web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Elfjes op de foto (echt?)

fairies real - Google Zoeken

Could these tiny winged creatures be real fairies? This isn't standard fandom, but I liked it. :)

♡The Realm of Fairy is a strange shadow land, lying just beyond the fields we know. ~ ★Real Fairies! #fairies

Ik was aan het kajakken op de molenvijver en plotseling werd ik omringd door een groot aantal kleine engelachtige wezens. Het waren muggen of vliegen of motten, ik kon het niet zeker weten. Ze maakten geen geluid, maar ze zwermden boven me en om me heen en raakten me nooit echt aan. Ik dacht een foto te maken met mijn flitser en ze waren al snel verdwenen. Toen ik thuiskwam, heb ik mijn geheugenkaart in de computer gestoken en de foto vergroot. De vorm van de wezens leek bijna menselijk. Ik dacht dat ik ze met je zou delen en kijken wat je ervan zou denken. Zorg ervoor dat u op “alle formaten” klikt en vervolgens op het grootste “originele” formaat om de meest complete en boeiende weergave te krijgen. Reacties welkom.

https://www.flickr.com/photos/crowdive/876706038/

Las Fotografías más enigmáticas de la Historia – Séptima Puerta

John Hyatt nam deze foto en bemerkte dat het gevleugelde wezentjes leken te zijn. Hij maakte later meer foto’s van insecten maar niet een leek op deze foto.

Man claims to have photographed real-life tiny fairies flying | Daily Mail Online

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2596119/Away-fairies-University-lecturer-claims-photographed-real-life-tiny-tinkerbells-flying-air-British-countryside.html

Bekijk ook deze foto’s eens

Photographer captures images of what appear to be tiny winged figures

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3644869/Are-pictures-PROOF-fairies-exist-Photographer-country-stroll-captures-images-appear-tiny-flying-creatures-arms-legs-wings.html

 

 

Lees ook eens:   Vimana: 6000 Years Old Levitation Machines of Ancient India - Lost History

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥