web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Corona nieuws op een rij afgelopen week

Journaliste: ‘Slechts 377 gezonde mensen onder de 60 gestorven aan corona’

Een Britse journaliste heeft gezegd dat er slechts een klein aantal gezonde mensen is gestorven aan Covid-19. Ze zei verder dat de complete verwoesting van onze manier van leven niet de juiste oplossing is.

Journaliste: ‘Slechts 377 gezonde mensen onder de 60 gestorven aan corona’

WHO-hoofdwetenschapper waarschuwt: ‘Geen bewijs dat coronavaccin virusoverdracht voorkomt’

WHO-hoofdwetenschapper waarschuwt: ‘Geen bewijs dat coronavaccin virusoverdracht voorkomt’

De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

Coronaminister Hugo de Jonge heeft de Gezondheidsraad gevraagd te onderzoeken hoe een (digitaal) coronapaspoort ethisch en juridisch kan worden ingezet om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld scholen en de werkomgeving.

De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

Het is hoog tijd dat hij opstapt of eruit getrapt wordt die idioot.

Duitse politicus waarschuwt voor ‘killervaccin’ tegen corona: ‘Jullie zetten levens op het spel’

Het onafhankelijke Duitse deelstaatparlementslid Heinrich Fiechtner heeft fel uitgehaald naar de Duitse overheid en media, die hij beschuldigt van het verspreiden van propaganda en misinformatie over het nieuwe coronavirus. In een vlammend betoog waarschuwde dr. Fiechtner daarnaast voor de gevolgen van het ‘killervaccin’ tegen corona.

Nadat hij op tv een item had gezien waarin professor Uwe Janssens zei dat ic-afdelingen overvol waren, besloot de politicus contact op te nemen met het ziekenhuis waar Janssens werkt. Hij kreeg naar eigen zeggen te horen dat daar op dat moment geen enkele coronapatiënt op de ic lag.

Duitse politicus waarschuwt voor ‘killervaccin’ tegen corona: ‘Jullie zetten levens op het spel’

Fiechtner, van oorsprong hematoloog en oncoloog, wees op de risico’s die het nieuwe coronavaccin met zich meebrengt, waaronder ‘onvruchtbaarheid bij vrouwen en allergische reacties’. “Ik heb het al eerder gezegd: het is een killervaccin. Het is een farmaceutisch product dat zomaar aan mensen wordt gegeven. Het veroorzaakt mogelijk onvruchtbaarheid bij vrouwen en ernstige allergische reacties. Jullie zetten levens op het spel.”

Lees ook:   German Wings een getuige- CERN

Spanje houdt register bij van vaccinweigeraars: ‘Extreem beangstigend en onacceptabel!’

Forum voor Democratie vindt het registreren van vaccinweigeraars een zorgelijke ontwikkeling. “Extreem beangstigend en onacceptabel!” reageert voorman Thierry Baudet op social media. “FVD is de enige partij die fundamenteel tegen al deze absurde coronamaatregelen is.”

“Voorbode voor Nederland?” vraagt Annelies. En ondernemer Erik de Vlieger schrijft: “Een medische Interpol dus.”

Spanje houdt register bij van vaccinweigeraars: ‘Extreem beangstigend en onacceptabel!’

Meeste Europeanen weigeren coronavaccin: ‘Zelfs niet voor 10 miljoen euro’

De uitrol van het coronavaccin gaat niet helemaal volgens plan. Verschillende mensen kregen in de Verenigde Staten een allergische reactie na de coronavaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna. Daarnaast blijkt uit peilingen dat Europeanen erg sceptisch staan tegenover dit haastig ontwikkelde vaccin.

De Europese Unie heeft deals gesloten met onder meer Pfizer, Moderna en AstraZeneca voor in totaal 2 miljard coronavaccins en wil volgend jaar alle volwassenen gevaccineerd hebben. Maar de bevolking is zeer huiverig.

En als artsen het coronavaccin al niet vertrouwen, kun je er zeker van zijn dat de bevolking als geheel het ook zal weigeren.

De 28-jarige zanger German zei: “Ik ken niemand die Covid-19 heeft gehad. Ik zeg natuurlijk niet dat het niet bestaat omdat er veel mensen aan zijn overleden, maar ik ga het vaccin op dit moment niet nemen.”

etc. etc.

Meeste Europeanen weigeren coronavaccin: ‘Zelfs niet voor 10 miljoen euro’

Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’

Veel Nederlandse artsen staan argwanend tegenover het coronavaccin, dat begin volgende maand zal worden toegediend aan burgers. Onder andere huisarts Jan Vingerhoets maakt zich zorgen over het vaccin.

Lees ook:   Astrologie De Coronavirus-uitbraak

“Verblind door naïef vertrouwen in een vaccin dat ons opgedrongen wordt, accepteren we dat ons letterlijk de mond gesnoerd wordt, dat we onze naasten niet meer mogen omhelzen, dat we niet meer bijeen mogen komen, dat duizenden failliet gaan, de media gecensureerd worden en nog veel meer. De avondklok, zinloos symbool van onderdrukking, is al geen taboe meer en wekt buitengewoon kwalijke associaties op. Als we ons onze vrijheid laten afnemen, riskeren we, om maar te spreken met een zeer treffend gedicht van een groot verzetsheld, uiteindelijk om meer dan lijf en goed te verliezen. De vrijheid, 75 jaar geleden met bloed en levens voor ons bevochten door moedige helden, wordt geleidelijk voor onze ogen afgebroken. En we laten het gebeuren!”

“Dit gaat over veel meer dan een virus,” aldus Vingerhoets.

Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’

Amerikaanse Van Dissel geeft toe dat hij loog om vaccinatiebereidheid te bevorderen

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, heeft toegegeven dat hij het volk heeft voorgelogen zodat meer mensen het nieuwe coronavaccin zouden nemen, schrijft RT. Hij loog over het percentage van de bevolking dat ingeënt moet zijn om groepsimmuniteit te bereiken en terug te kunnen keren naar normaal.

Eerder dit jaar zei Fauci dat 60 tot 70 procent gevaccineerd moet zijn, maar afgelopen week zei hij tegen CNBC opeens dat ‘ongeveer 75, 80, 85 procent’ de prik moet hebben gehaald.

Amerikaanse Van Dissel geeft toe dat hij loog om vaccinatiebereidheid te bevorderen

Israëlische man sterft 2 UUR na coronavaccin

Israëlische man sterft 2 UUR na coronavaccin

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥