.

Doorgespit: Vlekken op het oog zijn bijna altijd van direct doorboord. Dit was een favoriete vorm van moord in vorige levens. Het werd meestal gedaan wanneer het individu sliep. Het bleek altijd dodelijk te zijn, want een steek in het oog was een steek in de hersenen.

Gescalpeerd: de moedervlek heeft een plekje op de hoofdhuid waar het haar niet kan groeien en er verschijnt een “bloederige” plek op zijn plaats. Dit is hoe de hoofdhuid eruit zou zien nadat het haartje met geweld was verwijderd. Het is hoe het lichaam zich herinnert dat het in vorige levens is gescalpeerd.

Vergiftigde pijl: de moedervlek heeft een centrale moedervlek met een verkleurde ring eromheen (afgebeeld) en komt meestal uit vorige levens. Zo zag een vergiftigde pijlwond eruit. Als de pijl de persoon niet zou doden, zou het gif waarin hij was gedompeld dat wel doen.

Botched Surgery: In vorige levens was de remedie voor een aandoening vaak erger dan de oorzaak. Dit gold vooral voor operaties die zonder verdoving werden uitgevoerd en vaak zonder een duidelijk idee van hoe het moest. Vaker wel dan niet, bleek een operatie in een vorig leven dodelijk te zijn.

Brandmerkteken: In vorige levens werden degenen die misdaden hadden gepleegd vaak gebrandmerkt met een heet strijkijzer. Dit merkteken is een vervaagd drakenmerk dat op de nek van Chinese activisten en dissidenten werd geplaatst om hen te markeren als staatsvijanden.

Slavenkettingen: in vorige levens werd hun huid ruw gewreven van degenen die geketend waren, waar het constant tegen hen schuurde. Deze schade was vaak zo diep dat het lichaam het gebied met eelt zou bedekken als een vorm van bescherming die vaak wordt overgedragen als kanker.

Overblijfselen van marteling: In het verleden was een van de oude marteltechnieken om een ​​band of touw om het hoofd te plaatsen en het strak te trekken totdat het individu “bekende” of stierf. Vaak bleek deze marteling niet alleen dodelijk te zijn, maar ook een moedervlek achter te laten.

Zelfmoordwond: Deze moedervlek is het soort dat overblijft wanneer een persoon zelfmoord pleegt door een pistool in zijn hoofd te schieten. Deze moedervlek is ongebruikelijk omdat hij een rode vlek heeft die eruitziet als een bloedspoor dat druipt vanaf het punt waar de kogel binnenkomt aan de bovenkant van het hoofd.

Plague Bubo: Deze moedervlek lijkt op een wrat, maar is het niet. Het is de manier waarop het lichaam zich een bubo herinnert uit een mensenleven tijdens de Zwarte Dood (ook bekend als de builenpest). Het leven door een pandemie is super stressvol en kost vaak vele levens om te genezen.

Lees ook:   Hiernamaals op bezoek

Harde haren: deze moedervlek staat bekend als een “Morgellons-vezel” die de stadia van syfilis nabootst: kankerachtige open zweren (stadium 1 syfilis), verheven of slijmerige huidvlekken (stadium 2 syfilis) en infiltratieve, destructieve laesies van de huid (stadium 3 syfilis).

Leprapleister: deze moedervlek lijkt op een wratvlek, maar is dat niet. Het is de manier van het lichaam om de eerste verspreiding van lepra te onthouden, aangezien de pleister zich altijd vormt op de plek van de eerste uitbraak. Net als de pest kost lepra vaak vele levens om te genezen.

Over het doel van karmische littekens

“Littekens herinneren ons aan waar we zijn geweest, ze hoeven niet te dicteren waar we heen gaan.” (Criminal Minds)

Littekens zijn herinneringen aan de ruwe ontdekkingsreis die karma ons heeft gevoerd door onze vele cycli van reïncarnatie.

Als we bereid zijn terug te kijken naar de oorsprong van onze littekens in het vorige leven, zullen we – niet alleen – leren over wie we zijn geweest… we zullen ontdekken wie we kunnen worden.

* Doel van littekens: Littekens zijn herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden. Littekens, littekens op onze huid, herinneren ons aan gebeurtenissen uit het verleden waarbij ons lichaam werd beschadigd op een manier die niet volledig genas. Geestelijke littekens, pijnlijke herinneringen en emotionele littekens, flashbacks met gevoelens, dienen om ons te herinneren aan gebeurtenissen uit het verleden die onaangenaam en traumatisch waren.

* Herinneringen aan mislukking: We reïncarneren met littekens om ons te herinneren aan wat we in het verleden “fout” hebben gedaan. Mijn huid zit vol littekens die me eraan herinneren hoe onvoorzichtig ik vroeger was met mijn fysieke welzijn. Een gedeelte is bezaaid met plekken die eruitzien alsof ze genezen zijn over brandwonden uit een vorig leven waarin ik een brandend gebouw binnenstormde om een ​​paar kinderen te redden. Ik had iets over me heen kunnen en moeten gooien ter bescherming, maar ik was te ongeduldig. Hoewel ik die kinderen heb gered, heb ik mezelf ook niet beschermd… en mijn littekens herinneren me er nu aan dat ik beter voor mezelf moet zorgen.

* Herinneringen aan succes: We reïncarneren met littekens om ons te herinneren aan wat we in het verleden “goed” deden. Boven een wenkbrauw ontbreekt een stuk vlees. Dit is de plek waar een strijdbijl is blijven steken. Ik liet dat enge wapen daar liggen zodat ik kon blijven vechten en ook om anderen te intimideren die het zagen. Dit werkte beter dan ik me had kunnen voorstellen en hielp het tij van de strijd te keren. Dit litteken herinnert me aan mijn moed en vermogen om problemen nu beter op te lossen.

* Herinneringen aan liefde: We reïncarneren met littekens om ons te herinneren aan wat we hebben gedaan uit liefde voor anderen. Er is een litteken op één vinger dat me eraan herinnert hoe ik in een vorig leven het leven heb gered van iemand van wie ik veel hield. We waren aan het wandelen toen we werden aangevallen door dieven. Ik slaagde erin ze te ontwapenen en weg te jagen. Tijdens het proces werd mijn vinger opengesneden, maar ik kreeg op tijd de hulp van een geweldige arts om het te redden. Dit litteken doet me denken aan alle herinneringen van degene van wie ik nog steeds veel hou.

Lees ook:   Drie tekens dat je iemand herkend uit vorige levens

* Littekens Betekenis: Dus littekens herinneren ons aan wat we ook kiezen. Als je littekens hebt en de gebeurtenissen hebt overleefd waardoor ze zijn ontstaan, dan zouden ze een bron van trots moeten zijn. Als je kunt leren van je mislukkingen, trots kunt zijn op je successen en de liefde in je leven kunt koesteren, dan hebben je littekens je op de best mogelijke manier gediend.

Over de oorsprong van karmische littekens

“Als er veel beters is, eist het een volledige blik op het ergste.” (Thomas Hardy)

Wist je dat je lichaam een ​​routekaart is naar je vorige levens? Hier leest u hoe u die kaart kunt lezen!

Alle volgende items op je lichaam zijn verleidelijke aanwijzingen voor je vorige levens. Hoe prominenter deze items zijn, hoe recenter de schade… die schreeuwt om genezing.

Hier is hoe je verleden nog steeds aanwezig is.

* Sproeten-Albino’s: Sproeten (donkere vlekken) en albino’s (witte vlekken) bevinden zich vaak waar u in vorige levens door vuur bent verbrand. Degenen die last hebben van brandwonden zullen u vertellen dat vuur permanent zijn sporen op de huid achterlaat. Sproeten en albino’s zijn meestal tekenen dat je vuurkarma uit vorige levens moet helen.

* Huiddepressies: Huiddepressies (waarin de huid putjes, groeven en ruwe huid heeft), veroorzaakt door verwondingen of ziekten (zoals pokken, waterpokken en syfilis), zijn vaak de plekken waar u in vorige levens gewond bent geraakt. Het zijn herinneringen aan de problemen uit vorige levens die je in dit leven bent komen helen.

* Moedervlekken en Wratten:

Moedervlekken en wratten bevinden zich vaak op de plaats van niet-fatale ziektelaesies uit vorige levens. Hoewel moedervlekken en wratten hun oorsprong hebben in het huidige leven, hebben ze de neiging zich te verzamelen rond plaatsen van trauma uit een vorig leven. Vooral als je moeite hebt om ze te genezen, kunnen moedervlekken en wratten wijzen op de noodzaak van genezing uit vorige levens.

* Cysten: Cysten en knobbels bevinden zich vaak op de plaats van dodelijke ziektelaesies uit vorige levens. Harde cysten-knobbels in de handen, voeten en lymfeklieren kunnen bijvoorbeeld herinneringen zijn aan een traumatische dood door pest in vorige levens. Vooral die cysten en knobbels die “teruggroeien” kunnen wijzen op de noodzaak van genezing uit vorige levens.

* Tumoren: Tumoren bevinden zich vaak op de plaats van dodelijke wonden die in vorige levens door wapens zijn toegebracht. Tumoren zijn de ultieme indicator dat een vorig leven schreeuwt om genezing in het heden. Tumoren vragen gewoonlijk de aandacht van een persoon en dwingen hen om actie te ondernemen om hun leven nu te redden, zelfs als dit betekent dat ze hun vorige levens moeten genezen.

Bron

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button