web analytics
...

‘Ik leefde in je buik toen ik stierf’

‘Ik leefde in je buik toen ik stierf’:

Klein jongetje, van vier jaar oud, lijkt de miskraam van zijn moeder te herinneren voordat hij werd geboren – en zegt dat hij ‘haar miste’, zodat hij ’terugkwam’
Laura Mazza onthulde haar verhaal geschokt toen haar vier jaar oude zoon zich als een miskraam herinnerde.

Luca vertelde zijn moeder dat hij in haar buik stierf, een engel werd en terugkeerde
Laura zei dat dat het bewijs was dat baby’s echt voor hun moeders kiezen

De moeder vertelde op haar facebook dat ze ‘hem gewoon had aangekeken en had gehuild’ en ze zei dat zij nog nooit een gesprek had gehad met haar zoon over engelen.

‘Voordat ik zwanger was van Luca, had ik zware bloedingen. Ik herinner me dat ik een positieve zwangerschapstest had en toen enige tijd later zware pijnen kreeg en er volgde een zware menstruatie, ‘zei ze.

Laura zei dat ze op dat moment niet zeker wist wat er was gebeurd, maar nu is het begrijpelijker voor haar.

”Ik kwam in  je buik en toen stierf ik. Ik ging naar je op zoek, maar ik kon je niet vinden.”

‘Ik was meteen zwanger van Luca. Ik wist ergens in mijzelf dat Luca eerder op deze aarde had rondgelopen. Ik kon gewoon vertellen hoe hij eruitzag. Als een klein oud mannetje. Hij is altijd wijs geweest en heeft heel vaak grappige dingen gezegd, ‘vervolgde ze.

Het duurde echter tot dinsdagavond in de badkuip dat Luca zijn moeder iets vertelde dat haar tot tranen toe bewoog.

Lees ook:   Wetenschap en de Bijna Dood Ervaring (BDE)

‘Hij zei iets dat me echt choqueerde en me echt liet geloven dat hij een oude ziel is. Hij zei: “Mammie, leven we in Australië?”, Ik zei: “Ja, dat doen we! We leven in Australië”, en hij zei: “Ik niet, ik leefde in je buik”. ‘

Laura zei dat ze Luca had uitgelegd dat hij dat wel deed, maar nu woont hij in Australië, waarop hij antwoordde: “Ja mammie, ik leefde in je buik … ik was daar, maar toen stierf ik”. ‘

Verloren om woorden zei ze uiteindelijk: “Wat bedoel je? Je bent hier!”, “En Luca antwoordde:” Geen mammie toen, ik kwam naar je buik en toen stierf ik. Ik ging op zoek naar jou, maar ik kon je niet vinden. ” Ik ging naar je huis, ik ging overal naartoe, maar je kon me niet horen, toen ik je riep. En toen werd ik een engel “.

Laura herinnerde zich hoe Luca zei dat hij haar miste, terug wilde komen, terug naar haar buik ging en opnieuw werd geboren

Laura zei dat ze ‘alleen maar naar hem had gestaard en huilde’ en dat zij nog ‘nooit een gesprek met hem had gehad over engelen’.

Ze voegde eraan toe dat baby’s weten wie ze willen dat hun moeders worden, lang voordat we weten dat ze bestaan. Dat het bewijs is dat ze hun moeders kiezen en dat hun ziel bij ons is, in dit leven of de volgende.

De opmerkingen onder de post van Laura waren positief en velen zeiden dat ze vergelijkbare ervaringen hadden.

Lees ook:   Bewoners van een flatgebouw in Frankrijk klaagden bij de autoriteiten over geesten in de flat

Anderen beschreef het als intens, ongelooflijk, emotioneel en mooi.

Ik had ook zulke ervaringen, ik vond ze bijzonder.
Toen ik 4 maand in verwachting was voelde ik plots dat ik niet alleen was toen ik mijn hond uitliet.
Ik voelde ineens

de ziel van mijn kind, zo bleek later, bij mij.
Het was eenzelfde soort energie die ik later vaker bij me voelde.

Ook kreeg ik een lichte moedervlek op mijn bovenarm aan de binnenzijde.
Ik vond dat wel apart dat zoiets plots ontstond.
Daarna zei ik wel eens dat ik ooit moeder zou worden van een zoon.
En ik wist zijn naam ook al.
Mijn zoon was geboren en op zijn arm aan dezelfde kant, zat diezelfde cafe au lait vlek… Ik was verbaast.
Hij had mijn moedervlek, dezelfde, ik keek op mijn eigen arm en die vlek was plots verdwenen.
Voor mij was het alsof mijn zoon, toen ik 21 was, mij al een stempel had gegeven, zo van; dat gaat mijn moeder worden ooit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!