web analytics
...

Angst voor plotselinge dood en mislukking van het Zielenplan

Is er angst in je leven waar je geen verklaring voor kunt vinden?

Bijvoorbeeld de angst voor een plotselinge dood ?

Veel mensen hebben last van fobieën en angsten, waarvan ze zich de oorzaken niet bewust zijn. En vaak verstoort dit in verschillende mate hun leven. Geloof het of niet, je gelooft in reïncarnatie, maar het bestaat. En de herinneringen van ervaringen in eerdere incarnaties blijven in het geheugen van onze ziel, genen en herinneren onszelf gedurende het hele leven.

Hoogtevrees of angst voor de dood?

Een vrouw met hoogtevrees heeft zich aangemeld voor een consult. En deze angst hinderde haar echt in haar leven.

Zelfs toen ze op de tweede verdieping was en naar het balkon ging, voelde ze onmiddellijk angst in elke cel van haar lichaam. Ongeacht de plaats, boven een meter ontstond er angst in het lichaam, die geleidelijk toenam. En hoe hoger de vrouw kwam, hoe meer ze angstig werd. Bij het oversteken of rijden door de meest betrouwbare en duurzame brug ervoer ze een wilde angst en kalmeerde ze pas toen ze op de grond stond. We ontdekken waar een vrouw echt bang voor is. En het blijkt dat ze bang is om van een hoogte te vallen die ze zelf als gevaarlijk of veilig voor zichzelf heeft beschouwd. Het was een interne marker, die volgens sommige van zijn wetten werkte. Maar in feite was de angst voor de dood verborgen achter de hoogtevrees: “Ik ben bang dat dit de manier is waarop ik van tevoren sterf, zonder te vervullen wat ik in mijn leven zou moeten doen . En dit zal niet gebeuren door mijn wil. En iemand zal duwen, de brug zal instorten, ik zal struikelen, de brugleuning zal breken, het balkon zal instorten.

Ik ben bang dat het toevallig zal zijn, maar ik zal omkomen.

Alsof het al in mijn leven was, maar ik weet zeker dat het dat niet was.

Inderdaad, de ziel maakt zich grote zorgen en wordt gekweld als het leven van tevoren wordt onderbroken en er een mislukking optreedt in het voorgeschreven uitvoeringsscenario. In een ander leven maakt ze zich zorgen dat iets niet meer op tijd zal zijn, en creëert ze een soort herinnering die samenhangt met wat er in een vorig leven was. Keer terug naar het verleden De herinnering aan de ziel onthult de herinnering aan de belichaming in het lichaam van een jong meisje dat in een prachtig gebied tussen de pittoreske bergen woont.

Ze is een geliefde dochter in een gezin van liefhebbende ouders. Hun familie was niet erg rijk, maar was ook niet in nood. Het was een heel gelukkig, positief leven zonder negatieve gebeurtenissen en moeilijkheden. Het meisje was dol op tekenen en kon de karakters van mensen reproduceren om de verbazingwekkende schoonheid van de natuur over te brengen. Ouders ondersteunden haar capaciteiten, moedigden haar op alle mogelijke manieren aan, kochten doeken en verf en organiseerden trainingen met een kunstenaar uit een naburige stad. De vader begeleidde zelf elke week het meisje voor lessen en was trots op haar talent en vaardigheden. Steeds meer invloedrijke mensen leerden over de jonge kunstenares, en haar schilderijen begonnen in verschillende huizen te verschijnen.

Lees ook:   Uitvinder maakt apparaten die 'geesten opsporen'

Driehoeksverhouding

Tijdens een van haar reizen naar schilderlessen ontmoette het meisje een jonge kerel die ze erg leuk vond. En deze sympathie was wederzijds. Uitstapjes naar een andere stad werden ook dates met deze jonge man, waarvoor gevoelens zich ontwikkelden en sterker werden. De ouders van het meisje hielden echt van de man en ze waren blij dat de dochter een goed persoon ontmoette met wie ze wederzijdse gevoelens hadden. Na verloop van tijd begon de man ook naar de stad te komen waar het meisje woonde. De geliefden en ouders waren het al snel eens over een bruiloft en bruiloft, maakten plannen voor het toekomstige leven.

Tijdens een van de uitstapjes van het meisje naar de lessen van de leraar-kunstenaar, kwam een ​​jonge man bij hem  om schilderijen te bestellen. Toen hij de creaties van de aspirant-kunstenares zag, was hij er zo door gefascineerd dat hij besloot de schilderijen van het meisje te bestellen. De man werd aangetrokken door de schilderachtige berglandschappen en hij wilde zelf de prachtige look kiezen, die hij later zou bewonderen. Om dit te doen, ging hij met het meisje en haar vader naar hun geboorteplaats, dat in een zeer mooie omgeving lag. Het landschap was gekozen, de man keerde terug naar huis, maar de gedachten over het meisje verlieten hem niet. Hij wist niet dat zijn kunstenares van plan was binnenkort met haar geliefde te trouwen.

Het tragische levenseinde

Gedachten over het meisje achtervolgden de jonge man en op een dag ging hij naar haar stad onder het voorwendsel te zien hoe het werk aan de schilderijen vordert. Onder de plekken die ze kozen voor een prachtig uitzicht, vond hij het meisje snel en besloot hij zijn gevoelens voor haar te bekennen. Voor het meisje was deze manifestatie van gevoelens een complete verrassing. Ze vertelde meteen over haar geliefde man, dat haar hart bezet was en dat er een bruiloft gepland was. De man besefte op dit moment dat hij al het mogelijke wilde doen om het meisje niet te verliezen, maar wat hij daarvoor precies nodig had, wist hij niet. Ze zaten bovenop een kleine berg met steile hellingen. De lentezon brandt nog niet sterk met zijn stralen.

Het was een goede plek met prachtige uitzichten die gemakkelijk op de doeken konden worden gereproduceerd. De man, die niets slechts wilde, ging naar het meisje en pakte haar hand, maar deze acties veroorzaakten een totaal onverwachte reactie. Het meisje trok snel haar hand terug en ging onopgemerkt door haar  reactie terug naar de rand van de rotsachtige kant van de berg. Ze begon te vragen niet in de buurt te komen en liep met kleine stapjes weg van de man tot aan de rand.

Lees ook:   Edgar Cayce, reuzen met zes vingers en de bovennatuurlijke schepping Goden van Atlantis:

Geen van hen merkte waar ze stond en dat het gevaarlijk kon zijn. De jonge man bleef iets zeggen, probeerde het meisje te overtuigen om niet te trouwen en benaderde haar langzaam. Letterlijk één stap scheidde de jonge kunstenares van de val. Met haar rug naar de rand van de berg zet ze deze stap en viel plotseling van een hoogte op de stenen grond. De man schrok hiervan, hij had geen tijd om het meisje te grijpen en haar leven te redden. Alles gebeurde snel en onverwacht.

Hoe was het leven gepland?

In de planningsruimte wordt onthuld dat een dergelijk resultaat van de uitvoering niet was gepland. Het was een ongeluk dat leidde tot het tragische voortijdige einde van het leven. Het meisje kon rustig met de man praten, naar hem luisteren en zelfs geruststellen dat hij ook een geliefde in deze wereld heeft, die hij zeker zal ontmoeten. En zo’n bijeenkomst was echt gepland. De ziel van het meisje heeft zich tot taak gesteld haar talent als kunstenares te realiseren, een kunstacademie voor kinderen te openen en een gelukkig gezin te stichten. Ze plande een gelukkige incarnatie van hulpbronnen die niet plaatsvond. De ziel had geen tijd om te doen wat ze van plan was, en maakte zich nu zorgen dat ze opnieuw geen tijd zou hebben om haar plannen in het huidige leven uit te voeren. In deze situatie heeft de Ziel geleerd te beseffen hoe belangrijk het is om een ​​ander te begrijpen. En in haar huidige leven koos het meisje voor het beroep van psycholoog, haar klanten waren meestal mannen.

Interessant bleek dat ze in haar werk vaak kunsttherapie gebruikt, haar talent als kunstenares realiseert en toepast om mensen te helpen. Een ongerealiseerde wens in een vorig leven om in deze belichaming een kunstacademie te creëren, kwam tot uiting in een verscheidenheid aan psychologische trainingen die de vrouw vaak geeft. Maar hoe zit het met hoogtevrees? Een week na het consult was ik verheugd haar woorden te horen: Weet je, ik ben nog niet van de altanka gesprongen, maar op het balkon van mijn achtste verdieping sta ik rustig en geniet ik van prachtige landschappen. Misschien komt de tijd zelfs voor parachutespringen. Om angst te verslaan, is het belangrijk om bewustzijn op te nemen en de aanwezigheid ervan te erkennen, en als het je lukt om over je angst heen te stappen, zijn dit altijd nieuwe horizonten en kansen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button