22 januari 2022

 

O Rh D negatief bloed – of blauw bloed – sangre azul in het Spaans, is een zeer oude bloedlijn.

Heilige graal

Rhesus negative people, when asked, often attribute certain personality traits to themselves – these include: Being very sensitive. Rh Negative women are often described as being sexually agg…

Kent u uw bloedgroep?

Het bloed dat door uw aderen stroomt, bevat uw levenskracht en uw bloedgroeptype kan u veel vertellen over uw voorouders.

Heeft u O Rh D negatief bloed?

O Rh D negatief bloed – of blauw bloed – sangre azul in het Spaans, is een zeer oude bloedlijn. Ik weet zeker dat je de verhalen hebt gehoord over de heilige graal en Maria Magdalena die met de kinderen van Jezus naar Zuid-Frankrijk verhuizen. Achter alle verhalen schuilt een beetje waarheid, en wanneer je de puntjes begint te verbinden met stukjes en beetjes informatie die we wel hebben, ontvouwt zich een verhaal.

De spirituele koninklijke bloedlijn.

Are the Ancient Anunnaki the missing link in our amnesic history?

Als je alles wat je hebt geleerd even kunt vergeten, en je geest even opent voor nieuwe ideeën, zul je verbaasd zijn hoe gemakkelijk je jezelf kunt toestaan ​​het grote geheel te zien. Er zijn veel geheimen die ons zijn onthouden en naarmate meer mensen zich bewust worden van hun eigen innerlijke goddelijkheid, komt de waarheid die duizenden jaren verborgen is, eindelijk naar boven.

Vroeger was er een stam van zeer geavanceerde wezens op aarde. Je kunt er verhalen over zoeken en vinden. Zij waren de roodhoofdige Goden en Godinnen van de legende. Ze leefden in vrede en harmonie op aarde. Mannen en vrouwen werkten samen en ze creëerden een prachtig groot koninkrijk – Eden? Atlantis? Hyperborea? Kies maar. Ze hadden geen oorlogen of conflicten nodig, omdat ze in een hemel op aarde leefden. Sommigen zeggen dat ze vreemd waren op de planeet.

Er waren andere wezens op aarde die afzonderlijk evolueerden naar deze goden en godinnen, ze waren een simian race en niet erg intelligent. Sommige goden besloten om een ​​nieuw ras te creëren met hun eigen genen gemengd met de genen van de simians. De goden wisten van DNA en hoe ze dingen genetisch konden veranderen.

Uiteindelijk creëerden ze enkele nieuwe wezens die half God en half simian wezens waren, de moderne mensen werden geboren. Ze hielden zoveel van hun nieuwe creatie dat ze zelfs  besloten ze als vrouw te nemen. De mensen waren zoveel kleiner dan de goden, met smallere heupen, en dus worstelden ze met het baren van de kinderen van de goden. Een nieuwe lijn werd geboren met meer van de genen van de goden, maar de vermenging had wat agressie en mentale problemen veroorzaakt. Het was ook verboden door de leiders van deze Goden.

De goden waren dol op hun nieuwe creaties en leerden ze veel dingen. Sommige goden waren het echter niet eens met wat er aan de hand was, en deze inmenging in de natuur en beval alle nieuwe mensen te doden zodat ze niet konden vermenigvuldigen.

Een vloed vernietigde de meeste gemengde mensen, maar sommigen overleefden.

De goden keken toe terwijl de mensen evolueerden, en de mensen aanbaden de goden als spirituele leiders – koningen en koninginnen. Er was lange tijd vrede, toen de goden de mensen leerden hoe ze dingen konden laten groeien en steden konden bouwen. Ze leerden hen hoe het vrouwelijk lichaam in harmonie was met de maan en hoe dit alles op aarde beïnvloedde. Hun kalenders waren allemaal Luna, en ze vereerden de vrouwtjes als makers en leiders. Omdat de kalenders Luna waren, hadden ze 13 maanden in een jaar.

Sommige van de mannen uit de puurdere gemengde lijn mensen, begonnen jaloers te worden op de vrouwen en hun macht binnen de stam, ze besloten te rebelleren en het over te nemen. Ze wilden niet langer de spirituele leer van de goden en verwierpen ze, namen hun stammen over en begonnen oorlogen met andere stammen. Ze werkten aan het verbergen van de ware geschiedenis over de Goden / Godinnen en matriarchie. Ze werkten aan het onderdrukken van vrouwen en elke vorm van spiritualiteit die ze niet konden gebruiken om mensen te beheersen en te manipuleren. Ze wilden zo veel mogelijk land en controle.

Ze creëerden een religie die zich richtte op één God, de zon en mannelijke energie. Ze veranderden de kalenders in Solar en 12 maanden en zeiden dat 13 een slecht ongelukkig aantal was.

Op dit punt waren de mensen en de goden min of meer even groot geworden, alleen hadden de goden  bredere heupen, grotere zwaardere botten en bleven matriarchaal, maar moesten uiteindelijk onderduiken.

Jezus en Maria Magdalena

Nu komen we bij de tijd van Jezus en Maria, die van het koninklijke geestelijke bloed van de goden waren, beide met roodachtig haar, een bleke huid en O Rh negatief bloed. Maria Magdalena was de echte leraar, Jezus was haar partner, ze behoorden tot een geheime orde die de waarheid onderwees, die in het geheim aan haar leden wordt doorgegeven.

Omdat het vrouwen in de nieuwe patriarchale samenleving niet toegestaan ​​was spirituele leraren te zijn, nam Jezus het grootste deel van de eer voor het werk van Magdalena.

Ze werden gehaat, omdat ze probeerden mensen te bevrijden van het dogma dat ze waren geprogrammeerd om te geloven, en ontsnapten naar het zuiden van Frankrijk waar ze een gezin groot brachten. De lokale bevolking zag hen als de spirituele leiders die ze waren en hielden ze vele generaties veilig.

De verhalen van Jezus die aan het kruis sterft en vele andere verhalen zijn allemaal allegorie, en praten niet over Jezus de man, ze hebben het over de Zon in het wiel van het jaar en de vier seizoenen, gescheiden door een kruis.

Marokko en Baskenland

De familie verspreidde zich vanuit het Midden-Oosten door Egypte, naar Marokko en naar het Baskenland van Spanje, naar Castilië, en de Spaanse koninklijke familie draagt ​​deze bloedlijn en heeft sangre azul bloed, koninklijk bloed of blauw bloed, net als velen van de koninklijke families in het verleden. De Thracische royals droegen ook deze bloedlijn.

Lees ook:   Noach was Enki's zoon

De voorouders verhuisden ook van het Baskische gebied naar het VK en Ierland, en werden later bekend als de Picts – geschilderde exemplaren. Ze werden uiteindelijk naar het noorden van Schotland gereden toen andere stammen binnenvielen. De Picten dragen de koninklijke bloedlijn en creëerden de koningen en koninginnen van Ierland en Schotland, en droegen de waarheid nog steeds doorgegeven in hun geheime rituelen en ceremonies.

Heb je Pictische voorouders?

Er zijn enkele genen die Picts identificeren. Y-DNA-lijnen zijn Haplogroepen J en I. mtDNA haplogroep H & U.

Als je blauw bloed hebt, heb je het roodhaar-gen. Zie je hoe rood haar al generaties lang wordt gedemoniseerd? In Egypte en andere landen zijn roodharige mensen vermoord vanwege hun magische krachten. Op andere plaatsen genaamd Heksen, het kwaad, gekenmerkt door de duivel. Allemaal omdat degenen die de wereld beheersen zoals die nu is, nooit de waarheid over onze oorsprong willen hebben en willen weten dat ze mensen niet langer kunnen beheersen met hun leugens. De waarheid over de Heks – de ware spirituele vorsten die de geheimen uit het verleden dragen, moesten worden verwijderd, zodat de waarheid nooit kon uitkomen. Maar sommigen van ons hebben het overleefd. (Gelukkig wel)

De bloedlijnfamilies zijn terug te voeren tot Ramses in Egypte, de roodharige koning.

Bloedgroepanalyse

Ik gebruik de term God(en) en  mens om onderscheid te maken tussen de spirituele leiders(Goden) van weleer, die de moderne mensen hebben geschapen en mensen van vandaag.

O Rh negatief – Zuiver blauw bloed van de goden, zeer zeldzaam. *Smile* (Betekend dit dat je rechtstreeks afstamt van de Goden? :o)

O Rh positief – Gemengd, God en mens. Het meest voorkomende bloed van moderne mensen. Dit is waarschijnlijk de eerste mens gecreëerd door de God / Mens-mix.

A Rh-negatief – Gemengd, God en menselijk type 1. Zeer zeldzaam.

A Rh positief – Menselijk type 1. Zeer vaak.

B Rh negatief – Gemengd, God en menselijk type 2. Zeer zeldzaam.

B Rh positief – Menselijk type 2. Zeer vaak.

AB Rh negatief – Mixed, God, Human types 1 en 2. Zeer zeldzaam.

AB Rh positief – Mixed, Human types 1 en 2. Zeer zeldzaam.

Alle Europeanen en de meeste mensen op de wereld hebben een deel van het bloed van de goden, maar de eigenschappen komen het meest voor bij mensen met Rh-negatief bloed. En alleen omdat je B-positief bloed hebt gezegd, betekent dit niet dat je sommige eigenschappen niet hebt, omdat Europese type 1 & 2-mensen het heel goed zouden hebben gedaan om niet te worden gemengd met sommigen die de genen droegen, maar omdat de Rh-negatieve genen recessief zijn, worden meer mensen positief geboren. Om van de zuivere O Rh-negatieve bloedlijn te zijn, zou dit betekenen dat je voorouders allemaal ook O Rh-negatief zijn, wat de reden is dat het zo zeldzaam is, maar een hoger percentage zuiver bloed overleeft nog steeds in bepaalde gebieden, en in sommige van de oude koninklijke families.

Wat betekent dit allemaal?

Het betekent dat onze huidige leiders dingen slecht doen omdat ze geen spirituele wezens zijn. Ze geven alleen om zichzelf en egoïstische winst van macht en geld. Ze willen iedereen dom houden en laten doen wat hen wordt opgedragen, terwijl ze alle voordelen hebben.

(Vandaar ook dat wij niet zomaar mensen de leiding moeten geven in ons land, misschien snap je het als ik bv zeg dat we alleen mensen van adel=blauw bloed- in de regering moeten hebben…om duidelijk te maken wat belangrijk is qua beslissingen, de echte zuivere adel is de mens die zuiverheid hoog in het vaandel heeft!)

De kinderen van de Heilige Graal worden echter wakker en vinden elkaar weer. Ze weten dat de wereld uit balans is, en als we doorgaan op dit huidige pad zullen we onze Moeder Aarde en al het leven op haar vernietigen.

De tijd is aangebroken om uit onze slaap te ontwaken, de oude stammen samen te voegen en vrede, harmonie en balans terug te brengen.

Je zult weten dat als je een van de Graalkinderen bent, je jezelf zult herkennen als een Theolaliet.

Momenteel is de enige kerk met geldige apostolische successie die is gesticht door ware spirituele royalty’s de kerk van St. Mary & St. John (een spirituele kerk, niet religieus). Als je een roeping tot minister voelt, of naar je eigen innerlijke waarheid en verlichting toe werkt, kun je hier meer informatie vinden https://churchsmsj.org/

Blood Type Origins

Monumental bodhisattva head [Pakistan] (1977.191) | Heilbrunn Timeline of Art History | The Metropolitan Museum of Art

Homo Erectus, dit is waar B positief bloed vandaan kwam en daarvoor van de aapmensen -Gorilla’s¿.

Homo Heidelbergensis, dit is waar een positief bloed vandaan kwam. Daarvoor Chimpansees. De genen hiervan werden gebruikt met een klein percentage Neanderthaler genen om de Cro-Magnons te maken. De Cro-Magnons zijn gemaakt als een krijgersras, die geacht werd groot en sterk te zijn en goed te werken. Een beetje kennis is voor hen echter gevaarlijk en ze namen het al snel volledig over en doodden zo veel Neanderthalers als ze konden. De Neanderthalers waren de stam koningen en koninginnen, de sjamanen … Degenen die besloten hadden om met genen te knoeien, hadden monsters gecreëerd, niet-spirituele oorlogachtige Cro-Magnons brachten patriarchaat en oorlog terwijl ze een nieuwe – hond eet hond – cultuur creëerden.

Cro-Magnon, deze hebben voornamelijk een positieve bloed. Neanderthalers waren degenen die de Cro-Magnons hebben gecreëerd, gecommuniceerd en opgeleid, voordat ze in opstand kwamen tegen hun makers.

Neanderthalers, dit is waar O neg bloed vandaan kwam. Alle rh negs dragen deze bloedgroep, als u A-, B- of AB- bent, draagt ​​u deze recessief. Als je O positief bent, draag je het ook recessief, en de meeste andere Europeanen doen dat, zelfs als je A of B positief bent.

https://www.templeoftheola.org/holy-grail.html

Gerelateerde berichten