web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het Boek van Henoch, verbannen uit de Bijbel, onthult schokkende mysteries van onze geschiedenis!

Het Boek van Henoch, verbannen uit de Bijbel, onthult schokkende mysteries van onze geschiedenis! Het Henoch-manuscript begint met een waarschuwing voor de hele mensheid en voor de gevallen engelen die de aarde tot een thuis van losbandigheid, bloedvergieten en tovenarij hebben gemaakt. Het enorme verboden boek is ongeveer 200 jaar geleden geschreven, met de vroegste geschriften die dateren van rond 300 voor Christus en de laatste verslagen rond 100 voor Christus. Het Boek van Henoch werd in de eerste eeuwen van de nieuwe kalender verwijderd uit de joodse en christelijke bijbelse canons. Het onthult geheimen waarover de kerk zwijgt. Blijf tot het einde van de video om erachter te komen waar het meest mysterieuze en heilige boek in de hele spirituele geschiedenis van de mensheid de kerk mee bang maakt

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥