web analytics
...
Reincarnatie

Tanks. Explosies. Het fluiten van kogels is mijn vorige leven tijdens de Tweede Wereldoorlog

Beste lezer! Is het je in je arsenaal aan informatieve (en misschien niet alleen informatieve) hobby’s opgevallen, zonder welke je je leven niet kunt voorstellen, waarin je klaar bent om er keer op keer in te duiken, ondanks de opkomende pijn van de ziel en ervaringen? Het lijkt een vreemd masochisme, omdat de ontvangen informatie leed met zich meebrengt, maar waarom verlangt de ziel er dan naar om deze ervaring keer op keer te voelen ?! Verleden of huidig ​​leven?

‘Weet je nog hoe het allemaal begon?
Alles was voor het eerst en opnieuw!
Hoe de boten werden gebouwd en de boten
Vera, Nadezhda, Love … ” (kolom” Time Machine “) heetten

Reincarnation past lives
Een van deze vurige hobby’s was voor mij het thema van de Grote Patriottische Oorlog. Van kinds af aan was het een toegenomen interesse die me op elke manier achtervolgde. Elk jaar bestudeerde ik meer en meer verschillende informatiebronnen en kon niet stoppen. Welke bron ik ook gebruikte om informatie over het onderwerp van de Tweede Wereldoorlog te verkrijgen, ik stortte me er altijd met mijn hoofd in, maakte me zorgen, huilde en ging toen opnieuw door om deze pijn te verwerken.

Ik begreep niet waarom dit gebeurde! Waarom wil ik keer op keer, bijna maniakaal, de memoires van veteranen lezen en herlezen?! Er is een vraag, maar hoe vind je het antwoord erop? Of misschien draait het allemaal om de kindertijd? .. Ik ben geboren in de familie van een officier.

In een gezin waar een speciale rol werd toebedeeld aan de patriottische opvoeding van de jongere generatie. In de kindertijd, het bijwonen van de parade, waaraan onze vader altijd deelnam, felicitaties en dankzegging aan veteranen, evenals verhalen – de herinneringen van grootouders van de familie – dit alles was een jaarlijkse onveranderlijke traditie, zoals misschien in de meeste families van militair personeel.

Dankzij de ouders is er altijd een eerbiedige houding geweest ten opzichte van het thema van de Grote Patriottische Oorlog. Maar toch begon een bewuste interesse in de oorlog zich duidelijk te manifesteren vanaf de leeftijd van 11 jaar.

De illustraties, te zien in het geschiedenisboek in de 5e klas, gewijd aan het belegerde Leningrad, letterlijk gegraveerd in de herinnering aan haar leven: een hongerig meisje gewikkeld in een donzige sjaal met een stuk brood, vrachtwagens die voedsel langs de weg van het leven sturen.

De informatie die ik in de geschiedenislessen kreeg, bleek zo oprecht te zijn dat ik elk jaar, op een onverklaarbare manier, ongeduldig was toen we eindelijk de periode van de Grote Patriottische Oorlog zouden gaan bestuderen.

Ik moest lang wachten, brandend van ongeduld las ik van tevoren de secties die waren gewijd aan de grote prestatie van onze mensen. In de loop der jaren groeide en ontwikkelde de belangstelling voor het thema van de Tweede Wereldoorlog alleen maar.

Elk jaar ontving ik vele jaren op rij nieuwe informatie via fictie, tijdschriften, films, liedjes, verhalen van veteranen, musea en tentoonstellingen … Vooral geïnteresseerd in de oorlogsdagboeken, die een idee vormden van het lot van een individuele Sovjetpersoon in de jaren 40: totale honger, kou, pijn, angst, verlies en ondanks alles, vreugde en liefde.

Een veel voorkomende tragedie, maar iedereen beleefde het op zijn eigen manier, en dit wekte een ongelooflijke interesse op. Zie ook Woman at War. Herinneringen uit vorige levens. Herinneringen aan een vorig leven tijdens de Tweede Wereldoorlog Het leek erop dat een fanatieke onderdompeling tijdens de oorlogsjaren geen einde noch voordeel zou hebben: elk jaar nieuwe informatie, ervaringen, tranen van medeleven. Het volledige beeld van verklaringen begon pas 2 jaar geleden vorm te krijgen, toen het onderwerp van de volgende les werd aangekondigd op het Instituut voor Reïncarnatie: eerdere incarnaties tijdens de Grote Patriottische Oorlog.

Lees ook:   Vorig Liefde & Leven

Tegen die tijd studeerde ik al aan de IR, beoefende actief onderdompeling in het verleden, wist hoe ik moest communiceren met spirituele gidsen, maar tot die tijd had ik het onderwerp oorlog niet aangeroerd. Ik heb vandaag over de oorlog gedroomd. Kogels fluiten. Machine. Infanterist. Tanks. Explosies. “Strijd!” jongens. Jong. Moed. Vaderland. Fritz. Drie. Een grijns in zijn ogen. Als wij mikken, wenden wij onze ogen niet van hen af. Ik haal de trekker over. Er zijn er nog twee over. Machinegeweer burst … Dood. ” (Auth.) In mijn memoires zag ik mezelf als een jonge kerel Ivan (Fedorovich) Kozhukhov (Kochukhov), geboren in 1921, een deelnemer aan de militaire operaties van 1943 aan de Koersk Bulge. Het was een zwaar laatste gevecht, dat ik hieronder zal bespreken. Om verwarring tussen incarnaties te voorkomen, zal de vertelling van het vorige, militaire leven namens het mannelijke geslacht worden gepresenteerd.

fairy baby Ik ben geboren in een dorp. In zijn kinderjaren en op school was hij niet echt anders dan de meeste van zijn leeftijdsgenoten. Alles veranderde toen de militaire training plaatsvond op de middelbare school.

Daar toonde ik mezelf als een goede schutter en daarom werd ik, toen ik op 19-jarige leeftijd voor het leger werd opgeroepen, naar een artillerieregiment gestuurd. Mijn vader werd in 1934 neergeschoten en alle mannelijke verantwoordelijkheid voor het gezin, dat bestond uit mijn moeder, mij en mijn jongere zus, lag op mijn schouders. De zus groeide op en trouwde later, waarna ze naar de stad vertrok. Ik slaagde voor een militaire opleiding in speciale cursussen als onderdeel van dienstplichtige dienst. Ik  diende gewillig en voerde gewetensvol bevelen uit van het hogere commando, met de rang van senior sergeant. Ons regiment werd gestuurd om het moederland te verdedigen tegen de vijand nabij Koersk. De meest verschrikkelijke veldslagen werden daar uitgevochten, waarbij ons moederland in die tijd 150 tot 180 duizend soldaten verloor.

Ik wilde naar huis terugkeren om mijn eigen moeder en zus te zien. En de herinneringen eraan verwarmden mijn ziel.  We renden naar de aanval en riepen “Hoera!” Het laatste gevecht was voor velen van ons een beproeving. Wij infanteristen stormden de aanval in terwijl we “Hoera!” Riepen. Het was juli 1943. In mijn handen heb ik een geweer, dat ik heel zelfverzekerd vasthield.

Ik was gekleed in een eenvoudige soldatentuniek en hoge laarzen van zeildoek. Het was donker genoeg van de rook. Drie Duitsers kwamen op me af. Het geluid was duidelijk te horen, onophoudelijke explosies en schoten waren overal te horen. Drie vijandelijke kogels raakten me in de borst, waarna ik viel en de hele wereld leek te bevriezen. Ik viel flauw van ernstige pijn op de borst … Ontmoeting met de mentoren ‘En jij en ik, broeder, zijn van de infanterie, en de zomer is beter dan de winter. We beëindigden de oorlog met de score … Neem je overjas, laten we naar huis gaan … ” (Bulat Okudzhava) Scherpe pijn op de borst, zeer sterk branderig gevoel. In een oogwenk was er volledige stilte.

De pijn was weg. Schemer. Nauwelijks onstoffelijke zielen begonnen zich erdoor te manifesteren. Er waren er veel, en ze leken de hele open plek in de frontlinie te bedekken – onzichtbaar voor de ogen van een gewoon persoon, maar duidelijk zichtbaar voor elkaar.

Lees ook:   9 Tekenen dat je een liefde uit je vorige leven hebt ontmoet

Omgevingsgeluiden werden gedempt. Er ontstond een stralend licht. Mijn mentoren ontmoetten me en vertelden me dat ik over 40,5 jaar naar de aarde zou terugkeren in een vrouwelijke incarnatie. En zo gebeurde het. Echter, na alles wat ik had meegemaakt, was er een bitter gevoel van een onafgemaakt scenario, dat me terugbracht naar de eindeloze informatieafgrond gewijd aan militaire onderwerpen.

Vergeet niet te leven! ..

Vorig jaar had ik een levendige droom van militaire operaties waarin ik de rol van een man speelde. En naast mij waren hetzelfde als ik, soldaten en Duitsers. Ik herinner me nog hoe we mikend in dekking zaten en naar de vijand keken.

 

Toen ik me in een droom tot mijn mentoren wendde, waarom ik al deze informatie nodig heb, was het antwoord heel duidelijk: “Dit is nodig om te LEVEN … om het LEVEN te kennen! Vergeet op geen enkele manier, en onthoud dit altijd! ”

Al meer dan 20 jaar op rij is er geen enkele verjaardag van de Grote Patriottische Oorlog voorbijgegaan zonder tranen. Hoe erg ik me ook inhield, het is me nooit gelukt. Nadat ik me mijn vorige incarnatie had gerealiseerd, ontving ik zulke waardevolle informatie dat ik me nu voor het derde jaar gewoon verheug en verbied mezelf te huilen op deze dag! WE HEBBEN GEWONNEN! WINNEN in een vreselijke strijd om elke dag te leven en te genieten! Geliefd zijn! Op zoek naar bevestiging in het huidige leven Het lijkt erop dat alle antwoorden zijn ontvangen en, zoals psychologen zeggen, de gestalt is voltooid. Maar ik wilde meer: ​​de samenhang van vaardigheden uit het verleden ontdekken en vergelijken met de ervaring in dit leven.

Dat wil zeggen, als ik in een vorig leven perfect wist te fotograferen, dan zou deze vaardigheid zich in deze incarnatie moeten laten zien. Op deze manier denkend ging ik voor het eerst naar de schietbaan. De resultaten wierpen hun vruchten af: tot ieders verbazing was het een succesvolle schietpartij, eerst met een Yarygin-pistool en daarna met een machinegeweer (ik was op zoek naar het meest vergelijkbare vuurwapen dat beschikbaar was om de vergelijking zo eerlijk mogelijk te maken). Lezer, u vraagt ​​zich waarschijnlijk af of ik de informatie heb gecontroleerd?! Zeker. Het was belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat alle genoemde feiten, voor zover mogelijk, bestonden. Nadat ik “mijn” gegevens, volledige naam, leeftijd, militaire rang, plaats van overlijden had gevonden op een van de grootste sites gewijd aan de Tweede Wereldoorlog, “Memory of the People”, was ik overtuigd van mijn ideeën. In 1934-1938, het hoogtepunt van Stalins repressie, leden veel families van ons grote land, de lijsten van de onderdrukten worden bewaard in de relevante bronnen in het publieke domein, het label “geheimhouding” is al lang uit deze gevallen verwijderd. Het eenvoudigste was om de datering van militaire evenementen te vergelijken. Ik wist tenslotte dat de veldslagen plaatsvonden in de buurt van Koersk, ik verduidelijkte het aantal verliezen dat in het artikel wordt vermeld (het bereik in cijfers betekent: van onherstelbare verliezen tot verliezen die verband houden met professionele geschiktheid voor militaire dienst), en ze vielen samen. Gefeliciteerd met de vakantie van de GROTE OVERWINNING, beste lezers!

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/snitsya-vov/

Gerelateerde artikelen

Back to top button