web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Helpt een vorig leven regressie door middel van  Hypnotherapie bij het helen van het collectief?

773f226276978a074e881a0c4d64e0d4 AnGel-WinGs.nlZoals velen ontwaken tot hun spirituele aarden voor de waarheid van onze realiteit op planeet aarde is er een verlangen naar manieren om onze ascentie naar een hoger bewustzijn te versnellen. Met de huidige gebeurtenissen stijgen we meer dan ooit, en het bewustzijn van het collectief stijgt inderdaad. Het bewijs wordt gevonden in het aantal mensen dat niet langer de achterlijke ideeën accepteert die hen wordt gegeven door de machtselites of controleurs, zoals sommigen ze misschien noemen. Het bewijs van dit idee komt op verschillende gebieden naar voren. We merken de daling van de gezinswaarden. Het kerkbezoek en de kijkcijfers voor mainstream nieuws verslechteren dagelijks. Aan de andere kant stijgt de populariteit van alternatieve nieuwsuitzendingen samen met de interesse in esoterische onderwerpen zoals mindfulness, energetische genezing en buitenaards onderzoek – en groeit met grote sprongen.

Het besef dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam vormt de kern van ons ontwaken. Van daaruit worden veel waarheden duidelijk, en methoden om groei en ascentie te versnellen stromen ons leven binnen. Regressie uit vorige levens is tegenwoordig een van de krachtigste hulpmiddelen om genezing van lichaam en geest te katalyseren. Het biedt een ervaring die een waardering bevestigt van ons eeuwig zijn en onze energetische natuur. Een dergelijke krachtige genezing draagt ​​bij aan de stijging van het bewustzijn van het menselijk collectief, zoals we zullen bespreken.

 

Op het gebied van helende kunsten is Past Life Regression (PLR) hypnose de laatste jaren aan populariteit gewonnen en biedt het een kans voor een kwantumsprong in iemands levenssituatie. Door het werk van vele gerenommeerde hypnotherapeuten zoals Dolores Cannon, Michael Newton en vele anderen, zijn we begiftigd met een schat aan onderzoek dat aantoont dat PLR-hypnotherapie niet alleen een krachtig genezend potentieel heeft, maar ons ook in staat stelt om toegang te krijgen tot informatie op een universele schaal. Het maakt niet uit welk geloofssysteem we hebben, we kunnen veel bevestigende informatie vinden tussen historische verslagen die in de bibliotheek zijn gevonden en de verhalen uit het verleden die uit duizenden gedocumenteerde sessies naar voren komen. Een schat aan validerend onderzoek geeft aan dat de effecten van PLR inderdaad reëel zijn. (Zie Dolores Cannon’s Jesus and The Essenes and Conversations with Nostradamus).

PLR is per definitie een methode van hypnotherapie waarbij men wat wordt beschouwd als gebeurtenissen uit een leven uit het verleden bekijkt of ervaart – een leven waarin het bewuste bewustzijn een andere lichamelijke vorm heeft ingenomen, vermoedelijk in het verleden. Het is niet nodig dat iemand gelooft in de mogelijkheid van vorige levens om van deze modaliteit te profiteren, maar eerder om te accepteren dat hun onderbewustzijn hen verhalen kan laten zien die betrekking hebben op waarom ze een specifieke aandoening hebben of een bepaalde levenssituatie doorstaan. .

Als we de oorsprong van deze genezingsmethode onderzoeken, ontdekken we dat de praktijk ver teruggaat in de Egyptische tijd waarin mensen naar slaaptempels reisden om een ​​vorm van droomtherapie te ontvangen. Daar, een priester, of priesteres. zou het onderwerp in een slaaptoestand van “tempelslaap” brengen met behulp van kruiden, mantra’s of andere methoden.

Daar wachtten ze op een droom die inzicht geeft in waarom ze aan hun kwaal lijden. Door het bewustzijn dat werd verkregen door de “droom” die werd geboden, zouden ze genezen. De Grieken maakten ook gebruik van wat ze Asclepions noemden, vergelijkbaar met slaaptempels waarin ze ook in een slaap- of trancetoestand zouden gaan in afwachting van een bezoek van de Griekse god van de geneeskunde, Asclepius. In de droom helpt Asclepius bij het genezen van hun kwaal. Vraag je je af waar het woord in slaap vandaan komt?

Wat is eigenlijk genezen?

We denken vaak aan genezing als een remedie, maar dat is niet het hele verhaal. Een remedie” wordt geassocieerd met het verlichten van symptomen en zelfs het elimineren van fysieke oorzaken. In wezen is genezing een dieper proces. Om dit idee toe te lichten, kunnen we ter RA Material, The Law of One ( 46 . 16 ) – in die pijn en lijden wordt beschreven als katalysator die leidt tot de ziel evolutie als het vestigt de aandacht op lessen die we moeten leren . De wijze entiteit RA stelt: “De katalysator, en alle katalysatoren, zijn ontworpen om ervaring te bieden. Deze ervaring in je dichtheid kan geliefd en geaccepteerd worden of het kan worden gecontroleerd”.

Tijdens onze voortgang door een reeks fysieke incarnaties, krijgen we lessen in kleine en grote levenservaringen voorgeschoteld. Tijdens deze levenservaringen kunnen we verstrikt raken in situaties die leiden tot lijden, trauma of zelfs de dood. Door te zoeken naar de oorsprong van het leed in een vorig leven, kunnen we een les ontdekken en integreren. Als we ons bewust worden van de oorsprong ervan in het verleden, omarmen we die ervaring in plaats van ze weg te duwen. Echt een lesje leren betekent dat we ons voorzichtiger (bewuster) voelen en gedragen wanneer we dezelfde situaties tegenkomen die eerder lijden veroorzaakten. Vaak lijkt het op de een of andere manier alleen maar om het probleem fysiek en/of emotioneel op te lossen als je je bewust wordt van het punt van oorsprong. Het is bijna alsof de genezing op magische wijze wordt geleverd door het bewustzijn.

Lees ook:   Edgar Cacye, onder hypnose

Terwijl we genezen, is de katalysator niet langer nodig, dus de gerelateerde pijn en lijden verdwijnen voorgoed. Zonder echte genezing kan de katalysator in een andere vorm terugkeren. In dat licht zien we dat genezing een blijvend effect heeft. Zie het op deze manier – je kunt een les net zo goed afleren als een belletje afdoen … je kunt het niet doen!

In PLR vinden we dat genezing onder andere kan afhangen van iemands karma en de kracht van een intentie om te genezen. Willen we een uitkering voor onze handicap of ons lijden behouden, dan houden we die. Laten we bijvoorbeeld een geval beschouwen van een genezer die bekend staat als de vader van het ‘moderne hypnose’, Franz Anton Mesmer (1734-1815). Toen hij door zijn hypnotische technieken de muzikant Marie-Thérèse Paradis . genasvan haar blindheid, genoot ze alleen van haar genezing totdat ze besefte dat ze haar invaliditeitspensioen zou verliezen… toen keerde haar blindheid terug. Het oplossen van angst is de sleutel tot genezing, omdat toegang krijgen tot een meer liefdevolle, toestaande staat gemakkelijker wordt nadat je het gewicht van angst hebt losgelaten. In dit voorbeeld was Marie Paradis bang haar levensonderhoud en levensonderhoud te verliezen. Als iemand haar had overtuigd dat ze zichzelf inderdaad als een gezonde vrouw in leven kon houden, zou haar genezing misschien zijn doorgegaan. Nu krijgen we een glimp van waar een QHHT-beoefenaar mee wordt belast: een persoon op onderbewust niveau overtuigen om de beloning op te geven die ze krijgen voor het vasthouden van hun aandoening en hun angst los te laten.

Er is één vorm van angst die voortdurend afneemt – de angst voor de dood – en die een van de grootste bijdragen levert aan een verminderde bewustzijnsstaat en minder vindingrijkheid. Het verdwijnen van de angst voor de dood is een natuurlijk voordeel van het bekijken van vorige levens – we versterken het geloof dat we door een reeks incarnaties gaan, waardoor het idee wordt geëlimineerd dat lichamelijke dood het einde van ons bestaan ​​of het einde van ons bewuste bewustzijn is. Het bekijken van een ervaring uit een vorig leven bevestigt de eeuwige aard van ons wezen . Het lichaam is tijdelijk, terwijl de ziel eeuwig is, een fundamenteel idee dat door de geschiedenis heen in grote religies en spirituele geloofssystemen doordringt.

De mechanismen van genezing uit vorige levens zijn gevarieerd. Een belangrijk mechanisme van deze modaliteit is om het bewustzijn te laten schijnen over bepaalde trauma’s die in een vorig leven hebben plaatsgevonden. Als men zich bewust wordt van wat er met een lichaam in een ander leven is gebeurd, dan kan het lichaam in het huidige leven nu weten dat het trauma niet met het lichaam is gebeurd, maar eerder met een ander lichaam in het verleden. Dit besef brengt vaak onmiddellijke verlichting van de gevolgen van het trauma. Als iemand bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen heeft en ze zien zichzelf een doorstoken gevecht met een zwaard in de darm, dan is het waarschijnlijk dat hun spijsverteringsprobleem zal verdwijnen. In een ander voorbeeld kan men vaak last hebben van hoofdpijn. Het bekijken van een gebeurtenis uit een vorig leven met hoofdtrauma door van grote hoogte te vallen of in het hoofd te worden geknuppeld tijdens een gevecht, zou waarschijnlijk leiden tot verlichting van de symptomen van het huidige leven.

Een ander mechanisme is te zien in relaties met vrienden, familie of zakenrelaties die ervaring hebben opgedaan in vorige levens. Waar je de ontberingen van een wrede slavenmeester doorstond, terwijl je in het huidige leven als kantoormedewerker dient onder die baas die die slavenmeester was, een enorme genezing kan brengen aan een situatie. Wanneer deze relatie uit een vorig leven aan het licht komt, kunnen begrip en vergevingsgezindheid tot stand komen, wat resulteert in soepelere interacties of zelfs de moed om de situatie te verlaten. In zo’n geval, als een redelijke oplossing niet kan worden bereikt, is het volkomen redelijk om een ​​zielscontract te verbreken vanwege het onvermogen om “het goed te krijgen” na misschien vele pogingen. Het kan leiden tot een scheiding van wegen of op zijn minst een positieve verschuiving in de huidige regeling.

Vanuit energetische genezing ligt het concept van het energielichaam dat aanleiding geeft tot het fysieke lichaam achter het idee dat een verschuiving in bewustzijn direct en materieel het fysieke lichaam beïnvloedt. Als we ons bewust worden van wat het punt van oorsprong is energetisch – bewust – voor een specifieke aandoening, kunnen we deze genezen.

Wat kan worden genezen?

Genezing varieert van emotioneel tot fysiek en spiritueel. Op emotioneel niveau kunnen we situaties bekijken met emotionele trauma’s zoals die van woede, angst, wanhoop, enz. Dit leidt tot begrip en loslaten van de huidige levensangst.

Op fysiek niveau zien we PL-trauma van kinetische aard dat het lichaam heeft beschadigd en in het verleden kan worden achtergelaten, waardoor het huidige geïncarneerde lichaam verlichting krijgt. Volgens de verslagen van vele regressiedeskundigen uit vorige levens, waaronder Dolores Cannon, is bekend dat ernstige lichamelijke aandoeningen zoals kanker, hartaandoeningen, diabetes en rugpijn, om er maar een paar te noemen, genezen door middel van PLR-hypnotherapie.

Lees ook:   Reïncarnatie van Patrick?

Op spiritueel niveau kan genezing worden bereikt door het begrijpen en/of verbreken van contracten tussen twee zielen. Kennis opdoen van iemands ware levenspad helpt ook om weer op koers te komen om de pijn en het lijden te vermijden die het gevolg zijn van het uit het oog verliezen van iemands levensmissie.

Neem bijvoorbeeld suikerziekte. Vanuit het oogpunt van een vorig leven heeft deze aandoening vaak zijn oorsprong in het gevoel de zoetheid in het leven te verliezen. Een van die klanten van mij zag een vorig leven als een bedoeïenenvrouw die de liefde van haar leven verloor aan plunderaars in de woestijn. Deze herinnering werd overgedragen naar het huidige leven. Eenmaal bekeken, normaliseerden haar bloedsuikerspiegels en het verbijsterde haar arts volledig.

Een ander voorbeeld van fysieke genezing komt in een meer kinetische gebeurtenis uit het vorige leven. Een vrouw die in een eerdere incarnatie werd beschuldigd en veroordeeld voor hekserij, werd veroordeeld om aan de galg te hangen. De angst die de executie naderde en uiteindelijk het daadwerkelijke fysieke trauma aan de nek werd in dat vorige leven bekeken. De dag na de sessie kwam er een bericht door van de vrouw die verklaarde dat haar nek- en rugpijn verdwenen waren na jaren van lijden en het proberen van vele andere remedies. In wezen heeft ze jaren van lijden effectief losgelaten door het bewustzijn van dat trauma uit een vorig leven.

Overweeg als voorbeeld van emotionele genezing een geval van depressie. Een andere van mijn cliënten zag zijn vorig leven als een uitgehongerde Ierse boer die werd belaagd door belasting die werd geheven door Engelse royalty’s terwijl hij voor een zieke moeder zorgde, allemaal zonder hulp van een echtgenoot of kinderen. Die situatie leidde tot woede en wanhoop die in het huidige leven doorwerkten. Met dit bewustzijn loste de depressie samen met woede op en een helderder perspectief begon wortel te schieten voor deze man.

Neem als geestelijk voorbeeld de situatie van een getrouwd stel dat altijd aan het kibbelen is. Ongelukkig in hun huidige situatie, beschouwt de vrouw een vorig leven als een noodlijdende vrouw door toedoen van haar verbaal gewelddadige echtgenoot met een prominente sociale status. Door de beweegredenen en emotionele handicaps van de echtgenoot te zien, kon ze hem begrijpen en vergeven, wat leidde tot meer harmonie in de huidige incarnatie.

Om nog een intrigerend onderdeel aan PLR toe te voegen, hebben populaire hypnotherapeuten Dolores Cannon, Michael Newton, Brian Weiss en studenten van deze opmerkelijke vernieuwers een enorme hoeveelheid universeel, spiritueel en historisch onderzoek uitgevoerd. Onder mijn eigen klanten was een man die een vorig leven beschreef als een Egyptische priester die de bouw van piramides leidde met de hulp van de Pleiadiërs. In een bepaalde sessie beschreef hij dat de constructie van een piramide (niet de grote piramide van Gizeh) werd gedaan met de hulp van een Pleiadisch vaartuig dat de beweging van de stenen mogelijk zou maken en aansturen door hun massa te verlichten. Hier zien we verschillende dimensies van deze ervaring. Op één niveau zien we wat we kunnen beschouwen als historische informatie die kan verklaren hoe piramides (in ieder geval sommige ervan) werden gebouwd. Op een ander niveau, genezing voor de man werd bereikt door zijn vermogen te kennen om zulke grote projecten te beheren en te leiden. Het zien van een verbinding met geavanceerde wezens kan iemand ook een gevoel van verbinding met hogere begeleiding geven. En natuurlijk, zoals bij alle regressies in vorige levens, bevestigt het simpelweg kijken naar een vorig leven de eeuwige aard van zijn bewuste wezen, wat bijdraagt ​​aan het verdwijnen van de angst voor de dood. Dat alleen is voldoende om iemands levenssituatie ten goede te veranderen.

Zoals vermeld, kan een dergelijke genezing dramatische resultaten opleveren, waardoor het vermogen om pijnlijke situaties aan te pakken of te vermijden, wordt verbeterd. In feite beschouwen we het als een bewustzijnsstijging die ons in staat stelt moeilijke paden van lijden te bewandelen. Aangezien genezing een verhoging van het bewustzijn is, kunnen we het relateren aan de David Hawkins-kaart van bewustzijn.

 

Wie was David Hawkins ? Samengevat, Dr. Hawkins was een Amerikaanse psychiater die een vooraanstaande spirituele auteur en docent werd. Hij ging naar het Medical College of Wisconsin en behaalde zijn medische graad (MD) in 1953 en promoveerde in Health & Human Services aan de nu gesloten Columbia Pacific University. Dr. Hawkins woonde in Sedona, AZ, waar hij vanuit zijn huis het Institute for Advanced Spiritual Research Inc. leidde. In 2012 is hij geslaagd.

Hoe ontwikkelde hij zijn schaal van bewustzijn. De kern van de filosofie van Dr. Hawkins is een techniek voor het testen van de armspieren, ontleend aan Applied Kinesiology, een vorm van alternatieve chiropractische therapie. Hij gebruikte het om de waarheid van elke uitspraak absoluut en objectief te testen, door deze te kalibreren op een willekeurige logaritmische schaal van 0 tot 1000 (en soms hoger), met verschillende bewustzijnstoestanden – schaamte (20), apathie (50), angst (100). ), woede (150), moed (200), rede (400), liefde (500), vrede (600), verlichting (700-1000) — gelegen op verschillende punten op deze schaal, vormen een lineaire en vaste eendimensionale “kaart van bewustzijn”.

Lees ook:   Kortademig? Vorig leven Regressie heeft geholpen om van kortademigheid af te komen

Omdat de schaal logaritmisch verloopt, is elke stap in de omvang van het bewustzijn enorm en heeft een enorme impact. In het onderzoek van Dr. Hawkins stelt hij dat we allemaal bijdragen aan een collectief bewustzijn dat het resultaat is van een gemiddelde van de waarde van elk lid op de schaal. Degenen met een hoger bewustzijn zullen tegenwicht bieden aan degenen met een lager bewustzijn. Dr. Hawkins presenteert bijvoorbeeld dat iemand die in de jaren 500 kalibreert, tegenwicht biedt aan de orde van 750.000 mensen die kalibreren onder de 200! Bekijk deze video van Aaaron Abke .

Voor mensen die op 600 kalibreren, worden 10.000.000 mensen gecompenseerd naar een hoger niveau. ( Ref Power vs. Force, Dr. David Hawkins ). En dus zien we mogelijk een enorm aantal mensen op een lager niveau die worden gecompenseerd of gesteund door één persoon die is genezen door middel van een PLR. Uit het wiskundige concept van Hawkins – een exponentieel vermenigvuldigingseffect – leiden we af dat als een persoon in de 400’s bijvoorbeeld geneest en maar liefst 10 punten wint, ze duizenden meer mensen in de rijken onder de 200 compenseren dan in hun voorheen lagere staat. Wie zijn de bedreven in het tegenwicht bieden? Ik heb het gevoel dat als je tot hier hebt gelezen, er een paar zijn die je al kent!

Hier ontmoet het rubber de weg. Wanneer er bij een of meer personen een dramatische bewustzijnsstijging optreedt door middel van PLR Hypnotherapiesessies, worden vele duizenden of zelfs miljoenen mensen onder niveau 200 gecompenseerd. We kunnen dus de kracht zien van zelfs één persoon die een hogere staat heeft. Dr. Hawkins heeft vastgesteld dat een hoeveelheid van twee derde van de gehele bevolking op de planeet onder de 200 ligt. Er is dus geen tekort aan mensen om tegenwicht te bieden. De reden dat we tot nu toe niet zijn gedesintegreerd, is omdat er genoeg mensen zijn die meer dan 400 & 500 kalibreren om ons collectieve bewustzijn tegenwicht te bieden, onze val in totale chaos remmend en ons naar de hogere rijken op de schaal sturend.

Laten we eens kijken naar het Maharishi-effect waarbij een percentage van de bevolking vreedzame meditatie beoefent en zich aansluit bij de gemeenschappelijke intentie om geweld te verminderen. Gedocumenteerde onderzoeken van het Princeton Engineering Anomalies Research- programma ( PEAR ) hebben aangetoond dat enkele duizenden mensen die meededen aan meditatie een afname van geweldsmisdrijven met 72% veroorzaakten. We zien dus een materieel effect als gevolg van groepsmeditatie.

 

Stel je een scenario voor waarin mensen met een hoger bewustzijn een oefening met gemeenschappelijke intentie uitvoeren. Het exponentiële effect bereikt al een veel grotere populatie dan het aantal in de groep. We zouden een nog dramatischer effect zien van mediteerders die genezen zijn, en nog krachtiger bijdragen aan de collectieve stijging van het bewustzijn.

Laten we ons nu een scenario voorstellen waarin veel mensen zich bezighouden met PLR. Door te leren en de voordelen te ervaren, is het waarschijnlijk dat het 100e aap-effect in werking treedt, wat leidt tot een enorme sprong voorwaarts in het aantal mensen dat zich met PLR bezighoudt.

 

Een toename van onderwerpen nu, die elk hun energiebijdrage exponentieel verhogen, zal resulteren in het compenseren van tien- of honderdduizenden mensen op lagere niveaus, en zo’n snelle toename kan op elk moment plaatsvinden. Wat zou er gebeuren met onze kwaliteit van leven in een samenleving waar eerlijkheid en mededogen alomtegenwoordig zijn? Kosten van beveiliging zouden verdwijnen; de kosten van de gezondheidszorg zouden dalen als gevolg van lagere stressniveaus. De voordelen zijn simpelweg te veel om op te noemen. Kunnen we de hemel op aarde bereiken door simpelweg één ziel tegelijk te genezen?

Conclusie : We kunnen significante genezing bereiken door een krachtige modaliteit die bekend staat als regressie uit vorige levens. De effecten zijn dramatisch en verhogen vaak ons ​​bewustzijnsniveau tot niveaus die exponentieel bijdragen aan het collectief, als tegenwicht voor die minder ontwikkelde en lagere bewuste staten. Groepen individuen hebben invloed op het collectief, zoals blijkt uit het Maharishi-effect . Door het 100e aap-effect, een collectief fenomeen, kunnen we een wijdverbreid verlangen versterken om deze krachtige therapie te ontvangen en plotseling een kwantumsprong in het collectieve bewustzijnsniveau ervaren.

Wanneer we een groter aantal bereiken dat is genezen boven een bepaalde drempel, waardoor angst – vooral angst voor de dood – wordt opgelost en in een meer verlichte staat leeft, kan onze realiteit in schittering veranderen. Als mensen met een hoger bewustzijn tegenwicht bieden aan die van lagere staten, activeren we de energie van mededogen, verbondenheid en eenheid. En ten slotte, met meer mensen die hun angst oplossen, kalibreren op niveaus van rede, liefde, vreugde en vrede, zal ons fysieke rijk ongetwijfeld stijgen naar een hemel op aarde.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥