web analytics
...
TweelingzielenReincarnatie

Wanneer je tweelingziel met iemand anders date

Wanneer je tweelingziel met iemand anders date

Meestal zijn contacten met tweelingvlammen hoogst onverwacht. Een of beiden hebben al een relatie en velen zijn heel gelukkig en willen hun partners niet verlaten. Soms zijn dingen niet beperkt tot je tweelingvlam alleen en bv wel met iemand anders; ze zouden zelfs kunnen trouwen.

Nu doet zich het probleem voor voor dat die ene tweelingziel de ander heeft herkend, maar de andere tweelingziel toont geen interesse.

Wat te doen met dat scenario?

Begrijp de situatie:
1: Waarom herkent je tweelingvlam je niet?

Er kunnen twee redenen zijn:

Ze zijn niet spiritueel ontwaakt en missen dus het gevoel om de hartsverbindingen te herkennen
Ze hebben je geïdentificeerd, maar omdat ze al een relatie hebben, negeren ze je.

<strong>We'd burn this whole place to the ground.</strong>
 2: De rol van Karma:

Voordat het lot voor jou  begint met een exclusieve relatie, moet karma eerst zijn rol spelen. Specifieke transformaties zijn nodig voordat je je verenigt met je tweelingvlam. Zodra die karmische cyclus voorbij is, zal je tweeling je herkennen en je positie in het leven begrijpen.

 3: balans is belangrijk

Het in balans brengen van je leven is essentieel voor de vereniging. Op het moment van tweelingziel ontmoetingen zijn de meeste mensen uit balans. Ze dragen meer negatieve energieën bij zich en ervaringen en hun leven is een complete puinhoop. Ze moeten evenwicht vinden, om te kunnen liefhebben op een heftige manier, zoals bij tweelingzielen het geval is, dat is dieper dan diep. Passie en sensualiteit ten top.

Dingen die je kunt doen:

Lees ook:   Geloof in een leven na dit leven kan onze wereld een betere plek maken

The cosmos within ~ a beautiful, unique & personal cosmos lives & breathes within each Soul...this is the Soul's own personal reality, a deeply Sacred Space of empowerment in the depths of their unique & personal Eternal Heaven ~ where their unique & beautiful God/Goddess Essence lives & breathes as One with each other and with the Divine Cosmos within ♥♥ A gift from the Divine Creator ~ Father God/Mother Goddess as One ~ With Love, Carolyn & Andy ♥♥
Als je eenmaal begrijpt dat wat er ook gebeurt, alles een reden heeft, zul je je niet verdrietig voelen als je tweelingziel met iemand anders uitgaat. Je kunt deze tijd gebruiken en jezelf verbeteren vóór de unie. Dingen die u kunnen helpen zijn:

1: Mediteer:

Meditatie is de beste oplossing wanneer je geest op weg is om negatief te zijn. Of sta stil bij wat je voelt. Het verhoogt de focus en helpt om het evenwicht te bereiken dat nodig is om een ​​beter leven te leiden. Het zal u ook helpen bij het verminderen van uw zorgen over uw tweelingziel. Je zult ze in je hart liefhebben, maar je zult niet gespannen raken door ze met iemand anders te zien. 😉 Het is even slikken en weer doorgaan.

 2: Hou van jezelf en wees lief voor jezelf:

Houd van jezelf, als je dit niet al doet. Als je liefde wilt krijgen, moet je ook leren jezelf lief te hebben. Vertel jezelf dat je mooi bent in je hart en ziel en dat je tweelingziel je zal herkennen. Vertrouw erop dat alles goed zal komen als de tijd daar is en als dat niet het geval is dan is het ook goed immers.

 3: Heb geen medelijden met jezelf

Je hebt je tweelingziel gevonden en je weet hoe het voelt, maar als je ze met iemand anders ziet, zou je boos kunnen worden- of jaloers, maar omdat je nu niets meer kunt doen, begin je medelijden met jezelf te krijgen. Doe dat niet omdat het toch niet jouw schuld was. Je tweeling heeft al een relatie omdat ze je niet als eerste hebben ontmoet. Of zelfs herkend. Dat was al voordat ze jou zagen.

Lees ook:   Ontdek zielsverwanten uit het verleden

It is baby

4: Wees geduldig of ga gewoon verder met je leven

De ware liefde in je leven vinden en ze dan met iemand anders zien, is niet gemakkelijk. Er zijn hier twee opties. Of je kunt geduldig wachten op je tweelingziel, of je kunt verder gaan. Je kunt niet weten wat er in de geest van je tweeling leeft.

Het kan dagen tot jaren duren voordat ze hun huidige relatie hebben verlaten. Sommige mensen willen geen gevoelens van anderen kwetsen en willen dat anderen een zet doen als het gaat om scheiding – jouw tweeling kan één van die mensen zijn.

Het universum is enorm; je zou ook kunnen kiezen om verder te gaan. Dit betekent niet dat je nog een andere tweelingziel zou kunnen vinden, maar je zou je zielsverwant kunnen ontmoeten en een gelukkig leven leiden door de liefde voor je tweeling in je hart te accepteren voor wat het is en stil te houden voor je eigen ziel. In een volgend leven misschien beter …

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept