web analytics

11 Tekenen dat een overleden geliefde in de buurt is

11 Tekenen dat een overleden geliefde in de buurt is

I have found the one whom my soul loves.

 

Heb je ooit een aanwezigheid bij je in de buurt ervaren, maar zie je niemand in de buurt? Hoewel het misschien een beetje spookachtig of verontrustend lijkt, wees niet bang. Iemand in de buurt voelen zonder ze te kunnen zien, kan betekenen dat een overleden geliefde je wil bezoeken, al is het maar om hallo te zeggen en je geest te kalmeren. Ze willen misschien alle angsten wegnemen die je zou kunnen  hebben over hun welzijn; ze willen je geruststellen en je laten weten dat alles in orde is.

De geestenwereld kan proberen je aandacht op vele manieren te verkrijgen, maar de volgende 11 zijn enkele van de meest voorkomende tekenen dat je geliefde contact met je wil opnemen.

11 TEKENEN DAT ER  EEN OVERLEDEN GELIEFDE IN DE BUURT IS

1. JE HEBT KRACHTIGE VISIOENEN TIJDENS HET MEDITEREN.
De geestenwereld kan op vele manieren boodschappen aan ons overbrengen, maar meestal praten ze tegen ons wanneer we onze geest tot zwijgen brengen. Die stemmen die tijdens meditatie in je opkomen, kunnen gemakkelijk afkomstig zijn van een overleden geliefde, dus let goed op tijdens je meditatiesessies of andere stille momenten. Je kunt ook tijdens het mediteren visioenen van ze krijgen; misschien zie je ze een van hun favoriete activiteiten doen, of zelfs op de bank zitten en met je praten.

“De geestenwereld kan gemakkelijk tot je doordringen als je geest stil en helder is. Meditatie wordt vaak ‘in de stilte zitten’ genoemd. Wanneer je Geest vanuit deze kant van het leven de andere wil bereiken, begin dan met in de stilte te zitten. “~ James Van Praagh

Lees ook:   De bijbel en het leven na de dood.

2. JE ZINTUIGEN LIJKEN INTENSER.
Geesten communiceren door geur, aanraking, smaak, visie en geluid. Als je bijvoorbeeld een parfum ruikt dat je geliefde ooit droeg, is het mogelijk dat ze je kwamen bezoeken. Je kunt ze ook voor je ogen zien manifesteren, of hun stem horen die naar je roept. Je zou ze ook tegen je huid aan kunnen voelen zeer lichtelijk; de kamer kan plotseling koud aanvoelen, zoals een tocht vanuit een open deur of raam. Misschien heb je een smaak in je mond van een gerecht waar ze dol op waren om te koken. Al deze tekens wijzen op een aanwezigheid bij jou.

3. ELEKTRONICA PLOTSELING DEFECT.
Een geest kan elektronica gebruiken om met u te communiceren, omdat veel van deze systemen daarvoor uitstekende media bieden. Als u bijvoorbeeld een radio in uw kamer heeft, kunnen ze een van de frequenties gebruiken om met u te praten. Je hebt dit waarschijnlijk eerder in enge films gezien maar veel mensen hebben dit in het echte leven bevestigd. Je geliefde wil je echter niet laten schrikken; ze willen gewoon een gemakkelijke manier vinden om tot je te komen in het Aardse rijk.

” Vergeet niet dat hoewel lichamen voorbijgaan, de energie die je verbindt met een geliefde eeuwig is en altijd gevoeld kan worden wanneer je openstaat om het te ontvangen.” ~ Doreen Virtue

Rumi #rumi #rumiquotes #love #loving #lostlightlove We can only learn by Loving, Rumi TO READ MORE CLICK ON THE IMAGE

4. JE VOELT ZE IN DE KAMER.

Je kunt het niet uitleggen, maar je voelt gewoon iets dat je niet eerder voelde. De kamer lijkt gewoon anders, zoals iemand die je niet kunt zien in je bijzijn. In plaats van bang te zijn, voel je je echter getroost, geliefd en gerustgesteld.

Lees ook:   God is de Kosmos

5. JE KRIJGT KIPPENVEL.
Misschien krijg je koude rillingen over je lichaam tijdens een ongeziene ontmoeting met je geliefde. Dit gebeurt vanwege hun koudere out of the world temperatuur, dus als je voelt dat de kamer plotseling koud wordt, heb je misschien een overleden geliefde in de buurt.

6. ALLES VOELT SURREALISTISCH AAN.
Je voelt je misschien een beetje los van de realiteit, alsof je een andere dimensie bent binnengegaan. Je geliefde kwomt vanuit een andere dimensie, dus misschien ben je tijdelijk getransporteerd naar hun huidige realiteit. Je zou een uittredende ervaring kunnen hebben, omdat de energetische vibratie van hun geest je frequentie beïnvloedt. Als je erop terugkijkt, heb je misschien maar een glimp van de ervaring in je hoofd en kun je geen rekening houden met bepaalde perioden.

7. JE WORDT WAKKER MET EEN VREDIG EN OPGEFRIST GEVOEL.
Je wordt misschien helemaal uitgerust wakker, zelfs als je normaal niet goed slaapt. Je geliefde is mogelijk naar je toe gekomen in een droom, wensend dat je beter slaapt en je dit geschenk toegestuurd als een manier om voor je te zorgen. Of door middel van een gesprek samen die je vast alweer vergeten bent in het bewustzijn van de dag.

Uit een review van 20 communicaties na de dood bleek dat mensen die een ontmoeting met de overledene hadden gehad, zich beter in staat voelden om met het verdriet om te gaan. Dit kan zijn gebeurd omdat mensen zich gerustgesteld voelden door de ervaring, omdat het hun spirituele overtuigingen ondersteunde.

Lees ook:   Staya Erusa

Discover the Top 25 Most Inspiring Rumi Quotes: mystical Rumi quotes on Love, Transformation and Wisdom.

8. JE HEBT ONLANGS DROMEN OVER HEN GEHAD.
Misschien herinner je je dromen die je hebt gehad over je overleden geliefde; dit kan betekenen dat ze met u willen communiceren. Als je dromen over hen blijft houden, kunnen ze heel goed in de buurt zijn.

9. JE DENKT VAKER AAN ZE.
Ook al is je overleden overleden persoon jaren geleden overleden, je denkt er vaak aan. Als dit klinkt als wat je recent hebt meegemaakt, zijn ze misschien terug voor een bezoek met je. Geef geen afbreuk aan je gedachten; ze betekenen veel meer dan je zou denken, vooral met betrekking tot onze overleden dierbaren.

10. JE VOELT JE DOOR IEMAND BEKEKEN.
We hebben het vermogen om iemand in de kamer om ons heen te voelen, zelfs als we ze niet kunnen zien. Als je het gevoel hebt dat je in de gaten wordt gehouden, is dit misschien je overleden dierbare die uitkijkt naar jou.

11. JE HEBT EEN GEVOEL VAN TROOST.
Als je je plotseling getroost en veilig voelt, maar niet kunt uitleggen waarom, kijk dan naar de spirituele wereld voor het antwoord. Onze overleden geliefden willen dat we ons beschermd, geliefd en verzorgd voelen, dus zullen ze ons bezoeken wanneer we de steun nodig hebben. Als je de laatste tijd een zware tijd hebt doorgemaakt maar je plotseling op je gemak voelt en gesteund bent, dan heb je misschien een overleden geliefde in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button