web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Verpleegster die onderzoeksjournalist werd nadat ze in het ‘epicentrum’ van de pandemie in New York vreemde dingen had gezien

Erin Marie Olszewski is een verpleegster die onderzoeksjournalist werd nadat ze in het ‘epicentrum’ van de pandemie in New York, in het Elmhurst-ziekenhuis, vreemde dingen had gezien.


Nogmaals de video ik had hem al eens geplaatst…

Denk na over: Waarom is er zoveel controverse, evenals bewijzen, informatie en getuigenissen die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en onze federale gezondheidsinstanties volledig lijken te tegenspreken?
Wat is er gebeurd: In het onderstaande interview, uitgevoerd door Journeyman Pictures, is Erin Marie Olszewski te zien. Olszewski is een verpleegster die onderzoeksjournalist werd nadat ze enkele verwarrende gebeurtenissen had meegemaakt en meegemaakt die plaatsvonden met betrekking tot het nieuwe coronavirus in de ziekenhuizen waar ze werkte. Dit houdt in dat patiënten worden verwaarloosd, sterfgevallen worden toegeschreven aan COVID-19 wanneer ze niet het gevolg waren van het virus, en andere vreemde gebeurtenissen zoals het plaatsen van vatbare zieke mensen die het coronavirus niet in hetzelfde gebied hadden als alle mensen die dat wel deden, en veel meer.

Tijdens de pandemie werkte ze in twee ziekenhuizen. Eén privé en één openbaar, in Florida en in New York. Het ziekenhuis waar ze in New York werkte heette Elmhurst in Queens en wordt beschouwd als het ‘epicentrum van het epicentrum’ van de uitbraak. Haar ervaringen in de ziekenhuizen geven haar een zeer interessant perspectief op wat er aan de hand is, en het inspireerde en beïnvloedde haar zo erg dat ze besloot te stoppen en onderzoeksjournalist te worden. Het is gewoon een andere persoon die aan de lijst is toegevoegd en die iets heel anders ziet dan wat ons is verteld en wat ons wordt verteld.

Het interview is een beetje achterhaald en vond vorige maand plaats. Het is meer dan een miljoen keer bekeken en is een van de vele video’s die Journeyman Pictures heeft uitgebracht met een aantal interessante mensen die veel aandacht hebben gekregen. Ik ben het net tegengekomen en daarom deel ik het nu omdat ik weet dat er nog een paar mensen zijn die hierin geïnteresseerd zullen zijn.

Alternatieve media zijn zo belangrijk, want hoeveel bewijs en voorbeelden er ook zijn om iets te bewijzen, als het verhaal de officiële houding bedreigt die wordt uitgestraald door de reguliere media en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), wordt het meestal als vals beschouwd of gewoon belachelijk gemaakt en geëtiketteerd een complottheorie.

Dit is zorgwekkend, vooral als het gaat om COVID-19, omdat veel artsen, wetenschappers en epidemiologen hun onderzoek en mening volledig gecensureerd hebben, vooral door sociale mediaplatforms zoals YouTube en Facebook. YouTube heeft onlangs toegegeven dat alle informatie die in tegenspraak is met de WHO wordt verwijderd, ongeacht van wie deze afkomstig is. Nogmaals, we hebben dit zien gebeuren met enkele van ’s werelds toonaangevende wetenschappers op dit gebied.

Is het juist dat wat ik noem een ​​digitale autoritaire Orwelliaanse ‘feitenchecker’ op internet patrouilleert? Moeten mensen niet het recht hebben om informatie open en vrij te onderzoeken en zelf te beslissen wat ze willen geloven in plaats van te horen wat wel en niet juist is?

Wat gebeurt hier echt? Dit zijn belangrijke en goede vragen om te stellen. Veel mensen willen die weg nog steeds niet afleggen. Leven we in een tijd waarin zelfs het ondervragen van iets wordt begroet met een harde reactie? Waarom zijn we de hele tijd zo beledigd? Waarom zijn we zo afgesloten voor perspectieven die niet worden gedeeld door de reguliere media? Waarom zijn we zo beschut tegen deze perspectieven? Is het omdat deze perspectieven de perceptie van veel mensen over hoe onze wereld echt werkt volledig ontmantelen?

Waarom dit belangrijk is
Ik vond het interessant toen ze informatie verstrekte die suggereerde dat COVID-19-sterfgevallen niet nauwkeurig waren, in die zin dat mensen die niet stierven als gevolg van het virus werden meegeteld in het aantal doden. Dit kwam overeen met veel andere informatie die hierover naar voren kwam. Zo twitterde Toronto Public Health eind juni dat “Personen die zijn overleden met COVID-19, maar niet als gevolg van COVID-19, zijn opgenomen in de tellingen van gevallen voor COVID-19-sterfgevallen in Toronto.” Er zijn meerdere voorbeelden uit meerdere landen en staten. Als je geïnteresseerd bent, kun je daar meer over lezen in dit artikel als het in meer detail gaat .

Wat interessant is, is dat het niet alleen Olszewski is. Veel verpleegsters, artsen, wetenschappers, epidemiologen en pathologen hebben allemaal hun bezorgdheid geuit over deze pandemie die duidt op vals spel, en dit interview is gewoon een geweldig voorbeeld.

Perspectieven op de pandemie als deze zijn wederom niet echt goed bekend als het gaat om de reguliere collectieve geest. Dit is de reden waarom alternatieve media zo belangrijk zijn, en het is ook waarom er een enorme censuurcampagne is geweest van media zoals de onze. We zijn gedemoniseerd en ons bereik op sociale media is constant beperkt vanwege de beperkingen die Facebook op onze pagina legt.

Daarom zijn we CETV begonnen , een platform dat onafhankelijk is en niet afhankelijk van het plaatsen van social media. We hebben het gemaakt in een poging om te blijven doen wat we doen en het vermogen te blijven behouden. Het is hoe u ons kunt ondersteunen, zodat we deze informatie onder de aandacht kunnen blijven brengen.

De afhaalmaaltijd
We leven in een wereld waar de reguliere media letterlijk hun perceptie van gebeurtenissen in het bewustzijn van mensen door middel van televisieprogramma’s laten stralen. Tegelijkertijd volgt er een enorme spotcampagne in combinatie met censuur als het gaat om informatie die dat verhaal bedreigt, het verhaal dat wordt weergegeven door de weinige mainstream mediakanalen, die zijn blootgesteld als spreekbuis voor machtige bedrijven, regeringen en inlichtingendiensten. Je kunt hier een paar voorbeelden zien .

Waarom worden mensen die informatie onthullen altijd gestraft? Alternatieve mediakanalen worden ook gestraft en mensen als Julian Assange zitten in de gevangenis omdat ze misdaden tegen de mensheid aan de kaak hebben gesteld door machtige mensen, regeringen en bedrijven. Hoe komt het dat dit gebeurt, omdat we ons identificeren met degenen die deze misdaden tegen de menselijkheid begaan? Is het omdat degenen die het doen het altijd lijken te doen onder het mom van goede wil en noodzaak?

Mensen zijn goede, morele, ethische wezens. De omgeving die ons en ons bewustzijn vormt, is echter beïnvloed door een extreme hoeveelheid manipulatie. De enige manier om ons tot bepaalde maatregelen te dwingen, is ons te laten geloven dat we het doen voor het welzijn van niet alleen onszelf, maar ook voor anderen.

We moeten ons afvragen: zijn de maatregelen waartoe we worden gedwongen wel effectief? Gaat dit echt over het virus of gebruiken overheden het coronavirus voor bijbedoelingen?

Aan het eind van de dag is de hoeveelheid fraude, corruptie en bedrog die elke maand lijkt te worden blootgelegd binnen deze regeringen, bedrijven en federale / wereldgezondheidsorganisaties duidelijk voor degenen die bereid zijn om een ​​kijkje te nemen. Dit roept de vraag op: waarom blijven we luisteren, gehoorzamen en volgen? Waarom vertrouwen we voortdurend op een kleine groep elitemensen om de richting van de mensheid te bepalen en wat we met ons leven moeten doen? Waarom blijven we stemmen en een systeem handhaven dat duidelijk verouderd is en geen echt doel dient?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥