web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisLeven na dit Leven - BDEReincarnatie

Vrouw HERINNERT zich een buitengewoon VORIG LEVEN in ATLANTIS

Connie H. Deutsch, een productief auteur en doorgewinterde spirituele ontdekkingsreiziger, staat bekend om haar boek, Whispers of The Soul®. Dit meesterwerk begon als een reeks introspectieve contemplaties verweven met poëzie en ontwikkelde zich later tot een geïllustreerd boek vergezeld van twee betoverende cd’s.

De gedichten, tekstueel verteld en harmonieus gecombineerd met muziek, zijn wereldwijd gedeeld via internet. De eerste cd, een compilatie van gedichten bedoeld voor meditatie, schetst de persoonlijke spirituele reis van de auteur. De tweede cd, gewijd aan relaties, kwam voort uit Deutsch’s meer dan drie decennia ervaring in counseling en een levenslange passie voor het begrijpen van menselijk gedrag. Naast haar werk aan Whispers of The Soul® heeft Deutsch talloze boeken geschreven over uiteenlopende onderwerpen.

Deze omvatten Round and Round Goes the Merry-Go-Round: Drugsloze therapie voor OCS (obsessief-compulsieve stoornis), Hier en daar, Purple Days and Starry Nights, Whispers of the Soul® voor de rest van je leven, Uitzicht vanaf de zijlijn. En zo gaat het, luister je, van waar ik zit, reikend naar de koperen ring van het leven, een stukje leven, het counseling-effect, en ze is ook de co-auteur van Getting Rich While the World Falls Deel.

Naast haar hedendaagse werken heeft Connie H. Deutsch een aanzienlijk oeuvre waarin haar verkenningen van vorige levens centraal staan. Een van haar meest fascinerende ervaringen komt uit haar tijd in de oude beschaving van Atlantis. Haar studies, ontdekkingen en persoonlijke herinneringen uit dit tijdperk hebben opmerkelijke inzichten opgeleverd in de geschiedenis van het menselijk bewustzijn en spiritualiteit.

Lees ook eens:  Kan dit toeval zijn?

Dit intrigerende verhaal van haar Atlantische leven heeft niet alleen haar begrip van haar eigen spirituele reis verrijkt, maar heeft ook een uniek perspectief gebracht in haar counselingpraktijk. Deze infusie van wijsheid uit vorige levens stelt haar in staat dieper te reiken en haar cliënten diepgaander te begeleiden. Dit fascinerende aspect van haar werk voegt een andere dimensie toe aan haar literaire bijdragen, waardoor ze een werkelijk uniek figuur is op het gebied van spirituele en psychologische literatuur. Geniet van mijn oogverblindende gesprek met Connie H. Deutsch.

Tijdcodes: 0:00-Afleveringsteaser 0:57-Connie’s vaardigheden 9:57-Spirituele overtuigingen van Atlantiërs 17:24-De geschiedenis van Atlantis 22:15-De priester ontsnapte aan de val van Atlantis 25:58-Connie’s vorige levens 30:39-Wie heeft de piramides gebouwd? 48:38-Een vervuld leven leiden 48:55-Advies aan de jonge Connie 49:15-Definitie van God 49:32-Ultieme doel van het leven 50:46-Laatste bericht

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥