web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheMediums / ToekomstParanormaal

Voorspellingen voor 2021

4cabecb43681149493a765dc4a1fa0f9 AnGel-WinGs.nl

Paragnost voorspelde pandemie: wat staat ons in 2021 te wachten?

Paragnost Thomas Woolthuis had de pandemie(?) vooraf voorspeld. Hij deed dat in het blad ParaVisie in november 2019 – nog voordat de uitbraak in Wuhan werd gesignaleerd.wmpl sad AnGel-WinGs.nl

Zg hebben ze het allemaal gezien als eerste…nou echt niet dus!

Juiste voorspellingen

-“Ik heb corona niet letterlijk benoemd, maar ik zag wel een dodelijk virus aankomen dat zich over de wereld zou verspreiden”, vertelt hij aan EditieNL. Daarnaast voorspelde hij goed dat Donald Trump het als president niet zou redden: Joe Biden zou worden uitgeroepen als de nieuwe president van de Verenigde Staten. (is nog niet geheel zeker natuurlijk)

-Medium Sonja Dover voorspelde de winst van Joe Biden goed, maar had verder vooral veel missers. Zo dacht ze dat Amalia dit jaar zou vertrekken naar China. “Dat zou ook werkelijk gaan gebeuren, ze zou daarheen gaan voor school( de koninginneschool hé). Maar door corona is dat allemaal niet doorgegaan”, zegt ze tegen EditieNL.

2021

Wat staat ons volgens deze twee paragnosten te wachten in het nieuwe jaar? Thomas Woolthuis denkt dat de druk van de ketel gaat. “We kunnen in de zomer weer een terrasje pakken, we gaan weer uiteten en misschien zelfs evenementen bezoeken, denk aan een popconcert.”

“Dat zal alleen nog niet exact gaan zoals we gewend zijn”, gaat hij verder. “Voorlopig zijn we nog niet van het virus af. Ik heb het gevoel dat het nog in leven gehouden wordt(hahaha bewust ofzo? ). Op welke manier, dat weet ik niet precies.”

Sonja Dover verwacht ook dat een definitief afscheid van corona er voorlopig nog niet inzit. “Eerst dacht ik dat het eerste festival in het voorjaar zou gaan plaatsvinden, maar ik denk nu dat het toch langer gaat duren. Corona zal nog veel ups en downs met zich meebrengen. Ik verwacht ook nog wel een nieuw virus of nieuwe mutaties.”

Bij voorspellen moet je nooit denken en zeker al niet zelf…

Lees verder via de linken die ik onder de teksten plaats;

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5205561/paragnost-voorspelde-pandemie-2021-voorspelling-medium

5282396df875c9d4ff776da56fcc083e AnGel-WinGs.nl

Baba Vanga

Geen lekkere in posi voorspellen oid…

Zo ook de stekeblinde Baba Vanga die claimt dat God haar op 12-jarige leeftijd het licht in de ogen ontnam, maar haar hiervoor in de plaats een blik op oneindig teruggaf. Ze maakt hier dankbaar gebruik van en heeft voorspellingen uitstaan tot het jaar 5079. (Dus we kunnen nog wel ff incarnere zeg maar enzoots)

Ze maakte onlangs een nieuwe voorspelling bekend. Komt in 2021 alles goed? Nee. “Ik zie groot leed richting de aarde trekken. De mensheid gaat ook komend jaar gebukt onder katalytische verdoemenis en grote rampen. Deze traumatische ervaringen leiden ertoe dat het zelfbewustzijn blijvend zal veranderen en het noodlot als overstap dient voor een rit naar een gewijzigd eindstation,” aldus de 85-jarige volgens een vrije vertaling.

De Bulgaarse waarzegster denkt dat mensen elkaar vaker opzoeken als bescherming tegen de greep van een ‘machtige draak’ die de wereld in zijn greep krijgt. Haar volgers denken dat ze hiermee duidt op een metaforische verwijzing naar de toenemende Chinese invloed op de wereldpolitiek kunnen duiden.

Trump, Poetin en kanker

Wat ligt er verder nog in het verschiet? Een ‘samensmelting’ van die titanen, ‘rood geld’ en de getallen 100, 5 en een lange reeks van nullen. Baba Vanga denkt dat het een moeilijk jaar wordt waarin spiritualiteit en religie een grotere rol gaan spelen met als gevolg toenemende polarisatie die bevolkingsgroepen verder uit elkaar drijft.

“We maken op dit moment al verschrikkelijke dingen mee die de bakermat staan vormen voor de uiteindelijke lotsbestemming van de mensheid die hierdoor een andere koers gaat varen”, aldus de Balkanese zweefjuffrouw die ook voorspelt dat Donald Trump een mysterieuze ziekte oploopt waardoor hij doof wordt en hersenschade oploopt. Ook Vladimir Poetin moet oppassen omdat er een aanslag op zijn leven wordt bekokstoofd.

Dat klinkt hoopgevend allemaal! nono AnGel-WinGs.nl Staat er dan niets in de sterren van de kosmos achter d’r oogleden voor een optimistische stip aan de horizon binnen de kolkende oceaan van leed die 2020 heet? Zeker wel. Er is ook nog wat goed nieuws. De Nostradamus van de Balkan voorspelt dat kanker in 2021 definitief naar de geschiedenisboeken verwezen kan worden en dat bovendien benzine overbodig wordt.

https://www.nieuwnieuws.nl/5151835/blinde-balkanese-helderziende-ziet-katalytisch-rampjaar-in-2021/

 

bdb1a9feefdd49a3be8f4e8b12b33ea2 AnGel-WinGs.nl

 

 

2021 Voorspellingen door paranormaal begaafde Nicolas Aujula die het coronavirus ‘voorspelde’: van burgerlijke onrust, varkensgriep tot vulkaanuitbarsting, hier is wat het komende jaar voor ons in petto kan hebben

 

Het jaar 2020 was op zijn zachtst gezegd een achtbaanrit. En terwijl we dichter bij de laatste maand van het jaar komen, manifesteert iedereen zich voor een goed 2021. Na een pandemisch jaar met bosbranden, orkanen, overstromingen, andere natuurrampen en menselijke conflicten, zullen mensen houden dat 2021 een beter jaar wordt. Maar een paranormaal begaafde genaamd Nicolas Aujula die beweert het coronavirus te hebben voorspeld, heeft ook onthuld wat het komende jaar voor ons in petto heeft.

Van liefdesverdriet van vele bekende namen tot een omgeving van burgerlijke onrust en weersveranderingen, hij voorspelt dat 2021 ook een jaar zal worden met vele ups en downs. Hier noemen we enkele belangrijke punten die zijn voorspeld voor 2021. The Simpsons-voorspellingen die kunnen uitkomen: van de gedigitaliseerde Big Ben in Londen tot Hover Cars, hier zijn 5 mogelijkheden van de show die in de nabije toekomst kan plaatsvinden.

Paranormaal begaafde Nicolas Aujula’s voorspellingen voor 2021:

Er zal een omgeving zijn van burgerlijke onrust omdat protesten over de hele wereld zullen blijven woeden. Hij zegt zelfs dat het de komende twee tot drie jaar zal voortduren.

Hij zegt over het zien van de woorden “varkensgriep” met beelden van massale paniek. Hij voegt eraan toe dat hoewel het niet op een ander virus lijkt, het wel een panieksituatie zal creëren die aangeeft hoe 2020 is verlopen.

Hij voelde dat “een van een mannelijke wereldleider werd vermoord”. Hoewel hij niet kon zien wie het was, zou het schokgolven voor de hele wereld veroorzaken. (Geef een hint desnoods, haarkleur ofzo, of een land??????)

Een groot seksschandaal kan een wereldtop teisteren! (Het zou eens niet 🙁 )Hij zegt ook over een opkomst van extreemrechtse politiek in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Hij voorspelt ook een vulkaanuitbarsting en grote weersveranderingen voor het komende jaar.

Hij voorspelt ook een gebroken hart voor drie beroemdheden- Natalie Portman en Kim Kardashian. Hij heeft visioenen van Tom Cruise met het woord hart. Het kan dus een gebroken hart of het omgaan met een hartaandoening betekenen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste ‘voorspellingen’ voor het komende jaar. Nicolas gelooft dat hij verschillende van zijn vorige levens kan zien. In het jaar 2018 zag hij steeds het woord Influenza en het zat vast in zijn hoofd. “Ik zag het als een wereldwijde ramp die verband hield met vlees of vee. De Covid-19-pandemie is vergeleken met de Spaanse griepuitbraak, vandaar het woord influenza, (Neuh men noemt het covid maar eigenlijk is het influenza dus dat klopt!) en sommige mensen denken dat het is ontstaan ​​op een wildmarkt in Wuhan, China.” hij werd geciteerd in The Sun. Hij zegt dat hij zich ook de nederlaag van Donald Trump bij de Amerikaanse verkiezingen voorstelde. Hij gelooft ook dat zijn visie voor 2019 van wereldwijde protesten verband houdt met de Black Lives Matter-beweging.

De astrologische jaarvoorspelling 2021 (winter en lente)

Geschreven door Karin En Danique Vergeer

Voor de jaarvoorspelling van 2021 keken astrologen Karin en Danique Vergeer niet alleen vooruit, maar vooral achterom. Naar de bijzondere conjunctie tussen Jupiter en Saturnus in Waterman, op de valreep van het oude jaar. Deze samenstand zegt veel over wat komen gaat. “We kunnen het leven wat luchtiger gaan ervaren. Er komt meer ruimte voor verbroedering en vernieuwing. Het is tijd voor verandering!”
Lees hier deel 2 van de astrologische jaarvoorspelling: zomer tot en met winter 2021.
2021 is het jaar met het getal 5. De 5 hoort bij Mercurius, de planeet van communicatie, denken en analyseren.

Transformatie
Het jaar 2020 is voor velen een intens en transformerend jaar geweest. De samenstand tussen Pluto en Saturnus op 12 januari heeft een grote stempel op het afgelopen jaar gedrukt. Deze conjunctie kan voor jou een keerpunt zijn geweest. Mogelijk zijn karmische processen ten einde gekomen. Je kunt min of meer gedwongen zijn om veranderingen door te voeren en daarbij destructief gedrag en angsten los te laten.

De planeet van expansie, Jupiter, stond het hele jaar regelmatig dicht bij Pluto, wat zorgde voor spirituele ontwikkeling. Je liet los wat niet meer bij je paste en je geen vreugde meer gaf, waardoor er ruimte ontstond voor iets nieuws. Er waren keuzemomenten: ga ik mijn gevoel volgen en beslissingen nemen die mijn leven veranderen? Of laat ik liever alles bij het oude? Als jij je gevoel volgde en deed wat jouw intuïtie je ingaf, gingen waarschijnlijk alle deuren open. Alles begon te stromen. Je ‘hogere leiding’ gaf je steeds de nodige sturing en zal dat blijven doen.

Een nieuwe cyclus
Het was het jaar met het getal 4, dat bij Uranus hoort. Een jaar waarin de samenleving toe was aan vernieuwing. We wensten zorg voor iedereen, ook voor minderbedeelden . Een onrustig jaar want Uranus zet revoluties in gang. Veel mensen kwamen in opstand voor meer gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid. Regeringsleiders werd gevraagd om transparant te zijn en om verantwoordelijkheid te nemen. Het gebruik van macht werd niet langer getolereerd.

Het jaar eindigde met een belangrijke samenstand van Jupiter en Saturnus in het luchtteken Waterman op 21 december . Deze conjunctie luidt een nieuwe cyclus in van 20 jaar en zet de toon voor 2021. We kunnen alles wat luchtiger gaan ervaren. Er komt meer ruimte voor verbroedering en vernieuwing . Het is tijd voor verandering!

Het jaar met het getal 5
2021 is het jaar met het getal 5 (2+0+2+1). De 5 hoort bij Mercurius, de heerser van zowel de Tweelingen als de Maagd. Mercurius is de planeet van de communicatie, het denken, analyseren, verkeer en handel. Mercurius is ook de boodschapper en daardoor is informatie-overdracht belangrijk in het nieuwe jaar. Verder is Mercurius kritisch en analytisch; hij heeft oog voor detail en is goed in het leggen van verbanden. Bij deze planeet horen: onderwijs, jeugd, schrijven, broers en zussen, kennissen en buren. Je kunt door Mercurius veel interesses hebben, nieuwsgierig en leergierig zijn, maar ook de neiging hebben om gauw verveeld te raken. Je bent onrustig, snel afgeleid en wilt steeds iets nieuws.

Welke contacten mogen blijven?
In 2021 zullen onze contacten centraal staan. Je kunt bij jezelf onderzoeken: in welke contacten wil ik investeren en in welke niet? Daarbij is een zekere mate van gelijkwaardigheid belangrijk. Nieuwe mensen kunnen op je pad komen en een rol gaan spelen in je leven.

db6ffc9237e59b2addaf9c5bd4b290af AnGel-WinGs.nl

Ook is dit het jaar waarin misverstanden opgehelderd kunnen worden. Situaties waarbij je broers/zussen, kennissen of andere relaties betrokken zijn. Het kan duidelijk worden dat een heldere communicatie belangrijk is. Je kunt nu sneller verbanden leggen tussen de oorzaak van conflicten en gebeurtenissen uit het verleden. Oude pijn kan geraakt worden. Deze conflicten worden wat minder zwaar als je begrijpt wat jij of de ander heeft meegemaakt.

Zijn conflicten té groot, dan houd je het contact misschien liever luchtig of je verbreekt het helemaal. Of je kiest er dit jaar vaker voor om smoesjes te gebruiken, halve waarheden te vertellen, zoveel mogelijk van onderwerp te veranderen of je te richten op andere contacten, om anderen niet te kwetsen. Zo kan er ruimte komen voor mensen die beter bij jou passen.

Ondernemen & verhuizen
Je kunt je eigen onderneming willen starten. Misschien koop je nieuwe apparaten zoals een telefoon, tablet of computer, die je helpen om in verbinding te komen met anderen en reclame te maken voor je bedrijf.

Een eigen onderneming kan een oplossing betekenen voor de problemen die we in onze huidige maatschappij ondervinden, zoals de pandemie. Je kunt besluiten om alles anders aan te pakken of om een nieuwe richting in te slaan. Let wel op dat je niet te veel dingen tegelijk doet. Dat kan je namelijk onrustig maken en chaos in je hoofd creëren. Om je kennis uit te breiden, kun je cursussen of workshops volgen. Jouw doel kan duidelijker worden: je weet beter wat je wilt en je kunt overstromen van leuke ideeën. Zorg ervoor dat deze ideeën ook echt je doel dienen.

Veel mensen kunnen ervoor kiezen om te gaan verhuizen en een nieuwe start te maken. Mocht je in het buitenland gaan wonen, dan kan het leren van een nieuwe taal op de agenda staan. Of je laat je omscholen, zodat je in het buitenland kunt werken. Misschien wil je gaan schrijven: blogs of een boek…

Voor een groep tweelingzielen geldt: zij kunnen dit jaar gaan samenwonen of aan gezinsuitbreiding denken. Mocht er een tweelingziel in je leven zijn, dan kan dat een verjongend effect op je hebben. Je natuurlijke charme en jeugdige uitstraling kunnen jaloezie opwekken bij anderen.

Winter: conjunctie Jupiter en Saturnus
We zijn de winter begonnen op 21 december met de samenstand van Jupiter en Saturnus. Beide planeten zijn van Steenbok naar het teken Waterman gegaan. Meer aandacht zal gaan naar de samenleving en het algemeen belang van de groep. Meer samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan. De vele regels en wetten van de regering zullen versoepeld worden als dat mogelijk is. Er zal meer ruimte komen voor inspraak van het volk. We kunnen steeds meer behoefte voelen aan een zekere vrijheid binnen al deze regels. Mogelijk komen we dan ook (vredig) in opstand om te streven naar een maatschappij waarin meer gelijkheid en broederschap (het motto van de Waterman) heersen.

Deze samenstand kan wisselende emoties met zich meebrengen. Door de invloed van Jupiter kun jij je zeer optimistisch voelen over je toekomst. Maar er zijn ook momenten dat je een meer pessimistische en remmende werking ervaart door Saturnus. Verder kan deze conjunctie veel invloed hebben op ons werkgebied en inkomen, onze gezondheid en bewustwording. Op deze vlakken kunnen we grote sprongen maken. Jupiter zal onze drang naar het verbreden van onze horizon stimuleren.

Nieuw jaar, nieuwe start
Aan het begin van 2021 zullen we sterk het gevoel hebben een nieuwe start te willen maken. We laten een zware periode achter ons en het wordt tijd om meer geluksmomenten te ervaren. Je kunt je geluk en succes willen delen met anderen; dan zal er meer verbroedering ontstaan. Je expansiedrang wordt groter. Op werkgebied kun je nieuwe ideeën hebben, die een geldstroom op gang gaan brengen.

In het nieuwe jaar zal de pandemie nog niet helemaal verdwenen zijn. Het virus komt in golfbewegingen terug. Het brengt levenslessen met zich mee: we worden met onszelf geconfronteerd.

Mars, de planeet die ons in actie zet, is weer direct gaan lopen. Hij zorgt ervoor dat we de daad bij het woord voegen en ons gemotiveerd voelen. Plannen en nieuwe ideeën over hoe we in het leven willen staan, worden werkelijk uitgevoerd. Het kan zijn dat we meer concurrentiestrijd ervaren.

Aandacht voor persoonlijke groei

64ca49bd47ed903449ff9764cbcbc9c8 AnGel-WinGs.nl
We gaan ons bewustzijn verruimen doordat we nieuwe (spirituele) ervaringen opdoen. Deze ervaringen zullen we nodig hebben in ons werk, maar ze kunnen ook heel behulpzaam zijn binnen onze relaties. Mogelijk wil je erover filosoferen met anderen: hoe kan ik omgaan met mijn gevoeligheid? Hoe kan ik me het best opstellen tegenover mijn tweelingziel? Aan welke levenslessen mag ik aandacht besteden? We kunnen anderen met onze opgedane ervaringen helpen. Zij kunnen zich ervan bewust worden dat ze hun gezondheid, mentale en emotionele welzijn serieus mogen nemen. Misschien is het belangrijk om je levensstijl aan te passen. Tweelingzielen kunnen elkaar stimuleren en helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen. De komende 20 jaar zullen vooral in het teken staan van persoonlijke groei!

Uranus: zekerheden loslaten
Als Uranus op 14 januari direct gaat lopen, kan alles in een stroomversnelling komen. Alle planeten lopen nu weer direct. Dit kan zorgen voor meer spanningen en onverwachte wendingen als het gaat om relaties, bezittingen, geld… Je mag leren om het hebben van zekerheid los te laten. Het is tijd om plaats te maken voor nieuwe en betere situaties en relaties. Een frisse wind blaast door je leven! Een fase waarin gelijkheid en broederschap belangrijker zijn. Tweelingzielen zullen elkaar meer gaan steunen. Er kunnen dan ook onverwachte situaties ontstaan die veel tweelingzielen bij elkaar brengen. Zij kunnen nog voor verrassingen komen te staan!

In de maatschappij zal meer aandacht gaan naar het milieu, mensenrechten en duurzaamheid, zoals duurzaam wonen. Nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen hieraan bijdragen. De vernieuwende ideeën die in 2020 ontstonden, gaan nu heel voorzichtig vorm krijgen.

Mercurius retrograde: alles loopt in de soep
Mercurius gaat van 30 januari tot 21 februari retrograde lopen in Waterman. We weten inmiddels dat het retrograde lopen van Mercurius ervoor zorgt dat niets soepel gaat in ons leven. Afspraken gaan niet door of worden verzet. Er kan veel vertraging zijn in het vliegverkeer. Ook kun je problemen hebben met je elektrische fiets/auto, telefoon, computer of andere elektrische apparaten. Dit heeft een symbolische betekenis: je komt niet vooruit, omdat iets jouw aandacht vraagt. In contact met je tweelingziel kunnen er communicatieproblemen en spanningen ontstaan. Maar je intuïtie kan ook heel sterk zijn in deze periode; je krijgt antwoorden via ingevingen .

Lente: een intense en roerige periode

6ac1551adefe256c974ef08b557862d3 AnGel-WinGs.nl
In de lente gaan er drie planeten retrograde lopen: Pluto, Saturnus en Mercurius. De uitwerking hiervan is vooral in onze innerlijke belevingswereld voelbaar. Het voorjaar kan een intense en roerige tijd zijn.

Pluto, de planeet van transformatie, gaat op 27 april retrograde lopen. Dit valt samen met de Volle Supermaan in Schorpioen, waarvan Pluto de heerser is. Emoties kunnen intens ervaren worden. Alles wat verborgen zat in je onderbewustzijn, kan naar de oppervlakte komen. Psychische problemen worden duidelijker. We worden dus min of meer gedwongen om verwerkingsprocessen aan te gaan. Dit wordt nog eens versterkt door de magnetische uitwerking van de Volle Supermaan, die nu relatief dicht bij de aarde staat.

Het kan het einde betekenen van destructieve relaties en situaties. Je wilt de controle over je leven terugkrijgen. Je kunt besluiten om angsten achter je te laten en een sprong in het diepe te wagen. In de maatschappij kunnen machtskwesties de aandacht vragen. Er is een roep om vrijheid van meningsuiting, vrijheid om te beschikken over onze eigen gezondheid etc. Zaken die in de doofpot werden gestopt, kunnen aan het licht komen, zoals seksueel misbruik of criminaliteit.

Saturnus: terug naar het verleden
Saturnus gaat op 23 mei retrograde lopen en dat brengt ons mogelijk terug in de tijd. Saturnus remt ons af. We kunnen ons nog schuldig of verdrietig voelen over dingen die gebeurd zijn in het verleden. Je kunt je een beetje anders voelen dan anderen. Je trekt je graag terug om aan vernieuwende ideeën te werken en een nieuwe vorm geven aan je leven en carrière.

Super Volle Maan en volledige maansverduistering
Op 26 mei is er een Volle Supermaan in Boogschutter én een volledige maansverduistering. Dit kan voor bijzondere omwentelingen zorgen op het gebied van bewustzijn, gezondheid, reizen, gezinsuitbreiding en het uitbreiden van je werkzaamheden. Het kan heel positief uitpakken!

Mercurius: broers en zussen in de hoofdrol
Als laatste gaat Mercurius, planeet van de handel en het denken, retrograde lopen op 30 mei. Dit doet hij tot 23 juni in zijn eigen teken Tweelingen. Dit maakt dat we snel verbanden gaan zien. Onze broers en zussen kunnen even extra onze aandacht vragen en je kunt veel in je hoofd zitten. Contacten uit het verleden kunnen weer in je leven komen.

Zonsverduistering: naar binnen keren en knopen doorhakken
We sluiten de lente af met een gedeeltelijke zonsverduistering tijdens de Nieuwe Maan in Tweelingen op 10 juni. We keren naar binnen en kunnen voor belangrijke besluiten komen te staan. Het gaat vooral om: in welke contacten wil je nog investeren? Je kunt je door een korte reis los willen maken van een relatie of situatie. Verder worden er binnen de handel belangrijke beslissingen genomen.

Voor de jaarvoorspelling van 2021 keken astrologen Karin en Danique Vergeer niet alleen vooruit, maar vooral achterom. Naar de bijzondere conjunctie tussen Jupiter en Saturnus in Waterman, op de valreep van het oude jaar. Deze samenstand zegt veel over wat komen gaat. “We kunnen het leven wat luchtiger gaan ervaren. Er komt meer ruimte voor verbroedering en vernieuwing. Het is tijd voor verandering!”
Lees hier deel 1 van de jaarvoorspelling: winter en lente 2021.
Tijdens het Egyptische Nieuwjaar worden we voorbereid op de opening van de Leeuwenpoort. Veel lichtwezens van Sirius komen naar de aarde.

Het jaar met het getal 5
2021 is het jaar met het getal 5 (2+0+2+1). De 5 hoort bij Mercurius, de heerser van zowel de Tweelingen als Maagd. Mercurius is de planeet van de communicatie, het denken, analyseren, verkeer en handel. Mercurius is ook de boodschapper en daardoor is informatie-overdracht belangrijk in 2021. Verder is Mercurius kritisch en analytisch; hij heeft oog voor detail en is goed in het leggen van verbanden. Onder deze planeet valt verder onderwijs, jeugd, schrijven, broers en zussen, kennissen en buren. Je kunt door Mercurius veel interesses hebben, nieuwsgierig en leergierig zijn, maar ook de neiging hebben om gauw verveeld te raken. Je bent onrustig, snel afgeleid en wilt steeds iets nieuws.

4369fda92866912da5249371933a001b AnGel-WinGs.nl

De zomer: de rust keert een beetje terug
Na een intense en roerige lente komt er meer rust in de zomer, die op 21 juni begint. Op 20 juni gaat de planeet van groei, Jupiter, retrograde lopen in het teken Vissen (tot 18 oktober). We gaan onze gevoelens en die van anderen beter begrijpen. Het wordt een periode van introspectie, waarin we (conflict)situaties analyseren en puzzelstukjes op hun plaats vallen. We kunnen met de inzichten die we opdoen in deze periode, anderen helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Ook op tweelingzielen zal Jupiter retrograde een grote invloed hebben. Tussen hen kunnen veel onverwerkte stukken geheeld worden. Er kan een doorbraak komen door een bewustzijnsverandering .

Supermaan in Steenbok: belangrijke levenslessen
Door de Volle Supermaan in Steenbok op 24 juni kunnen pessimistische gevoelens sterker naar voren komen. Er kan een tijdelijke afstand ontstaan tussen jou en mensen om je heen, of je wilt afstand doen van je oude leventje. Het is de tijd om belangrijke levenslessen te leren en oude patronen te doorbreken. Op het gebied van relaties ervaar je mogelijk een remmende werking en tijdsdruk. Op maatschappelijk niveau kunnen regeringsleiders in de schijnwerpers staan. Er kan sprake zijn van nieuwe maatregelen, wetten of regels die gehandhaafd moeten worden.

Neptunus retrograde: vluchten voor emoties
Op 25 juni gaat de dromerige planeet Neptunus tot 1 december retrograde lopen in zijn eigen teken Vissen. Veel creatieve ideeën zullen ontstaan, maar mogelijk worden er maar weinig gerealiseerd. We kunnen ons wat lastig aarden en willen zelfs vluchten voor emoties die we liever niet voelen. Daarnaast kunnen er problemen zijn met de zeespiegel, bepaalde diersoorten die in zee leven, watertekort of juist wateroverlast.

Egyptische Nieuwjaar en de Leeuwenpoort
Op 26 juli is het Egyptische Nieuwjaar. Voor de oude Egyptenaren kondigde de ‘Blauwe Ster’ Sirius het nieuwe jaar aan. Ze vierden dit door de beelden uit de tempels te halen en op te laden met de energie van Sirius samen met de zon. Tijdens het Egyptische Nieuwjaar worden we voorbereid op de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus. Veel lichtwezens en hogere energiefrequenties van Sirius komen dan naar de aarde. Een bijzondere tijd! Veel lichtwerkers reageren sterk op de energie van Sirius omdat hun oorsprong op deze planeet ligt. Of ze hebben daar veel ervaringen opgedaan voordat ze het reïncarnatie-proces op aarde aangingen.

Rond het Egyptische Nieuwjaar en de Leeuwenpoort kunnen zich grote veranderingen voltrekken op het gebied van wonen, werken, relaties en gezondheid. We komen meer in onze kracht en gaan ons hart volgen. De Leeuw-energie wordt sterker! In deze periode kun je leden van jouw zielenfamilie tegenkomen, met wie je een samenwerking aangaat. Bijzondere gebeurtenissen kunnen plaatsvinden, die je leven voorgoed veranderen. Tweelingzielen kunnen een bijzondere ommekeer in hun relatie ervaren. Ze kunnen (tijdelijk) dichter tot elkaar komen, na lange tijd een bericht van de ander ontvangen of elkaar onverwacht ontmoeten.

Een turbulente herfst: veel omwentelingen
Tijdens de Volle Maan in Stier op 19 november is er een gedeeltelijke maansverduistering. Gevolgd door een zonsverduistering tijdens de Nieuwe Maan op 4 december. In de herfst kunnen er veel omwentelingen plaatsvinden. Het kan een turbulente tijd worden!

De gedeeltelijke maansverduistering op 19 november vergroot emoties uit en stimuleert ons om belangrijke keuzes te maken. Om stappen te zetten buiten onze comfort zone en zekerheden los te laten. De keuzes kunnen te maken hebben met financiële stabiliteit: hoe creëren we die in ons leven? Je kunt gaan beseffen dat het hebben van zekerheid een illusie is en dat je deze zekerheid in jezelf moet vinden.

Volledige zonsverduistering met grote impact
Op 4 december, tijdens de Nieuwe Maan in Boogschutter, zal er een totale zonsverduistering zijn die voor ons niet zichtbaar is maar wel een grote impact heeft. Tijdens een zonsverduistering krijgt de zon een andere uitwerking. De zon, die onder andere voor ons ego staat en de energie die we naar buiten richten, wordt tijdelijk verduisterd door de maan. Dit zorgt ervoor dat we ‘gedwongen’ worden om naar binnen te keren. Veel sombere gevoelens, die lange tijd verstopt waren, kunnen naar boven komen en geuit worden. Met stemmingswisselingen als gevolg. Ook kan het gevoel dat ‘het geluk nooit aan je zijde staat’, omdat je plannen mislukken, veel frustraties en verdriet losmaken. Verder kan er een wens zijn om je wereld te veranderen. Denk aan gezinsuitbreiding, je werk grootser aanpakken, reizen maken of verdieping zoeken in het spirituele.

De winter: stilstaan bij liefdesrelaties
Het jaar sluiten we af met het retrograde lopen van Venus tijdens de Volle Maan in Tweelingen op 19 december. Dit doet Venus tot 29 januari 2022. Het zal een grote invloed hebben op onze liefdesrelaties . We kunnen terugdenken aan oude liefdes en aan de eventuele emotionele verwijdering die in de relatie was ontstaan. Mogelijk herhalen oude thema’s in relaties zich en verlangen we naar harmonie in ons privéleven en op werkgebied.

Tweelingzielen kunnen werken aan oude patronen die steeds terugkeren in hun relatie. Ook kunnen ze op zoek zijn naar balans. Remmende factoren kunnen ervoor zorgen dat tweelingzielen geconfronteerd worden met karmische processen, waarbij veel emoties naar boven komen: verdriet, jaloezie, schuldgevoel en eenzaamheid.

De invloed van Venus kan zijn dat je even afstand neemt van je geliefde om emotionele blokkades te kunnen helen die betrekking hebben op de relatie met je ouders. Tijdens de kerstperiode kan het leven een onverwachte wending nemen, die je hoopvol stemt of je een zetje in de goede richting geeft.

https://www.inspirerendleven.nl/de-astrologische-jaarvoorspelling-2021-zomer-herfst-en-winter/

Voorspellingen 2021
deel 1

Laten we ons verder op 2021 richten:

* Westerse legers, waaronder die van de NAVO-landen, worden gemobiliseerd in verband met een ellendige ontwikkeling in het Midden-Oosten, met name het gebied van Iran en Irak. Israël is paraat op oorlogssterkte. China speelt als nieuwe wereldleider bij de diplomatieke bemiddeling en oplossing van de mogelijke oorlogsdreiging een belangrijke rol.

* De waarde van Bitcoin en andere virtuele valuta schiet door het absolute plafond. Toch blijft op de wat langere termijn, de beste belegging in goud, andere edelmetalen en grondstoffen. (met name voor de fabricage van accu’s).

* Eén van de grootste cyberaanvallen in West-Europa is in aantocht. Massaal wordt het internet platgelegd en een tot dan toe onbekend virus blokkeert alle pc’s. Waaronder die van nutsbedrijven. Beginnende brand van een belangrijk knooppunt van servers. Het gevolg is de nodige maatschappelijke ontwrichting. Draaiboeken voor noodscenario’s lopen vast.
* De roep om een republiek in Nederland wordt steeds luider… Het Nederlandse koningshuis zal een nieuw charmeoffensief organiseren waarbij iedereen met een beetje koninklijk bloed wordt ingezet. De mogelijkheid is groot dat leden van het koningshuis een deel van hun inkomen wegschenken. Het zal op het Nederlandse publiek een grote indruk maken maar of het voldoende zal zijn om de monarchie in stand te houden is nog maar de vraag.

* Het vleesgebruik lijkt in Nederland per persoon weer toe te nemen. Maar de intensieve veehouderij gaat de mensen steeds meer tegenstaan. Steeds meer gaat men over tot de ongeschreven regel van n keer vlees per week.

 

c6025909af0a84f6258f7df7a0eb42eb AnGel-WinGs.nl

* Er komt steeds meer weerstand tegen dierenproeven. En laboratoria krijgen te maken met bezettingen.

* Er wordt software met spraakgestuurde chips ontwikkeld waarmee je exact kunt aangeven welke informatie je wel of niet via het internet wilt ontvangen. De tirannie van de internetreclame wordt indien gewenst volledig geëlimineerd.

* De geur-tv is in aantocht. Als je naar een zee-natuurfilm kijkt kun je synchroon de zeelucht ruiken en bij beelden van vers gemaaid gras de geur ervan. Vieze luchten kun je aan- of uitschakelen. Als je deze geur-applicatie wilt gebruiken moet je wel zelf een chip laden die veel geheugen vergt.

* Al jaren wordt er gespeculeerd over de toedracht van het ongeluk van prinses Diana en zijn er diepgaande onderzoeken gedaan naar haar dood. Er zal een niet eerder gehoorde ooggetuige naar voren treden met onthutsende feiten.

* Er ontstaat voedselschaarste over de wereld en ook in Nederland. Het hamsterspook waart rond. De voedselbanken kunnen de vraag ook niet meer aan, er komen steeds langere wachtlijsten.

* Bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart komt er een politieke aardverschuiving, een tweedeling. Links en rechts komen frontaal tegenover elkaar te staan, als afspiegeling van de maatschappij. Op vele terreinen staan deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar en niemand is bereid om een millimeter toe te geven of op onderdelen naar een compromis te zoeken.

* De economie ontwikkelt zich met rafels en is het beste te omschrijven als grillig, waarbij enige stabiliteit ver te zoeken is. De genoemde getallen, ook op andere gebieden waaronder het aantal coronadoden, worden tegen het licht gehouden en blijken totaal niet te kloppen.

* Het aantal werklozen en daardoor nieuwe armen neemt dramatische vormen aan.

* Het lijkt logisch en humaan om kwetsbaren zoals bejaarden in verpleeghuizen eerst te vaccineren. Maar er gaan steeds meer stemmen op dat deze als proefkonijnen worden gebruikt, omdat het vaccin, zelfs volgens de geneesmiddelenindustrie nog in een experimentele fase verkeert. De vaccins blijken onverwachte bijwerkingen te hebben zoals onverklaarbare ontstekingen. Er wordt zelfs één van de vaccins uit de roulatie gehaald.

* Versoepeling van de coronamaatregelen en de opleving van het virus gaan hand in hand. We moeten rekening houden met een erg hardnekkig, muterend en levensgevaarlijk virus.

* Een exorbitant hoog aantal faillissementen zal samenvallen met de derde coronagolf. Er lijkt daarna ook nog een vierde golf te komen.

* Biden wordt om gezondheidsredenen dikwijls vervangen door vicepresident Kamala Harris die bij de volgende presidentsverkiezingen als eerste vrouwelijke president verkozen zal worden.

* In de USA wordt Trump het vuur na aan de schenen gelegd wegens vermeende malversaties op financieel terrein. Trump antwoordt met de publicatie van een volgens hem alles onthullend boek.

© Jan C. van der Heide

d2b85519f1f048e257232d100ae57495 AnGel-WinGs.nl

Hypnotherapeut, paragnost en coach

www.jancvanderheide.com

https://www.jancvanderheide.com/component/content/article/36-workshops/465-2020-voorspellingen-2020

HELDERZIENDE OVER 2021: ‘DE ZOMER WORDT EEN VERADEMING’

VACCIN
Woolthuis voorspelde vorig jaar nog dat een virus in 2020 de wereld zou overnemen. “Daarmee was ik het enige medium in Europa die dit heeft voorspeld. Ik voorzag dat er een dodelijk virus zou komen, en ik had – helaas – gelijk.”

SOCIAL MEDIA
Woolthuis doet een andere opvallende voorspelling: “Wat ik volgend jaar zie gebeuren is dat social media voor een korte tijd op pauze worden gezet. Dat kan een dag, een week of een maand duren, dat weet ik niet. Maar er gaat iets gebeuren waardoor we onze mening niet meer kunnen ventileren op social media en de toegang wordt geblokkeerd.”

https://www.linda.nl/nieuws/interview/helderziende-over-nieuw-jaar-2021-coronavirus/

Cindy Woolthuis: “Het zal een vurig jaar worden. En daarmee bedoel ik dat er veel branden gesticht zullen worden. Met name laboratoria, parkeergarages, winkelpanden. Sommigen zullen hiermee “in de brand uit de brand” zijn. Er zal in Europa een grote kluiskraak plaatsvinden. Het wordt het jaar van veranderingen en veel onthullingen. Fraudezaken zullen opgehelderd worden. De kinderdagverblijven zullen opmerkelijk in het nieuws komen. Op spiritueel gebied zullen er veel praktijken hun deuren gaan sluiten. Wie zijn zakken met ego vult, zal merken dat het spiritueel niet meer zal stromen. Congressen en vakbeurzen zullen strenger aangepakt worden. Buurthuizen zullen daarentegen meer gewaardeerd worden. Dagbestedingen voor de ouderen zal gehalveerd/gesloten worden, waardoor er helaas nog meer eenzaamheid zal ontstaan. Er zal nog een ander virus de kop opsteken. Er zal hier in Nederland een insectenplaag komen, die wij eerder nog niet gezien hebben.”

Angela Durge: “Heel Rotterdam raakt van slag, omdat er iets staat te gebeuren met een belangrijk persoon. Ik zie op ongebruikelijke manier veel mensen in de Kuip en het heeft niets met voetbal of concert te maken. Evenementen en concerten gaan weer komen, maar er gaan blaastests komen die een direct resultaat geven van veilig of onveilig. De apparaten die ervoor gebruikt gaan worden, hebben iets weg van alcoholtesters. Het nieuwe vaccin wordt zo populair, dat er zelfs grote hoeveelheden gestolen gaan worden. In het Britse Koningshuis gaat er iets opvallends plaatsvinden. De broers Prins William en Prins Harry komen in het nieuws als gevolg van een onderling conflict.

Moon Hoenderdos: “Willeke Alberti – 11 augustus is een datum die ik bij haar zie. Albert Verlinde krijgt een relatie met een vrij jonge medewerker van zijn bedrijf. Op zich is daar niks mis mee, maar er zal flink wat ophef zijn vanwege het grote leeftijdsverschil. Amsterdam zal het decor zijn van een bijeenkomst op een groot plein. Het is geen feest, want de sfeer die het heeft is een heel ontroerend.”

https://paravisiemagazine.nl/nieuws/2021-tipje-van-de-sluier/

Ze waren allemaal de eerste die zg corona voorspelde gek genoeg heb ik niets van dat virus gelezen vorig jaar… kan ook niet want het is fake…! Men had moeten zeggen de grootste false flag aanstaande!

Britse astroloog en helderziende Jessica Adams voorspelde begin 2019 dat een virus de wereld zou ontwrichten en gaf er zelfs een datum bij: 10 januari 2020, de dag waarop het eerste bekende slachtoffer van covid-19 stierf in Wuhan. “Het jaar 2020 was als het schilderij De Schreeuw van Edvard Munch,” zegt ze in de Daily Mail.

https://www.nouveau.nl/artikel/lifestyle/psyche/topastroloog-waagt-zich-aan-voorspelling-2021

Wintervoorspellingen 2021
Volgens het KNMI is het anno 2020 nog steeds lastig om wintervoorspellingen te doen. Het enige dat over de huidige Nederlandse winters gezegd kan worden is dat ze minder koud zijn geworden door de klimaatverandering (opwarming aarde door broeikasgassen). Anno 2020 zijn er wel weerverwachtingsmodelllen die de grootschalige wintercirculatie boven de Noord-Atlantische Oceaan redelijk kunnen voorspellen. Maar hoe dat vertaald kan worden naar verwachtingen voor de wintertemperatuur in Nederland is anno 2020 nog onduidelijk.

d47db0c0824896726827b532b3c02748 AnGel-WinGs.nl

Wintervoorspelling 2021 volgens de Enkhuizer Almanak
Januari 2021
De eerste 7 dagen van januari 2021 zijn betrokken en nevelig. Vanaf 8 januari klaart het weer op en is het kil. In de periode 14-20 januari is er kans op vorst. Daarna wordt het veranderlijk en valt er neerslag. Vanaf 26 januari zijn er opklaringen en wordt het kouder.
Februari 2021
De eerste 9 dagen van deze maand is het veranderlijk en guur. Tussen 10-17 wordt het zachter en is er neerslag. Vanaf 18 februari is het opklarend en wordt het kouder. De laatste 4 dagen van de maand zijn veranderlijk en winderig.

Wintervoorspelling 2020-2021 volgens Piet Paulusma
Volgens Piet Paulusma kunnen deze winter de schaatsen uit het vet worden gehaald. Het wordt wel een kwakkelwinter maar er zijn ook perioden met vorst. “Koning Winter kan in december al gaan opspelen. De kans op een periode met echt winterweer lijkt mij ook weggelegd voor januari en vooral voor februari. Verder wordt het een winter met overlast door winterse omstandigheden zoals sneeuw, wind en ijzel. Maar ook overlast door niet-winterse omstandigheden. Mist, regen en stormweer horen ook in deze winter thuis. Gemiddeld een normale wintertemperatuur tot (te) koud.”

Wintervoorspelling 2020-2021 volgens Weeronline
Weeronline verwacht een normale winter qua temperaturen vanwege westen en noordwesten winden. Een hogedrukgebied zal ten zuidwesten van Nederland liggen waardoor winterse neerslag regelmatig weg zal blijven. Er zullen geregeld grijze dagen zijn met weinig zon en geregeld motregen. In december 2020 is de kans op winterweer groter dan in januari en februari 2021. ’s Nachts zal het december licht vriezen en overdag ligt de temperatuur ver boven nul. Dus schaatsen zit er waarschijnlijk niet in. In januari en februari neemt de kans op regen toe. Als er een paar koude dagen zijn dan verwacht Weeronline wat sneeuw.

Lenteverwachtingen 2021
Lenteverwachting 2021 volgens de Enkhuizer Almanak
Maart 2021
Tot 5 maart is het opklarend. Vanaf 6 maart tot de helft van de maand is het wisselvallig, valt er neerslag en waait het behoorlijk. Op 16 maart wordt het kouder. Dat duurt tot 22 maart. Dan volgen er een aantal dagen met zacht lenteweer. Vanaf 27 maart is het betrokken.
April 2021
April begint veranderlijk en zacht. Vanaf 9 april is het regenachtig lenteweer. Dat wordt vanaf 15 april gevolgd door goed lenteweer. De laatste week van april is er een kans op een buitje. Het klaart later op en het is zacht.
Mei 2021
De eerste week van mei voorspelt de almanak goed lenteweer. De tweede week wordt het veranderlijk maar wel warmer. Vanaf 17 mei is het helder en zonnig. De periode 25-30 mei is het koeler met kans op regen.

Lenteverwachting 2021 volgens Weeronline
Nog niet bekend.

Paasweer
De Enkhuizer Almanak voorspelt een veranderlijke en zachte Pasen. Andere voorspellingen over de Pasen zijn nog niet bekend.

Weer op Hemelvaartsdag
De Enkhuizer Almanak voorspelt een veranderlijke en redelijk warme Hemelvaartsdag. Andere voorspellingen over Hemelvaart zijn nog niet bekend.

Pinksterweer
De Enkhuizer Almanak voorspelt een heldere en zonnige Pinksteren. Andere voorspellingen over Pinksteren zijn nog niet bekend.

Bron: OpenClipart Vectors, PixabayBron: OpenClipart Vectors, Pixabay
Zomerverwachtingen 2021
Volgens het KNMI kan in het algemeen over de zomers in Nederland gezegd worden dat vooral in juli en augustus de kans op zomerse (25 graden of meer) of tropische dagen (30 graden of meer) het grootst is. In de periode 1981-2010 zijn telde juni vier zomerse dagen, juli acht zomerse dagen en augustus zeven zomerse dagen. De kans op twee tropische dagen in het zuiden van het land in juli of augustus is heel gewoon. Aan het begin van de zomer is het aan de kust wat koeler dan de rest van het land vanwege het koude zeewater. Maar later kan het ook hier tropisch worden. Klimaatscenario’s laten zien dat de zomers warmer worden en dat er meer hittegolven zijn vanwege de opwarming van de aarde. Vaak komt een hittegolf eens in de drie jaar voor. 2018 kende zelfs twee hittegolven en dat geldt ook voor 2019. De zomers worden ook droger door de klimaatverandering. Maar er kunnen ook buien ontstaan door de warmte waarbij grote hoeveelheden neerslag vallen. De minste regen valt in het noordwesten van het land. Groningen en Limburg kennen in de zomers de meeste neerslag. Het landelijk gemiddelde aantal uren zon in de zomer is 602 uur.

Zomerverwachting 2021 volgens de Enkhuizer Almanak
Juni 2021
De eerste 9 dagen is het veranderlijk lenteweer. Daarna is er een kans op een bui en wordt het warmer. Vanaf 18 juni klaart het weer op en schijnt de zon. De laatste week vanaf 25 juni is het koel zomerweer.
Juli 2021
Juli begint met goed zomerweer. Vanaf 7 juli wordt het warm en schijnt de zon. Halverwege de maand is er kans op regen en onweer. Vanaf 21 juli is het betrokken en koeler. De laatste 5 dagen van de maand belooft mooi zomerweer te worden.
Augustus 2021
De eerste 5 dagen is het nog warm en is er kans op onweer. Vanaf 6 augustus is het tot de helft van de maand goed zomerweer. De periode 15-22 is koeler en veranderlijk. Daarna volgen 4 dagen met onbestendig en winderig weer. De maand sluit af met koel zomerweer.

Zomerverwachting 2021 volgens Piet Paulusma
Nog niet bekend.

Zomerverwachting 2021 volgens Weeronline
Nog niet bekend.

851dafb3772cfa32d9451002ca72b108 AnGel-WinGs.nl

Herfstverwachtingen 2021
Herfstverwachting 2021 volgens de Enkhuizer Almanak
September 2021
De eerste 7 dagen is het veranderlijk en regenachtig. Vanaf 8 september zijn er opklaringen en is het koel. Op 14 september wordt het warmer. Dat duurt tot 21 september waarna een paar dagen mooi zomerweer komt. De laatste 5 dagen van de maand is het koel herfstweer.
Oktober 2021
De wijnmaand begint met goed herfstweer vanaf 9 oktober zijn er mogelijk buien en is het winderig. De periode 14-19 klaart het weer op en wordt het later zonnig. Daarna wordt het veranderlijk met regen. De laatste 6 dagen klaart het weer op en is het zacht herfstweer.
November 2021
De slachtmaand begint veranderlijk en kil. Vanaf 6 november is het betrokken en regenachtig. Halverwege de maand wordt het winderig en zijn er buien. Vanaf 19 november is het betrokken en is er kans op mist. De laatste 6 dagen van de maand is het kouder.
December 2021
De wintermaand is de eerste 6 dagen veranderlijk en winderig. Daarna volgen een paar dagen met neerslag. Vanaf 14 december wordt het kouder en is de kans op vorst groter. De periode 20-25 is het onbestendig, kil en nevelig. De laatste 5 dagen van het jaar zijn opklarend met later buien.

Witte kerst 2021?
Er lijkt geen witte kerst te komen volgens de Enkhuizer Almanak. Andere voorspellingen over de kerst zijn nog niet bekend

Bron

Een pdf… over nu ja the life in 2021… not nicer…

https://www.deultiemeintentieverklaring.nl/download-voorspellingen-2021.html

Algemene horoscoop 2021:
Ze zeggen dat verandering de universele wet van de natuur is. Het oude moet wijken voor het nieuwe, en dat is de manier waarop dingen verlopen en verder gaan. En we zullen getuige zijn van een nieuwe significante verandering in de tijd. Ja, het jaar 2020 laat ons plaatsmaken voor het jaar 2021.

Hoewel de horoscoop 2021 goede tijden belooft, zijn er dingen die we misschien niet onder controle hebben en moeten we ons er misschien meer bewust van zijn. Daarom zijn we hier om u te helpen met onze astrologievoorspellingen voor 2021.

En het jaar 2021 staat klaar om positieve veranderingen te brengen voor alle sterrenbeelden. Het jaar 2021 zal een goede sfeer en geluk brengen voor de mensen in het algemeen. Hoewel er ook duistere aspecten zullen zijn, kunt u de situatie beheersen als u de juiste maatregelen neemt. We weten dat je reikhalzend uitkijkt naar de horoscoopvoorspellingen voor 2021. Hiertoe biedt ons team van ervaren astrologen u een gedetailleerde analyse van uw astrologie 2021. Als u de voorspellingen van 2021 kent, kunt u uw leven en bestemming beter beheersen.

Uw toekomstige voorspellingen 2021 voorspellen dat u naar de positieve kanten van de toekomst zult kijken. Als je je toekomst in detail leert kennen, ben je beter uitgerust om een ​​strategie te bedenken om je leven en je groei- en ontwikkelingsvooruitzichten te verbeteren. U krijgt een beter begrip van het leven. Je zult in een indrukwekkende positie verkeren en je eigen lot en toekomst kunnen beslissen en sturen.

De nieuwjaarshoroscoop 2021 zal voor elk sterrenbeeld gedetailleerde voorspellingen en voorspellingen over het komende jaar bevatten. Onze deskundige astrologen zijn hier om uw leven eenvoudiger te maken door gedetailleerde oplossingen voor uw problemen voor te stellen, samen met uw astrologische voorspellingen voor 2021. Dus lees verder en weet wat je te wachten staat:

Ram Horoscoop 2021:
Ram Horoscoop 2021
Zoals te zien is in de horoscoopvoorspellingen van Ram 2021, zal het jaar 2021 waarschijnlijk met een zeer positieve noot beginnen en het kan je ook het werkgemak en een algemeen geluk opleveren. Geleidelijk zullen de relaties met vrienden en medewerkers waarschijnlijk verbeteren. Rond het midden van 2021 kunnen bepaalde planetaire situaties nieuwe uitdagingen op het gebied van carrière met zich meebrengen. Houd tijdens deze periode alstublieft uw negatieve gedachten onder controle. Lees verder…

Stier Horoscoop 2021:
Stier Horoscoop 2021
De planetaire situaties zullen uw professionele leven blijven ondersteunen volgens de horoscoop van Taurus 2021. In deze fase groei je qua kennis en persoonlijkheid en je zult het erg goed doen in je carrière. U zult nieuwe en creatieve manieren vinden om dingen voor elkaar te krijgen en dit zal de dingen voor u verbeteren. U zult waarschijnlijk voordelen voor uw ondernemingen zien. Lees verder…

Tweelingenhoroscoop 2021:
Tweelingenhoroscoop 2021
De voorspelling van Tweelingenhoroscoop 2021 toont het zeer speciale jaar 2021 voor de Tweelingen-inboorlingen. Dit wordt een jaar waarin je gelukkig zult zijn met de steun van geluk en zelfs het verminderen van obstakels die je lange tijd volgden. Dit wordt een jaar waarin de dierenriem Tweelingen eindelijk een einde zal maken aan oude problemen en opnieuw zal beginnen. Lees verder…

Kankerhoroscoop 2021:
Kankerhoroscoop 2021
Een jaar dat traag begint. 2021 als jaar zal een beetje uitdagend zijn voor inwoners van het sterrenbeeld Kreeft van de horoscoopvoorspellingen van Kreeft 2021. De doorvoer van Saturnus in Steenbok en zijn hasj-aspect op jouw bord zal moeilijk te doorzeilen zijn. Maar het is bekend dat Saturnus hard werken en inspanningen beloont. Daarom tekenen al die sterrenbeelden Kreeft … Lees verder …

Leo Horoscoop 2021:
Leo Horoscoop 2021
Dit is een jaar waarin je overtuiging in je beslissingen erg sterk zal zijn volgens je Leo 2021-horoscoop. Hoewel dit u zal helpen bij het nemen van enkele radicale beslissingen, moet u ook op uw hoede zijn om niet star en eigenwijs te worden. Je zult een diepe emotionele band met je dierbaren ervaren, zoals te zien is in Leo 2021. Je zult in overeenstemming zijn met je wortels en familiewaarden. Lees verder…

Maagd Horoscoop 2021:
Maagd Horoscoop 2021
Volgens de Maagd 2021-horoscoop is uw tijd dit jaar goed en zult u enthousiast zijn over enkele positieve ontwikkelingen in uw leven. Creativiteit en enthousiasme vloeien voort in alles wat je doet. Je zult ook een hernieuwde interesse in je leven hebben. Als alles dit jaar echter in de goede richting gaat, is het essentieel dat u begrijpt en weet … Lees verder …

Weegschaal Horoscoop 2021:
Weegschaalhoroscoop 2021
Volgens de horoscoopvoorspellingen van Weegschaal 2021 kan het jaar 2021 een van de meest succesvolle jaren voor jou blijken te zijn. Met de doorvoer van Saturnus en Jupiter, geplaatst in respectievelijk vierkanten en driehoeken, zal de duale energie van planeten de welwillendheid in je leven versterken. Bovendien zal Saturnus stabiliteit brengen in uw persoonlijke leven. Lees verder…

Schorpioenhoroscoop 2021:
Schorpioenhoroscoop 2021
Volgens de Schorpioenhoroscoop 2021 kan het jaar gemengde resultaten opleveren voor inboorlingen van Schorpioen. Naarmate het jaar 2021 vordert, wordt u waarschijnlijk energieker, moediger en kunt u zich zelfs aan uw goede voornemens voor het nieuwe jaar houden. Bovendien zal de doorgang van Saturnus in Steenbok je moedig maken en de doorgang van Jupiter in Waterman zal ervoor zorgen dat je vasthoudt aan de beslissing die je uit moed zou nemen. Lees verder…

Boogschutterhoroscoop 2021:
Boogschutterhoroscoop 2021
Volgens de astrologievoorspelling 2021 van Boogschutter zal het jaar 2021 waarschijnlijk veel verrassingen voor je brengen. Bovendien is er dit jaar iets voor alle leeftijdsgroepen, waar iedereen van zal genieten. Welvaart, succes en fortuin zullen zich waarschijnlijk het hele jaar door manifesteren om u te plezieren. Er is een kans dat je opleiding en hogere studies indrukwekkend en bevredigend zijn, zegt de horoscoop van Boogschutter 2021. Lees verder…

Steenbok Horoscoop 2021:
Steenbok Horoscoop 2021
2021 wordt waarschijnlijk een jaar met zware transporten die van invloed kunnen zijn op uw leven. Volgens de horoscoop van Steenbok 2021 kan het jaar 2021 je introspect doen in je acties en je ertoe aanzetten om aanpassingen aan te brengen. Deze veranderingen kunnen de toekomst van uw acties bepalen. In feite zal de beslissing die u zo nu en dan neemt met acties, de uitkomst gedurende het jaar bepalen, zegt … Lees verder …

Waterman Horoscoop 2021:
Waterman Horoscoop 2021
Volgens de astrologische voorspelling van Waterman 2021 zal het jaar je waarschijnlijk meer ervaring geven dan normaal. Nu de tekenheer Saturnus in het 12e huis is voor uw teken, kan de spanning in de eerste paar maanden toenemen en kunt u voor enkele uitdagingen komen te staan. Bovendien kan de conjunctie van een verzwakte Jupiter enkele problemen in uw leven veroorzaken. Lees verder…

Vissen Horoscoop 2021:
Vissen Horoscoop 2021
Volgens de astrologievoorspelling 2021 van Vissen zal het jaar 2021 in eerste instantie waarschijnlijk gemengde resultaten opleveren. Aan het begin van het jaar is de tekenheer Jupiter goed geplaatst in het 11e huis van winst. Hoewel het verzwakt, zou het bemoedigend zijn omdat de conjunctie van Saturnus en Jupiter waarschijnlijk gestage vooruitgang zal brengen, zegt de horoscoop van Vissen 2021. Lees verder…

Met Ganesha’s Grace,
het GaneshaSpeaks.com-team

https://www.ganeshaspeaks.com/2021-horoscope/

Gruwelijke voorspellingen zg van Nostra zijn dames

https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/nostradamus-terrifying-predictions-2021-brain-23154305

https://www.express.co.uk/news/weird/1362872/psychic-2021-predictions-coronavirus-royal-family-meghan-markle-nicolas-aujula-evg

Eindelijk wat positiefs pfffff

Echt veel paragnosten komen echt met zware kost jammer is dat…

Alle lof! Volgens een helderziende zal 2021 veel vriendelijker zijn voor ons allemaal
“2021 gaat helemaal over menselijkheid, onvoorwaardelijke liefde, mededogen en zorg dragen voor je naaste.”

Verwacht een gezonde dosis scepsis
“2021 zal een beetje rebels zijn, dus de mensheid zal niet alles wat ze wordt verteld, aanpassen of geloven terwijl we verder gaan, en er zullen klokkenluiders zijn zoals we nog nooit eerder hebben gezien.”

Liefde in 2021 zal zijn als onze late tienerjaren
“Liefde in 2021 gaat over diepte, en als je het innerlijke werk hebt gedaan – het zuiveren en loslaten – komen hier tweelingvlammen en zielsverwanten in overvloed. Afhankelijk van waar je bent op je reis, zal het universum nog steeds wondgenoten sturen om de lessen over – als je ze de eerste keer hebt gemist. Het mannelijke en vrouwelijke is nu in evenwicht. Het is alsof we allemaal volwassen zijn en in onze late puberjaren komen; ons vrij voelen, vol liefde en leven. ”

https://www.bodyandsoul.com.au/mind-body/wellbeing/the-world-is-going-to-be-a-much-kinder-place-in-2021-apparently/news-story/0d66a25d0cb5aad54338a08108af7a2d

 

De toekomst voorspellingen 2021 door medium Sonja Dover

SAMENVATTING VOORSPELLINGEN 2021
Songfestival, het songfestival zal wel doorgaan maar met andere technieken.
Prinses Amalia, is een stevige eigenwijze krachtige jonge vrouw. De drang om naar China te gaan = nog steeds aanwezig.
Melania Trump, Melanie en Donald Trump gaan scheiden. Een nieuwe partner voor Melania is al in zicht, opnieuw dient zich een rijke zakenman voor haar aan. ( 😛 nou rijker dan Donny is er niet)
Tweede kamerverkiezingen 2021, zetelwinst voor Partij voor de Dieren, D66 (:D) , SP, CDA, Groen links PvdA. De andere Christelijke partijen zullen ook groeien.
Mark Rutte, de kans dat premier Rutte blijft zitten is heel klein. (Pffieuw) Diep in zijn hart wil hij zijn carrière in de Europese commissie Brussel voort zetten. (dat weten we al jaren de schavuiterik)
Sylvie Meis; haar modelijn komt op een laag pitje te staan. (Wie?)
Rogier en Frank; gaan niet uit elkaar.
Gerard Joling; Veel familie problematiek. Hij slaat zich er goed doorheen, redt het prima. TV carrière wordt meer. Over 2 jaar solo tour.
Fraukje de Both; ontmoet haar nieuwe liefde. (huh wie?)
Andre Hazes; nieuwe romances gaat hij niet uit de weg. Toch komen Monique en Andre niet echt los van elkaar.
Patricia Paay; er komt een leuk nieuw TV programma dit jaar voor haar. Doorlopend naar volgend jaar.
Estelle Cruijff; blijft zoekende, blijft niet wonen in Nederland. Ontmoet een nieuwe man.
Ruud de Wild en Olcay; ontwikkelen samen een nieuw bedrijf waarin muziek en mode een belangrijk item hebben.

https://www.paravisie.nl/blog/paranormale-voorspellingen-2021

Een best goede volgens mij:

Beetje meer in mijn stijl,

https://mediumhenny.wordpress.com/voorspellingen-2020-en-later/

Video met Liesbeth 🙂

https://www.telegraaf.nl/video/832157163/paragnost-liesbeth-dit-drama-staat-ons-te-wachten-in-2021

70%
Denk dat 70% hem niet gaat halen!
🙂
Liesbeth komt ook net uit bed zo te zien!
🙂

Enge dingen op gewassen zal wel een monsatan zijn dan.
Volgens mij was die oude kast van haar oma! 😮

Ik vind Liesbeth een tof mens hoor… heb haar wel eens gezien bij een parabeurs en dan glimlachtte ze altijd naar mij, maar ja 20 euri is voor mij best veel voor een reading die ik zelf ook wel kan geven maar daar heb ik geen zin in!
🙂

En er zullen altijd wel orkanen en overstromingen zijn en politieke problemen en armoede en ellende en verdriet etc…
Natuurlijk kun je het negatieve voorspellen dat kennen we nu wel.
Is er iets positief focus je daar dan eens op!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥