web analytics
...
Reincarnatie

De wetenschap van reïncarnatie

Veel oosterse religies en new age-tradities geloven in een vorm van fysieke wedergeboorte, of reïncarnatie, maar je hebt geen geloof nodig om te denken dat het gebeurt. In de afgelopen 60 jaar hebben onderzoekers enkele duizenden gevallen gedocumenteerd waarin jonge kinderen zich de gebeurtenissen uit een vorig leven zo gedetailleerd herinnerden dat die ervaringen vol vertrouwen konden worden gekoppeld aan recent overleden personen. Hoewel dit bewijs grotendeels is verworpen door de reguliere wetenschap, dwingt het ons om nieuwe theorieën over de menselijke geest te onderzoeken en de mogelijkheid te overwegen dat het bewustzijn de lichamelijke dood zou overleven.

Lees ook:   De eenzamen (karmisch)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept