web analytics
11:11 Dubbele getallen

De wetenschap van reïncarnatie

Veel oosterse religies en new age-tradities geloven in een vorm van fysieke wedergeboorte, of reïncarnatie, maar je hebt geen geloof nodig om te denken dat het gebeurt. In de afgelopen 60 jaar hebben onderzoekers enkele duizenden gevallen gedocumenteerd waarin jonge kinderen zich de gebeurtenissen uit een vorig leven zo gedetailleerd herinnerden dat die ervaringen vol vertrouwen konden worden gekoppeld aan recent overleden personen. Hoewel dit bewijs grotendeels is verworpen door de reguliere wetenschap, dwingt het ons om nieuwe theorieën over de menselijke geest te onderzoeken en de mogelijkheid te overwegen dat het bewustzijn de lichamelijke dood zou overleven.

Lees ook:   Stapelverliefd op een 60 jaar oudere vrouw
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button