web analytics

Anunnaki Goden en Koningen, ”blauw bloed”

ANUNNAKI KINGS 1111 –

Reptilian Royal Bloodline of The Ancient Gods. Hoop dat je geniet! Een krachtig leger van Reptiliaanse slaven kwam op de aarde. Verzonden vanuit de diepten van de onderwereld die voor één doel op het land worden losgelaten. Totale planetaire controle. alle hulpbronnen en de soorten die op de aarde wonen om in beslag te worden genomen. Deze onhoudbare kracht van geavanceerde buitenaardse wezens heeft door de hele geschiedenis heen verschillende namen gekregen.

In de Sumerische tabletten worden ze de naam Anunnaki genoemd, de grote zonen van Anu, de God van de zon en de lucht. “The Shining One”. In de Bijbel wordt in het boek Genesis de Nephilim genoemd. Het boek van Henoch zij zijn de engelen, de wachters. Vele historici en geleerden zijn het erover eens dat de oude Sumerische teksten de basis vormden voor het oude testament. Deze verhalen zijn een op dezelfde. Gedocumenteerd en veranderd in vele variaties door de eeuwen heen. Het meest recente daarvan is het bijbelse verslag van God of Elohim als de nieuwste voorstelling voor Anu. De vroegst bekende God van de zon en de hemel. Zijn engelen zijn in feite de zonen en entourage van anu. Gedurende vele generaties is veel kennis verloren gegaan, herschreven en veranderd. Toch weten we dat ze de aarde hebben veroverd en al haar inwoners tot slaaf hebben gemaakt. De mens dwingen enorme bouwwerken te bouwen die vanuit de lucht te zien waren. Ze hebben gezondigd tegen de vrouwen van de aarde. Het creëren van een bastaard nakomelingen van ongewenste en abnormale functies. Dit maakte de commandant of god woedend die in zijn woede een grote vloed manifesteerde om de aarde schoon te vegen. De zondvloed.

Opmerkingen:

-Er zijn twee groepen van Anunnaki de gevallen, of onaangenaam en de aangename wie zijn de rechtvaardigen of seraplegingen. De zogenaamde heersers van de aarde van vandaag die beweren dat ze van koninklijke bloedlijnen van de goden zijn, zijn van de gevallenen niet van de rechtvaardigen maar de demonische.

-ANUNNAKI betekent niet de zonen van ANU. Het betekent degenen die zijn verzonden / zijn gekomen van ANU naar Ki .. Ki is het woord voor de aarde. De Nephaliem is Hebreeuws en vertaalt zich als de gevallenen, maar ook als degenen die naar beneden komen. Zij en de watchers zijn hetzelfde als de IGIGI in het Sumerische account. De kleinere ANUNNAKI die op Mars waren gestationeerd om de Trans-zendingen van goud te regisseren. Zelfs de Anunnaki hadden een bewustzijn van de Ene Ware God .. de Schepper … de Bron. Maar zij zijn verantwoordelijk voor het pantheon van goden dat in alle religies bestaat. EA is de naam voor de EnKi .. EA betekent uit het water … dit is hetzelfde als Yah .. EnKi is de heer van de aarde en de EnLil is de heer van de hemelse waard .. je moet leren over het dubbele zaad en de lijn van opvolging om te weten waarom dit belangrijk is. Hun bloedlijnen voor de helft van de kinderen gaan vandaag door in onze maatschappij volgens hetzelfde patroon van het trouwen van een vrouw van bloed die het dichtst bij de afstamming van de vader staat. De god van Abrams vader was EnLil … die een hogepriester was in Nippoer. Toen Ur … en toen naar Harran gestuurd. Abram is een hoog bloed … net zoals Mozes (of Moshe) .. wat een transliteratie is van gaas .. een woord dat Demi-god of half bloed betekent.

-annunnaki zijn geen reptilians ……. de reptilians zijn draconians

-Ik ben een koninklijke afstammeling van deze Anunnaki en Soemerische koningen en je praat rotzooi in deze video over hen die reptilian zijn! Ze waren koninklijke wezens uit Mars en Nibiru, MENSELIJKE WEZENS! All you Modern Man Mensen van type “O” Bloedgroep Rh Negatieve mensen komen uit die fokprogramma’s met Neanderthaler Vrouwen, honderden daarvan waren “EVE”! Zonder dit fokprogramma zou jouw lot vandaag niet Modern Man zijn maar NEANDERTHALS!

(Hm, lol,  daarom noemt iemand uit de rh negatieve groep mij elke keer Queen… ik vroeg al: Erhm….waarom zeg je dat elke keer… Kwam door de bloedgroep rh O – dat schijnt de zuiverste afstamming te zijn van die Anunnaki? Oké get it now! 😛 ) Hij zegt bv ook dit: Zie hier mijn Koninklijke stamboom op mijn YT-pagina’s! Het zijn allemaal officiële Koninklijke documenten die teruggaan naar de Kanaänieten en Soemerische koningen! Farao Achnaton was een van mijn voorouders! Koning David en koning Salomo! Ga je kijken? Zijn youtube https://www.youtube.com/channel/UCOngXil5Ar3fVxOr0fefcaA

Lees ook:   De aarde werd ooit 241.200 jaar door 8 koningen geregeerd

Hieronder een video over Anunnaki koningen die men gevonden schijnt te hebben in Iran.
Ze hebben inderdaad een gouden gloed over zich.
Ik  vond die video erg bijzonder toen ik het voor het eerst zag!

 

-Elk type “O” Britse mensen waren afkomstig van de oorsprong van het “Modern Man” fokprogramma van de Anunnaki (later werden de Kanaänieten), dus het Verenigd Koninkrijk is de hot seat voor Mars-mens-Neanderthaler gerepliceerde wezens vanwege de Egyptische en Keltische Scythische oorsprong van zijn mensen die er zijn geweest sinds 1350 vGT uit het Midden-Oosten! Dat zijn de feiten, of je het nu leuk vindt of niet? Aldus de schrijver onder het filmpje— boven de video van de  Anunnaki koningen, die gevonden zijn.

Blijkbaar zijn alle negatieve bloedlijn afstammelingen zo erg hahaha! 😛 Love it serieus! Kan me uren vermaken met al die mooie en bijzondere kennis!
Omdat het zo waar aanvoelt diep in mij. Eindelijk resonerende antwoorden op zoveel vragen en een innerlijk weten dat stil maakt diep van binnen en rust geeft!

”The Shiny ones”….

 

Anunnaki waren de koningen van andere werelden.
Men zag hen als Goden omdat ze leven konden creëren.

Uitzonderlijke ontdekking! Iran 3 graven Niet ver van de plaats van de sarcofaag gevonden begraven ondergrondse stad met veel boeken De sarcofaag vond vijf boeken en een kaart van de oude staat Informatie over de onderscheiding wordt strikt vertrouwelijk gehouden. Gestichte boeken bevatten niet alleen informatie over de cultuur en geschiedenis van de mensen op aarde, maar ook over de technologie die door onze voorouders is gebruikt. Van de drie sarcofagen in het mausoleum hebben we alleen videobewijs van de eerste twee. We weten niets van de derde, of hun inhoud, of wie er binnen was.

 

Iran 3 graven ANUNNAKI 12.000 jaar oud lichaam volledig intact Deze ontdekking gebeurt volledig toevallig in het voorjaar van 2008, en als we weten dat er iets is gebeurd, is dat ongetwijfeld dankzij de Russische media en tv-premsa. Dit gebeurt in Koerdistan, Iran, een land dat vrij dicht bij de wereld staat, althans in de westerse wereld, maar het heeft goede betrekkingen met Rusland. Hoewel het verborgen was tot vandaag, 2015, zijn we erin geslaagd te weten wat de Russische pers heeft gepubliceerd (bedankt Google Translator), dat de ontdekking plaatsvindt in een werk, bij het graven van de grond om de fundamenten van een huis te maken. Verschijn dan een mausoleum met drie kisten en na meer beknopte opgravingen een laag grond met de overblijfselen van een oude beschaving en de ruïnes van een stad. In het stratum waarin het werd gevonden, maar ook dankzij de gevonden artefacten, archeologen stelden vast dat het monument en de stad werden gebouwd ergens tussen 10.000 en 12.000 jaar oud, een datum die snel werd beoordeeld door de islamitische autoriteiten na publicatie van de bevinding in de Russische pers, de Iraanse autoriteiten zeiden publiekelijk dat de ruïnes 850 jaar oud waren oud, wat duidelijk niet overeenkomt met de feiten en opnieuw een officiële leugen is. Van de drie sarcofagen in het mausoleum hebben we alleen videobewijs van de eerste twee. We weten niets van de derde, of hun inhoud, of wie er binnen was. wat duidelijk niet overeenkomt met de feiten en is, nogmaals, een officiële leugen. Van de drie sarcofagen in het mausoleum hebben we alleen videobewijs van de eerste twee. We weten niets van de derde, of hun inhoud, of wie er binnen was. wat duidelijk niet overeenkomt met de feiten en is, nogmaals, een officiële leugen. Van de drie sarcofagen in het mausoleum hebben we alleen videobewijs van de eerste twee. We weten niets van de derde, of hun inhoud, of wie er binnen was.
Zoals te zien is het erg moeilijk om uit de video de hoogte van het individu te bepalen, wat geen reus lijkt te zijn, ook al lijkt het erg hoog te zijn. Het dragen van een kroon, suggererend dat het de soeverein van de stad was, en werd begraven, zoals we later zullen zien, met zijn tovenaar, wat me doet besluiten dat in de derde sarcofaag zijn vrouw koningin zou moeten hebben. Er zijn gouden munten op de ogen van de koning geplaatst, wat een goed getoetste gewoonte van de oudheid is: eerst leg je de officiële leugen aan dat de ruïnes de twaalfde eeuw zijn. We observeren Kaukasische kenmerken, maar koperen huid: de individuele tweede sarcofaag deelt dezelfde kenmerken. We leiden gouden ornamenten met edelstenen, maar ik vind het vreemd. Deze ornamenten dragen een spijkerschrift dat ik niet kan identificeren, maar dat is vertaald, aangezien, zoals we later zullen zien, geef ons de naam van de tweede man gevonden in de tweede sarcofaag en hoe zijn beroepsmagiër. De koninklijke sarcofaag lijkt te zijn bekleed met goud of een metaal dat op hem lijkt, en in de buurt van de monarch kan een gouden kist zien die bezaaid is met vreemde edelstenen, dezelfde als die die de koning sieren, ik zeg vreemd omdat ik schijnbaar lichtgevend ben. Laten we nu kijken naar de inhoud van de tweede sarcofaag, die zelf een reus bevat:

Lees ook:   De oude Kolbrin-bijbel - een 3600 jaar oud manuscript kan de geschiedenis wissen zoals we die kennen

De grijzige figuur schijnt de reus te zijn?!

Exceptional Discovery: the Body of King Anunnaki for 12,000 years Completely Intact | Conspiracy Theories

In Duitsland is het teken niet erg nice! Maar dat is wat zij er toen van maakten!
De swastika, ook wel bekend als het hakenkruis, is een symbool in de vorm van een kruis met aan alle uiteinden een haak.

Het is een in de loop van de geschiedenis vaak gebruikt teken in allerlei culturen wereldwijd en staat in het algemeen voor levenskracht, geluk of heiligheid.
Exceptional Discovery: the Body of King Anunnaki for 12,000 years Completely Intact | Conspiracy Theories

Ze hielden ook wel van een peuk of een drankje zelfs:

 

Van de Soemerische tabletten, het leest het gesprek van twee aardbewoners, “heb je ze gezien? Vraag de 1e man,” zien we eruit als zij? “De tweede antwoordde:” Nee, ze zien eruit als ons “, maar dan langer en groter

YAHWEH hield van een klein drankje en van  zijn verbrande gaven

YAHWEH, VET VERBRANDENDE ROOK EN ALCOHOL

In het boek ALIEN THE GOD OF THE BIBLE dat  gewijd is aan ongeveer 30 pagina’s om te documenteren hoe Jahweh de rook van verbrand dierlijk vet volledig wil ruiken.

Verklaringen hebben geleid tot harde reacties – joods-christelijke theologen die beweerden dat ik de betekenis van de termen had uitgevonden.
Na het tonen op verschillende conferentie pagina’s van woordenboeken van bijbels Hebreeuws waarin zij bevestigden dat  vertalingen nu wat meer elementen bevatten, verrijkt met informatie die een nog ernstiger aspect van psychologie en neurofysiologie laat zien van dat individu dat God is geworden

In hoofdstuk 28 en 29 van het boek Numeri wordt acht keer herhaald de uitspraak over het vermogen dat de “rook” met name de Elohim en Yahweh moest “kalmeren”.
De verklaringen zijn in normale vertalingen in de bijbels die we thuis hebben, aanwezig.
Lees hiervoor de volgende verzen door ze  te lezen en te verifiëren:

Numeri 28, 2.6.8.13.24
Numeri 29, 6:13:36

Maar wat nog verbazingwekkender is (denkend aan Yahweh als God) is dat elk van die offers gepaard moest gaan met een plengoffer  te doen met een drank waarvan de karakteristiek wordt beschreven in Numeri 28.7, waar Yahweh herinnert dat de drank moet worden bereid als zijnde”bedwelmend .”

In dit opzicht is het nuttig om het concept te verduidelijken. Intoxicaat: dronken, dronken maken. Shekar, SHAKUR, SHIKARON, Shakar (Hebreeuwse woordenboeken): sterke drank, bedwelmende drank, alcoholische drank, dronken, , worden of worden dronken, gedronken, dronken maken … Root SH – K – R (Woordenboek van Hebreeuwse etymologie, Rabbi Matityahu Clark): dronken worden, dronken en bedwelmd zijn, uiten van onwerkelijke gedachten.

De Hebreeuwse wortel heeft deze unieke betekenis in de verschillende stappen waarin deze in het Oude Testament voorkomt.

Lees de volgende verzen te lezen en te verifiëren:

9,21 januari, 29,9; Jesaja 5:11, Jesaja 9:26, Jesaja 63.6, 1 Sam 1:14; 2Sam11, 13, Jer 13:13, Jer 51.7; Ger 561.39; Ez 23,33 Ab 2,15; Dt 32,42; Lv 10,9 … etc etc …

Zoveel passages uit de Bijbel laten zien dat rokend vet en alcoholische drank constante elementen moesten zijn in de “offers” die voor hem waren voorbereid.

PS
In Gen 9.20 tot 21 wordt vermeld dat Noach na de zondvloed “hij boer begon te worden en een wijngaard plantte, wijn dronk … dronken werd …”

Zelfs in de Anunna (Sumerië) was wijdverspreid in de gewoonte om alcoholische dranken te nemen
ENKI EN ninmah
Tekst opgesteld door: Benito, Van Dijk, Pettinato, Borger.
Vertaling: Jacobsen, Bottéro-Kramer, Seux, Kramer-Maier, Pettinato, Romer.
LL. 45 en volgende
ENKI … organiseert een banket … eet scheuten van rietsuiker, brood, geit … ENKI ninmah en drink bier … hun geest op de sterren en opent een race tussen de twee …

Voor 70 van de Griekse Bijbel is de sicera-drank (bedwelmende drank), waarschijnlijk een soort cider.
In de oude cultuur van de Egeïsche Zee werd mede gegiste honing, ook wel de drank van de goden genoemd, gebruikt als een psychoactieve stof in religieuze contexten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button