web analytics
...
Mysterie

Heb je letter X op je handpalm? (Slechts 3% van de mensen ter wereld heeft het)

Heb je letter X op je handpalm? (Slechts 3% van de mensen ter wereld heeft het)

Dit is wat het betekent als u de letter X op beide handen heeft - geen alcohol | Guff

Mysterie achter Letter X op je handpalmen (slechts 3% van de mensen ter wereld heeft het). Gebaseerd op de oude kennis van handlijnkunde, weten we hoe de handlijnen en symbolen worden geassocieerd met onze persoonlijkheden en toekomstperspectieven in termen van carrière, leven, huwelijk, geld en gezondheid. Kijk op voor die zingt.

Oude boeken over handlezen

Deze populaire oude praktijk van het voorspellen van de toekomst door de studie van de palm heeft zijn wortels terug te voeren op de Indiase (hindoe-vedische) astrologie. Op basis van verschillende geschriften over de hele wereld is afgeleid dat enkele duizenden jaren geleden de hindoe-wijsgeer Valmiki een boek schreef met 567 verzen.

Oorsprong van palmlezen

Er wordt aangenomen dat vanuit India de kennis en praktijk van handlijnkunde zich over de hele wereld verspreidde, via China, Tibet, Egypte, Perzië en naar verschillende andere landen in Europa.

Griekse astrologie

Er wordt ook gezegd dat het de Griekse geleerde Anaxagoras was, die tijdens zijn tijd rond het Indiase subcontinent Palmistiek leerde kennen en later de kennis met Hermes deelde.

Geheimen van Alexander The Great

Aristoteles vond de verhandeling over de kwestie van handlijnkunde op een van Hermes ‘altaren, die hij vervolgens aan Alexander de Grote liet zien. Deze laatste was zeer geïnteresseerd en begon het karakter van zijn officieren te inspecteren door de lijnen op hun handpalmen te evalueren.

Van horen zeggen

Hoewel er geen bevestigend bewijs voor is, zeggen sommigen dat Alexander zijn eigen handpalmen grondig bestudeerde en zijn leven dienovereenkomstig strategiseerde; en niemand had de markeringen, lijnen en symbolen zoals zijn handpalmen.

Lees ook:   De maan is misschien niet wat we denken dat het is - er zijn nog steeds veel onbeantwoorde vragen

Letter X op handpalmen

Egyptische geleerden suggereren dat Alexander De Grote deze unieke markering op zijn handpalm had, die zelden bij iemand anders ter wereld werd aangetroffen. De laatste tijd beweerde slechts 3% van de gehele populatie exact dezelfde markering te hebben – Letter X.

Onderzoek naar handlijnkunde

Om de geloofwaardigheid van deze bewering te bepalen, heeft de STI-universiteit uit Moskou onlangs een onderzoek uitgevoerd en een paper onthuld over het onderwerp van de letter X op de handpalmen en de mogelijke connectie ervan met het lot van de mensen die het hebben.

Teken van een geweldige leider

De universiteit verzamelde en analyseerde de gegevens van meer dan 2 miljoen mensen, zowel levend als dood; en concludeerde dat mensen, die letter X op beide handpalmen hadden, leiders of zeer populaire individuen in de samenleving waren, herinnerd werden voor geweldige dingen.

Mensen met / of een letter X op hun handpalmen

Van de zeldzame personen die deze markering hadden, waren de grote Griekse keizer Alexander de Grote, president Abraham Lincoln. En een van deze mensen leeft nog en is moeilijk te negeren – de Russische president Vladimir Poetin.

Legacy

Dit is wat het betekent als u de letter X op beide handen heeft - geen alcohol | Guff

Degenen die Letter X in hun beide handpalmen hebben, zullen nog lang na hun dood herinnerd worden. En degenen die het alleen in een van hun handpalm hebben, worden buitengewoon succesvolle en beroemde individuen.

Persoonlijkheidskenmerken van mensen met X op hun handpalm

Deze mensen hebben een geweldig zesde zintuig of intuïtie. Ze kunnen voelen, gevaar, ontrouw en ontrouw vanuit een handafstand. Na verloop van tijd vormen ze een speciale energiecyclus om hen heen, die mensen om hen heen gewoon niet kunnen binnendringen.

Lees ook:   10 Geheime plekken op aarde

Als je tegen ze liegt, zullen ze de ergste kant van zichzelf loslaten. Ze vergeven misschien, maar ze zullen het nooit vergeten. Niets of niemand kan hen kwaad doen; dat is de kracht van hun geluk.

Deze mensen zijn scherp, intuïtief, hebben veel kennis en geheugen van een olifant. Ze zijn gemakkelijk aan te passen en maken zich geen zorgen over de regelingen om hen heen.

 

Nou ik heb die grote over de hele handpalmen heen net als Obama…dus we wachten af! 🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button