web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Klokkenluider beweert dat Antarctica IceCube Laboratory energiewapens heeft die aardbevingen kunnen veroorzaken

Het IceCube Neutrino Observatory bevindt zich op de zuidpool en zoekt naar subatomaire deeltjes die ‘neutrino’s’ worden genoemd. Het wordt beheerd door een internationale groep wetenschappers, bestaande uit ongeveer 300 natuurkundigen van 58 instellingen in 14 landen, de IceCube Collaboration genaamd .

Het IceCube Neutrino Observatory is de eerste  detector  in zijn soort, ontworpen om de kosmos diep in het ijs op de Zuidpool te observeren. Een internationale groep wetenschappers die verantwoordelijk is voor het wetenschappelijk onderzoek vormt de IceCube Collaboration.

IceCube omvat een kubieke kilometer ijs en zoekt naar bijna massaloze subatomaire deeltjes die neutrino’s worden genoemd. Deze hoogenergetische astronomische boodschappers leveren informatie om de meest gewelddadige astrofysische bronnen te onderzoeken: gebeurtenissen zoals exploderende sterren, gammastraaluitbarstingen en rampzalige fenomenen met zwarte gaten en neutronensterren.

Het Antarctische neutrino-observatorium, dat ook de oppervlakte-array IceTop en de dichte infill-array DeepCore omvat, is ontworpen als een multifunctioneel experiment. IceCube-medewerkers behandelen verschillende grote vragen in de natuurkunde, zoals de aard van donkere materie en de eigenschappen van het neutrino zelf. IceCube observeert ook kosmische stralen die interageren met de atmosfeer van de aarde, die fascinerende structuren hebben onthuld die momenteel niet worden begrepen.

Ongeveer 300 natuurkundigen van 58 instituten in 14 landen vormen de  IceCube Collaboration . Het internationale team is verantwoordelijk voor het wetenschappelijke programma en veel van de medewerkers hebben bijgedragen aan het ontwerp en de constructie van de detector. Spannend nieuw onderzoek uitgevoerd door de samenwerking opent een nieuw venster voor het verkennen van ons universum.

De National Science Foundation (NSF) verstrekte de primaire financiering voor het IceCube Neutrino Observatory, met hulp van partnerfinancieringsinstanties  over  de hele wereld. De Universiteit van Wisconsin-Madison is de leidende instelling, verantwoordelijk voor het onderhoud en de werking van de detector. Financieringsinstanties in elk samenwerkend land  ondersteunen hun wetenschappelijke onderzoeksinspanningen. ( Bron .)

Financiering komt zowel van de overheid, voornamelijk via universiteiten, als van de particuliere sector. De website wordt gesponsord door de Universiteit van Wisconsin.

Lees ook eens:  Zit Kate Ondergedoken?

IceCube is een deeltjesdetector van een kubieke kilometer gemaakt van Antarctisch ijs en bevindt zich in de buurt van het zuidpoolstation Amundsen-Scott. Het ligt begraven onder het oppervlak en strekt zich uit tot een diepte van ongeveer 2500 meter.

IceCube, het neutrino-observatorium op de Zuidpool, is een kubieke kilometer deeltjesdetector gemaakt van Antarctisch ijs en gelegen nabij het Amundsen-Scott Zuidpoolstation. Het ligt begraven onder het oppervlak en strekt zich uit tot een diepte van ongeveer 2500 meter. Een oppervlakte-array,  IceTop , en een dichtere binnenste subdetector, DeepCore, verbeteren de mogelijkheden van het observatorium aanzienlijk, waardoor het een multifunctionele faciliteit wordt.

IceCube is de eerste gigaton-neutrinodetector ooit gebouwd en is in de eerste plaats ontworpen om neutrino’s te observeren uit de meest gewelddadige astrofysische bronnen in ons universum. Neutrino’s, bijna massaloze deeltjes zonder elektrische lading, kunnen van hun bronnen naar de aarde reizen zonder enige verzwakking of afbuiging door magnetische velden.

De in-ice component van IceCube bestaat uit 5.160 digitale optische modules (DOM’s), elk met een tien-inch fotomultiplicatorbuis en bijbehorende elektronica. De DOM’s zijn bevestigd aan verticale “strings”, ingevroren in 86 boorgaten, en gerangschikt over een kubieke kilometer van 1.450 meter tot 2.450 meter diepte. De snaren worden ingezet op een zeshoekig raster met een onderlinge afstand van 125 meter en bevatten elk 60 DOM’s. De verticale afstand tussen de DOM’s is 17 meter.

Acht van deze strings in het midden van de array werden compacter ingezet, met een horizontale scheiding van ongeveer 70 meter en een verticale DOM-afstand van 7 meter. Deze dichtere configuratie vormt de DeepCore-subdetector, die de neutrino-energiedrempel verlaagt tot ongeveer 10 GeV, waardoor de mogelijkheid ontstaat om neutrino-oscillaties te bestuderen.

IceTop  bestaat uit 81 stations bovenop hetzelfde aantal IceCube-strings. Elk station heeft twee tanks, elk uitgerust met twee naar beneden gerichte DOM’s. IceTop, gebouwd als een veto- en kalibratiedetector voor IceCube, detecteert ook luchtbuien van primaire kosmische straling in het energiebereik van 300 TeV tot 1 EeV. De oppervlakte-array meet de aankomstrichtingen van kosmische straling op het zuidelijk halfrond, evenals de flux en samenstelling van kosmische straling.

Ontwikkelingen in de neutrino-astronomie werden gedreven door de zoektocht naar de bronnen van kosmische straling, wat in een vroeg stadium leidde tot het concept van een neutrino-detector van een kubieke kilometer. Kosmische straling, die voornamelijk uit protonen bestaat, zijn deeltjes met de hoogste energie die ooit zijn waargenomen, met energieën die meer dan een miljoen keer hoger zijn dan die van de huidige deeltjesversnellers op aarde.

AMANDA, de Antarctic Muon and Neutrino Detector Array, werd halverwege de jaren negentig gebouwd als een proof of concept en toonde aan dat het extreem heldere Antarctische ijs geschikt was voor het detecteren van energetische neutrino’s. IceCube, de enige neutrinodetector van een kubieke kilometer die tot nu toe is gebouwd, werd voltooid in december 2010, slechts zes jaar na de inzet van de eerste string op de Zuidpool. ( Bron .)

Een klokkenluider die ongeveer een jaar bij IceCube heeft gewerkt, is naar buiten gekomen met waarschuwingen over vermeende technologie die verband houdt met IceCube en beweert dat ze energiewapens hebben ontwikkeld die aardbevingen kunnen veroorzaken.

Lees ook eens:  Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg door Duitse politie weggevoerd uit kolenmijnprotest

Hij was een aannemer voor Raytheon, een van de grootste bedrijven ter wereld die wapens voor het leger ontwikkelt.

Hoe ontwikkel je de technologie die ruimtevaart en defensie zal transformeren?

U begint met 59.000 ingenieurs, 60.000 patenten, $ 7,1 miljard aan jaarlijkse onderzoeks- en ontwikkelingsfinanciering en 13 technologische roadmaps die weerspiegelen wat onze klanten nodig zullen hebben, tot ver in de toekomst.

Dan voeg je een durfkapitaaldivisie toe die investeert in bedrijven die gedurfde nieuwe concepten uitproberen op gebieden als kunstmatige intelligentie en geëlektrificeerde voortstuwing, en je vult het aan met onderzoek waarbij meer dan 80 Amerikaanse universiteiten betrokken zijn.

Dit is onze formule voor transformerende technologieën: de producten, systemen en concepten waarmee onze klanten kunnen voldoen aan hun meest kritieke behoeften, en aan de behoeften die ze zich nog niet hebben voorgesteld. ( Bron .)

Op de Raytheon Technologies-website hebben ze een sectie waarin wordt uitgelegd hoe ze “transformatieve technologieën” ontwikkelen, en een van die technologieën is “Advanced sensing”.

 

We hebben een diep erfgoed in het ontwikkelen van radiofrequentie-, elektro-optische/infrarooddetectie-, communicatie- en elektronische oorlogssystemen voor ruimte-, lucht-, grond-, zee- en onderzeese omgevingen. ( Bron .)

Eric J Hecker was naar verluidt een aannemer voor Raytheon die ongeveer een jaar doorbracht in de IceCube-faciliteit op Antarctica.

Lees ook eens:  VS roept Duitsland op de "Nord Stream-2" te verlaten

Zijn biografie:

Eric woont momenteel in Alaska en is een autodidactisch onderzoeker die uit zijn vele vreemde levenservaringen put en contact maakt met anderen.

Eric groeide op op Long Island, de thuisbasis van het nu beroemde Montauk Project. In zijn jeugd maakte hij deel uit van het Stargate Project van de CIA/DIA. Later deed hij ervaringen op bij de Onderzeebootdienst. Daarna werd hij loodgieter voor enkele van de rijkste mensen ter wereld op Long Island. In 2010 nam Eric een contract aan om voor een jaar op het Zuidpoolstation te gaan werken.

Altijd de fervent onderzoeker, pas toen Eric op afstand begon te werken in de staat Alaska, begon hij verbanden te leggen dat zijn eigen leven misschien niet was wat hij dacht dat het was. ( Bron .)

Greg Reese publiceerde deze week een rapport over de beweringen van Hecker als klokkenluider en dat er een energiewapen bestaat dat aardbevingen kan veroorzaken.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥