web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Willen we de komende jaren verplichte sociale afstand in acht nemen met mondkapjes op anderhalve meter?

Beste ondertekenaars van onze petitie,

In maart 2020 werd ook Nederland getroffen door het coronavirus. Ondanks het feit dat het RIVM meende dat de kans dat COVID-19 ons land zou bereiken bijna nul was, liepen bij ons ook plotseling de besmettingen op en de ziekenhuizen vol.

De Wereldgezondheidsorganisatie plaatste COVID-19 op de A-lijst, gebroederlijk samen met zeer besmettelijke en extreem dodelijke ziektes als Ebola. Nederland ging in lockdown en er werden allerlei regels ingevoerd in de hoop de verspreiding van het virus in te dammen.

Al snel werd gelukkig duidelijk dat het virus vele malen minder gevaarlijk was dan eerst gedacht. De beelden uit China en Italië – mensen die spontaan dood neervielen, rokende mortuaria – hadden ons compleet op het verkeerde been gezet. Het mortaliteitscijfer, de IFR (Infection Fatality Rate), bleek wereldwijd te schommelen rond de 0,23%. Voor gezonde mensen bleek het virus nauwelijks tot ziekteverschijnselen te leiden en de meeste jongeren merkten er überhaupt niets van. In 2020 overleden slechts iets meer dan 500 mensen onder de 65 jaar aan of met corona.

Artsen en wetenschappers spraken zich steeds duidelijker uit tegen het kabinet dat maar één doel leek te hebben: het naar nul brengen van de “besmettingen” omdat het aantal mensen op de intensive care als groot gevaar werd gezien. In plaats van het aantal IC-bedden uit te breiden, werd voor het gemak vergeten dat in de afgelopen jaren de IC-capaciteit was verlaagd van 2200 IC-bedden naar 1100 IC-bedden. Liever dan hun eigen jarenlange falen onder ogen te zien, moest de hele samenleving van Rutte en De Jonge op slot. Zo ook de rest van de zorg: kankerpatiënten en hartpatiënten werden niet meer gediagnosticeerd en behandelingen werden uitgesteld.
Ondertussen kwamen de maatregelen die werden genomen ook steeds meer onder vuur te liggen. Mondkapjes werden verplicht, terwijl uit onderzoek bleek dat ze niet werkten (en bij langdurig gebruik zelfs slecht zijn voor de gezondheid). De overheid greep ongekende macht naar zich toe en zette via een spoedwet de democratie grotendeels buiten spel.

Lees ook:   Oproep tot boycot Netflix na première van omstreden Franse film Cuties

En nu, vlak voor kerst, zijn we terechtgekomen in een dystopische werkelijkheid waarin we anderhalve meter afstand moeten houden, de horeca en de winkels gesloten zijn en we geen kerst met al onze dierbaren mogen vieren omdat de overheid ons dit verbiedt. We mogen geen vuurpijl afschieten om het nieuwe jaar in te luiden en we mogen elkaar geen hand, geen knuffel, geen zoen meer geven.
Feiten, cijfers en statistieken doen er blijkbaar niet toe voor de partijen die in 2017 een coalitie vormden. Met corona als excuus permitteren VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zich een verregaande inbreuk op onze grondrechten. Op onze vrijheid en, als we minister Hugo de Jonge met zijn vaccinfascinatie zijn gang laten gaan, straks ook op de integriteit van ons lichaam.

De vragen die iedereen zich inmiddels zou moeten stellen zijn de volgende:

• Willen we wel leven in een door de overheid gereguleerde gevangenis?
• Willen we ons overgeven aan een overheid die ons allerlei aantoonbaar zinloze maatregelen oplegt die niets aan de strijd tegen COVID-19 bijdragen?
• Willen we de komende jaren verplichte sociale afstand in acht nemen met mondkapjes op anderhalve meter?
• Willen we dit kabinet haar gang laten gaan met het kapot maken van de horeca, het MKB, de culturele sector, en het leven van onze scholieren en studenten?

Mijn antwoord op al deze vragen is nee.

Onder geen enkele voorwaarde.

En daarom strijd ik, samen met Thierry Baudet, elke dag in de Tweede Kamer voor uw en onze vrijheid.

Lees ook:   Corona nieuws op een rij afgelopen week

Ik ben dankbaar voor uw ondertekening van onze petitie.

En ik roep u op om zoveel mogelijk mensen in uw omgeving aan te sporen om ook van zich te laten horen!

Teken voor vrijheid.

En stem op 17 maart 2021 op Forum voor Democratie!

Ir. Wybren van Haga

https://petities.fvd.nl/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥