web analytics
...

“Antarctica is de plaats waar gevallen engelen nog steeds leven, maar opgesloten zitten”

Een recente film is gemaakt en gepubliceerd door een Israëlische nieuwszender. De film is getiteld ” Gevallen engelen zijn opgesloten in Antarctica en leven nog ” en volgens hen is het een onbevooroordeelde kijk op de complottheorie. De meeste theoretici over de hele wereld waren er behoorlijk sceptisch over, aangezien de meeste nieuwszenders niet al te diep in deze theorieën willen graven, maar gelukkig was de film op zijn zachtst gezegd best goed gemaakt.

Je kunt zien dat de makers er veel tijd en aandacht in hebben gestoken, vooral de commentator Steven Ben-Nun die spreekt over zijn eigen ervaring met het bestuderen van het apocriefe schrift The Book of Enoch.

The Book of Enoch  toont het verhaal van hoe Henoch de bemiddelaar werd tussen de Fallen Angels en de Angels of Justice.

Lees ook:   Are the answers to 'who we are' to be found in the 'Anunnaki' question?

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!