web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

500 Jaar Oud Manuscript Beschrijft 3-Traps Ruimteraketten En Praat Over Vluchten Naar De Maan

7020e503b432f73330ef8e43de7168f5 via Angel-Wings

Sommige onderzoekers geloven dat er ooit een hoog ontwikkelde cultuur op aarde was. Maar als gevolg van onbekende omstandigheden werd de beschaving vernietigd. Dit blijkt uit archeologische vondsten die niet verklaard kunnen worden vanuit wetenschappelijk oogpunt van de moderne samenleving.

Er is ook een versie waarin in het verleden onze planeet werd bezocht door buitenaardse vertegenwoordigers die hun kennis en technologieën met mensen deelden, dus misschien hebben ze duizenden jaren geleden ongelooflijke technologieën gedoneerd, maar toen brachten deze technologieën de mensheid op de rand van uitsterven.

e97d70fef03324b9d7d965abcd105593 via Angel-Wings

Sommige mensen beweren dat onze voorouders zo geavanceerde technologieën gebruikten dat het in onze tijd moeilijk is om ze voor te stellen. Maar sommige van de moderne technologieën zijn misschien ontleend aan het verleden, hoewel bijna niemand hiervan op de hoogte is. Je hebt misschien gehoord van de oude nucleaire oorlogshypothese of oude vliegende voertuigen, die ook in oude teksten te vinden zijn . Er wordt gezegd dat onze voorouders zelfs in de ruimte konden bewegen en kennis hadden over het universum die alle moderne kennis overtreft.

Het Sibiu-manuscript werd in 1961 ontdekt door Doru Todericiu, een professor aan de Universiteit van Boekarest. Het wordt al jaren bewaard in de archieven van de stad Sibiu, Transsylvanië, Roemenië. De oude tekst bevat veel schema’s en technische gegevens.

Het Sibiu-manuscript past niet in de huidige geschiedenis en trekt daarom meer aandacht. Het manuscript is geschreven door een man genaamd Conrad Haas, die leefde in de 16e eeuw. Er wordt ook aangenomen dat Conrad een militair ingenieur was die voor het Koninkrijk Hongarije werkte.

Het Sibiu-manuscript is in het Duits geschreven. Veel mensen geloven dat het is geschreven met behulp van nog meer oude teksten.

Lees ook:   Maximum snelheid hoe zat dat ook alweer?

De manuscriptteksten beschrijven in detail de principes van raketten, en er zijn ook tekeningen van modellen van een drietraps ruimteraket. Het document bevat een beschrijving van technologieën voor het combineren van vuurwerk met wapens en zelfs de constructie van een deltavlieger, evenals instructies voor het maken van brandstofmengsels als vloeibare raketbrandstof.

 

Bovendien zijn er verwijzingen naar vluchten naar de maan. Volgens onderzoekers uit Roemenië bevat het manuscript verhalen over een man die dankzij een unieke vliegmachine bij de satelliet van de aarde kon komen. Er zijn ook beschrijvingen van prehistorische brandstof, die uit verschillende zeldzame elementen bestond.

Het lijkt erop dat deze kroniekschrijver de toekomstige wereld heeft bezocht. De handgeschreven tekst van Sibiu is vrij lang: hij bestaat uit 450 pagina’s. Het is bekend dat het Sibiu-manuscript echt is en de experts twijfelen hier niet aan, maar ze hebben geen haast om commentaar te geven op de inhoud van deze tekst.

Men zou kunnen beweren dat deze zaak slechts sciencefiction is als anticiteitsonderzoekers geen andere vreemde teksten en technologieën zouden vinden. Bovendien bevestigen meerdere artefacten die door archeologen zijn gevonden, dat onze voorouders veel beschaafder waren dan moderne historici denken. Manuscripten zoals Sibiu hebben het potentieel om de manier waarop mensen over onze geschiedenis denken te veranderen.

419a4899fce980fcce8ac81068d6d33a via Angel-Wings

Het blijft een raadsel of het Haas is gelukt zijn ontwerpen te gebruiken en tot leven te brengen. Er zijn echter mensen die beweren dat in 1550 in Sibiu een raket werd gelanceerd. Aangenomen wordt dat Conrad Haas de eerste raket heeft gemaakt. Volgens Haas kostte het hem meer dan 25 jaar om een ​​uniek vliegtuig te ontwikkelen. De grootste uitdaging was in dit geval de zoektocht naar een brandstof die voldoende zou zijn om hem de lucht in te krijgen.

Lees ook:   Rh- Negative Blood Origins: Zijn de Annunaki en de Nephilim hetzelfde

De technische kenmerken van de raket zijn vergelijkbaar met die van moderne voertuigen. Het was gemaakt van houten delen bedekt met een laag speciaal steenstof, dat het lichaam moest beschermen tegen verbranding als het tegen de lucht werd gewreven. Tijdgenoten merken op dat onderzoekers in de 16e eeuw de fijne kneepjes van fysieke processen in de lucht niet kenden, en daarom kon de wetenschapper informatie van buitenaardse wezens ontvangen.

Bovendien was hij vanaf zijn jeugd bezig met onderzoek naar oude geschriften die op het grondgebied van het moderne Egypte werden gevonden. Een missie naar de maan zou kunnen plaatsvinden in 1550. Maar er is geen gedocumenteerd bewijs om al deze beweringen te ondersteunen.

Referenties:

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept