web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

ALS HET COVID-VACCIN U VERWONDT, KUNT U NIEMAND AANKLAGEN – WAARSCHIJNLIJK NIET EENS DE REGERING

Zoals TFTP deze week meldde, kostte het , in een historische beweging, het snelste ooit goedgekeurde vaccin in de geschiedenis, de Amerikaanse regering minder tijd om een COVID-19-vaccin goed te keuren dan om cheques van $ 600 voor uitgehongerde Amerikanen goed te keuren. Dit heeft uiteraard bij het publiek wantrouwen aangewakkerd, aangezien door de definitie van “langetermijn” -studies absoluut geen langetermijnstudies werden uitgevoerd met betrekking tot het vaccin. Dit wantrouwen wordt nog versterkt door het feit dat Pfizer en Moderna volledig vrijgesteld zijn van aansprakelijkheid als u schade ondervindt van het COVID-19-vaccin en dat u niemand de schuld kunt geven bij een Amerikaanse rechtbank. Dankzij de “magie” van de regering zult u pech hebben als het COVID-19-vaccin u verwondt.

In 2007 kregen de Amerikaanse belastingbetalers te horen dat ze verantwoordelijk waren voor het nalatig handelen van verschillende grote bankinstellingen. Ze kregen te horen dat ze de bankkartels honderden miljarden dollars moesten geven om ze te ‘redden’, om “complete en totale chaos” te voorkomen door een ineenstorting van het bankwezen. Ondanks dat een overweldigende meerderheid van het publiek zich tegen deze actie verzette , werd deze binnen enkele uren met tweeledige steun aangenomen.

Het publiek was woedend nadat ze te horen kregen dat ze persoonlijk aansprakelijk worden gehouden voor de onverantwoordelijke daden van megabanken – en er was niets dat ze eraan konden doen.

Terwijl zogenaamde conservatieven het welzijnssysteem opblazen vanwege de negatieve prikkels die door deze programma’s worden gecreëerd, blijven ze gemakkelijk zwijgen wanneer het grote en corrupte bedrijven zijn die aan de ontvangende kant van die uitkering staan. Van het bankwezen tot de landbouw tot de gezondheidszorg – megacorporaties zuigen uit de speen van de overheid op kosten van de belastingbetaler en de politici in DC faciliteren het allemaal.

Het probleem met overheidssubsidies voor onverantwoord handelen van bedrijven is dat het onzorgvuldig gedrag aanmoedigt. Een bepaald welzijnsprogramma voor bedrijven heeft de Amerikaanse belastingbetalers meer dan vier miljard gekost sinds de start in 1988.

Als men weet wat de ongewenste effecten zijn van dergelijke “vangnetten” die worden verschaft door afpersing van de bevolking aan grote bedrijven, moet men dergelijke scenario’s vermijden. Dit geldt vooral voor de medische industrie. Stel je, als je wilt, het verontrustende scenario voor dat mogelijk zou zijn als artsen niet verantwoordelijk zouden worden gehouden voor wanpraktijken. Juist de dreiging van een proces wegens nalatigheid creëert de prikkel om verantwoordelijk te handelen.

Een bepaalde sekte van de medische industrie krijgt echter een pas – net zoals de bankkartels als “too big to fail” worden beschouwd, dat geldt ook voor de vaccinfabrikanten. In 1988 werd het National Vaccine Injury Compensation Program  (NVICP) opgericht , grotendeels omdat vaccinproducenten bij de overheid lobbyden om hun aansprakelijkheid te verlichten .

Lees ook:   Haardonaties van jongeren

Na een toename van het aantal rechtszaken eind jaren 80, hielden de vaccinfabrikanten de regering in wezen gegijzeld en dreigden ze te stoppen met het maken van vaccins, tenzij de regering de verantwoordelijkheid op zich nam voor rechtszaken over vaccinatieschade – en de NVICP deed precies dat.

U kunt daadwerkelijk bewijzen dat u of uw kind schade heeft geleden door een vaccin, maar de vaccinmaker is volledig beschermd tegen aansprakelijkheid. Zelfs als u via de NVICP een geldelijke vergoeding krijgt, worden de belastingbetalers op het spel gezet, niet de vaccinmakers. Deze opheffing van aansprakelijkheid heeft de prikkel gecreëerd om nieuwe vaccins te produceren met heel weinig testen, aangezien de bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over financiële ontberingen voor het verwonden van mensen, wat op zijn beurt de situatie heeft gevormd waarin we ons vandaag bevinden. In de afgelopen 2 decennia zijn we getuige geweest van een toename van bijna 300% in het aantal door de CDC aanbevolen vaccins.

Nu hebben we bedrijven zoals Pfizer die een vaccin op de markt hebben gebracht dat in slechts acht maanden is ontwikkeld en goedgekeurd, en ze hadden absoluut geen enkele stimulans om middelen te besteden aan een diepgaande studie van de veiligheid ervan.

Het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) ontvangt jaarlijks ongeveer 30.000 meldingen, waarvan 13% volgens de CDC VAERS Master Search Tool als ernstig wordt geclassificeerd (bijv. Geassocieerd met handicap, ziekenhuisopname, levensbedreigende ziekte of overlijden)  .

Sinds het eerste jaar in actie, heeft NVICP $ 4.132.942.676,47 uitbetaald, met daarnaast $ 230.556.766,53 als advocaatkosten, volgens het laatste rapport van de Health Resources and Service Administration. Alleen al de laatste zes jaar zijn verantwoordelijk voor 30 procent van alle uitbetalingen, wat wijst op een sterke stijging van het aantal beloningen van indiener.

Sinds 1988 zijn er meer dan 22.685 petities ingediend bij de VICP. In die periode van 32 jaar zijn 19.403 verzoekschriften behandeld, waarvan 7.705 als vergoedbaar, terwijl 11.698 verzoekschriften zijn afgewezen. Volgens HRSA bedraagt ​​de totale vergoeding die gedurende de looptijd van het programma wordt betaald ongeveer $ 4,4 miljard.

Hoewel vaccinletsels bijzonder zeldzaam zijn, blijft het een feit dat ze gebeuren. Volgens de Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) van de CDC  wordt het aantal bijwerkingen te weinig gerapporteerd.

“VAERS-gegevens worden beperkt door onderrapportage en onbekende gevoeligheid van het rapportagesysteem, waardoor het moeilijk is om het aantal bijwerkingen na vaccinatie gerapporteerd aan VAERS te vergelijken met die van complicaties na een natuurlijke ziekte.”

Desalniettemin kunnen degenen die door een vaccin gewond zijn, op zijn minst enige vergoeding vragen, zij het bij de belastingbetaler. Maar dat is allemaal veranderd in 2020 met de komst van het COVID-19-vaccin. Als u erdoor gewond raakt, mag u de NVICP niet gebruiken omdat er geen COVID-19-vaccin op hun lijst met ‘gedekte vaccins’ staat.

Lees ook:   Speelgoedwinkel Intertoys kapot

In plaats daarvan, zoals CNBC meldt, beriep de minister van Volksgezondheid en Human Services Alex Azar zich in februari op de Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP). De wet van 2005 geeft de HHS-secretaris de bevoegdheid om juridische bescherming te bieden aan bedrijven die essentiële medische benodigdheden maken of distribueren, zoals vaccins en behandelingen, tenzij er sprake is van “opzettelijk wangedrag” door het bedrijf. De bescherming duurt tot 2024.

Dat betekent dat deze bedrijven de komende vier jaar “niet in de rechtbank kunnen worden vervolgd voor geldelijke schadevergoeding” wegens verwondingen die verband houden met de administratie of het gebruik van producten voor de behandeling van of bescherming tegen Covid.

“Toen de regering zei: ‘We willen dat u dit vier of vijf keer sneller ontwikkelt dan u normaal doet’, zeiden de fabrikanten hoogstwaarschijnlijk tegen de regering: ‘We willen dat u, de regering, ons beschermt tegen rechtszaken van miljoenen dollars, ‘” Zei Rogge Dunn, een advocaat uit Dallas.

En dat is precies wat de regering deed. Dus in gevallen van schade door het COVID-19-vaccin, wordt niemand aansprakelijk gesteld omdat het de FDA is die het vaccin heeft goedgekeurd en u ze niet kunt vervolgen.

“Je kunt de FDA niet aanklagen voor het goedkeuren of afkeuren van een medicijn”, zegt Dorit Reiss, een professor aan het University of California Hastings College of Law. “Dat maakt deel uit van zijn soevereine immuniteit.”

Er zijn beperkte uitzonderingen, maar Dunn zei dat hij niet denkt dat ze een haalbare legale weg bieden om de federale overheid verantwoordelijk te houden voor een verwonding door een Covid-vaccin.

Die beperkte uitzonderingen zijn voor mensen die extreme bijwerkingen ervaren.

Binnen de PREP Act heeft de overheid het  Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) ingesteld , dat  voordelen biedt aan in aanmerking komende personen die ernstig letsel oplopen door de ongedekte vaccins. De dekkingen zijn echter zwak. Als u zo ernstig gewond bent geraakt door het vaccin dat u uw huis niet eens kunt verlaten, krijgt u het maximale bedrag $ 50.000 per jaar zolang u gewond bent.

Lees ook:   Adverteerders boycotten maar hebben zichzelf ermee...

Zelfs als je letterlijk dood neervalt nadat je de foto hebt gemaakt, wordt de uitbetaling van het programma voor overlijden beperkt tot $ 370.376.

“Dit compensatieprogramma van de overheid is erg moeilijk te gebruiken”, zei Reiss. “De lat voor compensatie ligt erg hoog.”

Het is inderdaad extreem hoog. Van de 499 ingediende claims  heeft de CICP gecompenseerd  slechts 29 vorderingen , in totaal meer dan $ 6 miljoen.

Het openlijke probleem met de manier waarop dit zich ontvouwt, is dat het verwijderen van de aansprakelijkheid van iemand of van welk bedrijf dan ook voor hun nalatigheid aanzienlijke gevolgen heeft voor de manier waarop ze beslissingen zullen nemen. Net zoals belastingbetalers verantwoordelijk worden gehouden voor wangedrag van de politie en er verandert niets, wanneer vaccinproducenten het geld doorschuiven naar de belastingbetaler – nogmaals, er verandert niets.

In feite zien we al bijwerkingen, ondanks dat we geen wijdverbreide vaccinatiemaatregelen hebben genomen.

Volgens de CDC meldden 3150 mensen op 18 december wat de CDC ‘Health Impact Events’ noemt nadat ze waren gevaccineerd.

De definitie van een Health Impact Event is: “niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken, vereiste zorg van een arts of zorgverlener.”

 

Als een bedrijf de risico’s van nalatigheid niet hoeft in te schatten, zal dat bedrijf worden gestimuleerd om uiteindelijk onzorgvuldigheid te koesteren – deze oorzaak en gevolg van negatieve prikkels zijn basiseconomie.

De enige manier waarop een Pfizer of Moderna aansprakelijk kan worden gesteld, is als kan worden aangetoond dat opzettelijk wangedrag letsel heeft veroorzaakt, wat betekent dat vaccinproducenten daadwerkelijk betrapt moeten worden op het toebrengen van schade.

Als we kijken naar de economische eigenschappen die aan het werk zijn met een dergelijk programma, geeft dit een negatieve prikkel om een ​​vaccin op veiligheid te testen, want als ze zich bewust zijn van problemen voordat het vaccin wordt gelanceerd, kunnen ze mogelijk bewust aansprakelijk worden gesteld voor schade toebrengen.

Nu bevinden we ons in een situatie waarin velen binnen de regering Amerikanen willen dwingen om de kans te wagen om een ​​vaccin te krijgen dat niet op lange termijn is getest, zonder enige verhaalsmogelijkheid als dat vaccin u pijn doet of doodt. Dit is 2020 in het land van de vrijen.

Eenmaal ingespoten krijg je het er nooit meer uit!!!!

If The COVID Vaccine Injures You, You Can’t Sue Anyone—Probably Not Even The Gov’t

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥