web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieParanormaalU.F.O

Afwijkend Donetsk (Oekraïne)

De laatste zomermaand bleek uiterst vruchtbaar voor abnormale gebeurtenissen. UFO-vluchten werden bijna overal in Oekraïne geregistreerd, maar vooral de mijnregio viel op.

En de ongrijpbare Chupacabra liet opnieuw zijn tanden en klauwen zien, mogelijk zelfs in Marioepol. Mysterieuze ballen Volgens UFOBUA (nationaal UFO-archief van Oekraïne) was de beroemde Krim-fotograaf Yuri Teslev al op 3 augustus getuige van een uniek fenomeen.

 “Mijn vrouw en ik zaten in de tuin en aten met Cabernet”, zei hij. – Plotseling sprong Zhenya op en rende achter het huis aan terwijl hij riep: “Yura, kom snel hier!” Ik rende naar de oproep en zag een adembenemend schouwspel: boven ons huis in het centrum van Evpatoria, op een hoogte van ongeveer vijftig meter, vloog een vuurbal  zonder staart stilletjes met hoge snelheid richting zee. Het is dat ik de afmetingen en hoogte op het oog heb bepaald.

 Mogelijk was het object enorm groot en reisde het op zeer grote hoogte. Omdat de UFO heel snel voorbij flitste, was er geen mogelijkheid om naar de camera te rennen. Overigens is de kunstmatige oorsprong van het object naar mijn mening ongetwijfeld. De bal gloeide met een helder geel licht en bewoog duidelijk vanzelf, en niet onder invloed van de wind – vrij snel, en langs een gebogen traject! Hij verliet ons in de richting van het Teatralnaya-plein en de zee, zonder de verlichting te verminderen… Op

7 augustus om 20.30 uur fladderde een UFO boven Makeevka, in het dorp van de vernoemde mijn. Bazjanova. – In eerste instantie zag ik een heldere rode ster. Toen veranderde de kleur, alsof de koplamp aan en uit was. En ik zag iets donkers, met flikkerende lichten aan de zijkanten. Hij vloog langzaam onder de wolken en liet zich zien. Vervolgens nam het na vijf tot zeven minuten de vorm en grootte aan van een donkergekleurde voetbal. En het ging in een rechte lijn richting onze mijn…

Toen ik mijn huis naderde, zag ik een man met een slappe kaak. Door zijn gemompel realiseerde ik me dat hij deze bal ook zag”, zegt Fedorishcheva. De volgende dag, om ongeveer tien uur ’s avonds, werd een anomalie in het gebied van het dorp Lychanka, district Kiev-Svyatoshinsky, geregistreerd door Taras Tovchenko, lid van de Oekraïense ufologische club UFODOS.

Lees ook eens:  Russische generaal zegt dat geavanceerdere beschavingen planeet aarde in de gaten houden

“Er verscheen een brandende rode bal aan de ene kant van de hemel, en het was duidelijk dat hij niet gloeide zoals andere hemellichamen, maar feitelijk brandde van vuur”, herinnert Taras Viktorovich zich. – Hij vloog horizontaal over een afstand van ongeveer 2 km, de diameter was 8-10 meter. Hij liep ongeveer op de hoogte van een maïsvlakte, misschien iets hoger. De snelheid was ongelooflijk: 1 kilometer per seconde. Het hele fenomeen werd dus slechts enkele ogenblikken waargenomen.

In eerste instantie dacht ik dat het gewoon een meteoriet was die de atmosfeer binnendrong. Maar toen besefte ik dat hij niet van bovenaf was verschenen, maar al op vrij lage hoogte vanaf de grond. En de vliegbaan was niet verticaal of een soort parabolisch, maar strikt horizontaal.

 Op 12 augustus arriveerde er opnieuw een bericht uit de regio Donetsk. – Mijn vriend en ik (inwoners van Gorlovka) merkten tijdens een avondwandeling (het was 21.07 uur) een helder bolvormig silhouet op dat met ongelooflijke snelheid bewoog. Nadat we nog een stukje verder hadden gelopen, merkten we dat dit onbekende object werd gevolgd door twee punten die op sterren leken. Ze bewogen parallel aan elkaar! Ik voelde me een beetje ongemakkelijk…

 Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! – Artem Pecherin verzekert. Pentagon in licht Op 21 augustus cirkelden er weer vreemde dingen boven onze regio. – We reden langs de snelweg naar Donetsk. Het was 22.00 uur. In de buurt van de Butovka-mijn zag ik een vliegend object dat van het Donetsk-reservoir naar het vliegveld bewoog, zegt Artem Sergeev. – Aanvankelijk was er alleen een helder punt zichtbaar. Toen we dichterbij kwamen, zagen we er nog een zwaailicht op. Het object maakte geen geluid, hoewel het erg laag vloog – 200-300 meter. Door de duisternis was het gebouw niet te zien.

De vorm kan alleen worden beoordeeld aan de hand van het grote aantal lampjes. Het leek vooral op een iets langwerpige, platte vijfhoek, die met de scherpe kant naar voren bewoog. Langs de randen zijn er niet minder dan zeven knipperende lichtblauwe en groene lichten, in het midden bevindt zich een hele verstrooiing van geel-oranje-rode lichten (niet knipperend), chaotisch geplaatst, maar over het geheel genomen leek het mij dat ze vormden een cirkel. Sommige lichten waren ver verwijderd van de rest, alsof er delen van de UFO uit zijn lichaam staken – naalden, spanten, antennes…

Lees ook eens:  Archeologen graven overblijfselen op van baby's die 'helmen' dragen, gemaakt van de schedels van andere kinderen

Alle lichten waren helder, maar het lichaam van het object zelf was niet verlicht. En er kwam een ​​heel heldere lichtstraal van voren… Zonder enige manoeuvre of transformatie uit te voeren verdween het object achter de overloop. Volgens Artem Sergejevitsj heeft een vriend een datsja niet ver van deze plek. Blijkbaar loopt een van de luchtcorridors er direct boven en vliegen vliegtuigen constant laag – van en naar de luchthaven. We hebben een paar keer helikopters gezien. Maar nooit zoiets.

 Bedevaart naar Mariupol Een hele reeks UFO’s werd waargenomen door Pavel Eliseenkov uit Mariupol (we schreven over deze “buitenaardse vanger” in de uitgave van 11 juni). Zoals Pavel Anatolyevich toegaf, legde hij op 5, 9, 14, 20, 29 en 30 augustus ongeïdentificeerde objecten vast. Zo’n concentratie had hij nog nooit gezien. “Ze waren meestal bolvormig”, zegt Eliseenkov. – Maar er waren ook uitzonderingen.

 Een interessante was degene die op de 14e over het dak van een gebouw van negen verdiepingen trok. Eerst precies, precies, toen draaide hij zich om, zweefde en… knipperde met de zijkanten: rood-wit, rood-wit. Hij bleef daar een tijdje hangen, draaide zich weer in een hoek van 90 graden en vloog weg. En op de 20e slaagde ik erin een flitser in een van de objecten te fotograferen. Ook een zeldzaam geval. Welnu, deze week, op maandag en dinsdag, heb ik hetzelfde object “geslaagd”. Verbazingwekkend, langwerpig van vorm, zoals een peper gevormd door de samensmelting van rode balletjes. Hij plaatste zijn aantekeningen op internet. Ik hoop dat wetenschappers erachter zullen komen wat voor soort bezoekende gasten dit zijn.

 Chupacabra begon op mensen af ​​te rennen.

 Naast vreemde dingen in de lucht hebben Oekraïners ook genoeg aardse mysteries. Een ongewone patiënt belandde dus in een Mariupol-ziekenhuis. “De man had meerdere beten op zijn rechter onderarm, hand en linkerdij.

Lees ook eens:  Ervaringen tijdens de energetische of Reiki behandeling

Het slachtoffer kon niet eens raden wie hem zo had kunnen gebeten: een kat, een hond of een mens”, zeiden de artsen die het 40-jarige slachtoffer naar de chirurgische afdeling stuurden. Wat interessant is, is dat hij zo wakker werd in zijn eigen bed. Wie de wonden heeft veroorzaakt hij heeft geen idee.

Ondertussen verspreidden geruchten zich door de stad over de kwaadaardige chupacabra, waarvan de sporen al waren ontdekt in de regio Volnovakha . Het gesprek is niet ongegrond: deze maand heeft het dier, dat naar verluidt het bloed van vee en pluimvee drinkt, al mensen aangevallen. Dit is wat Sumy chupacabra-onderzoeker en biologieleraar Vladimir Litovka zei:

 – In het dorp Bobrik (bij Romny) op 6 augustus viel een chupacabra om 22.00 uur een elfde-klasser Ruslan Kosolap aan onder de spoorbrug, die terugkeerde van een date . Ze sloeg hem neer en de zaklamp viel uit zijn handen. Het wezen boog zich naar zijn nek om te bijten, maar de redding kwam op tijd. Een auto reed zijn kant op en knipperde met zijn koplampen.

Het wezen rende de struiken in. Met zijn poot maakte hij verschillende krassen op de linkerschouder. In het ziekenhuis werd zijn wond behandeld en hij krijgt nu injecties tegen hondsdolheid. Er waren mensen van het sanitair station. Volgens de jongen lijkt het wezen op een kangoeroe van 1,8-2 meter hoog. Hij rook sterk naar verbrande zwavel… Diezelfde nacht waren er in Bobrik verschillende pogingen om mensen aan te vallen, en in het dorp Khustyanka, in het district Burynsky, werden acht konijnen gedood.

Bron

(bericht uit 2011!)
Er is iets met dat Oekraïne…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥