web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Vrouw sterft; Krijgt andere planeten en beschavingen te zien en vertelt over het doel van de mens (BDE)

De BDE van Alysa is bijzonder fascinerend. Ze had haar bijna-doodervaring na een overdosis en werd meegenomen op een adembenemende reis door de hemel, de kosmos en het hiernamaals. Ze zag haar verleden, andere beschavingen en kreeg te horen wat het doel van de mensheid op planeet Aarde is. Bekijk meer van Alysa via de volgende links: ⭐ Alysa’s website: www.raiseyourvibrationtoolkit.com ⭐ Alysa’s Instagram: https://www.instagram.com/alysarushton/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥