web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki The Movies

Anunnaki Movie 1

Lost Book of enki tablet 1 to tablet 5

The Lost Book of Enki door Zecharia Sitchin is een sciencefictionboek gebaseerd op de Soemerische mythologie en andere Mesopotamische teksten.

Anunnaki Movie is perfect voor liefhebbers van de oude buitenaardse wezens theorie. Het is een intrigerende reis door oude Soemerische teksten. Verken de geschiedenis van de Anunnaki…hun creatie van mensen en hun impact op de aarde.

00:58 – Lost book of Enki tablet 1
29:55 – Lost book of Enki tablet 2
48:55 – Lost book of Enki tablet 3
01:03:57 – Lost book of Enki tablet 4
01:26:37 – Lost book of Enki tablet 5

ANUNNAKI MOVIE 2 | Lost Book of Enki | Zecharia Sitchin | Tablet 6 to 9

Anunnaki Movie 2. Lost Book of enki tablet 6 to tablet 9 The Lost Book of Enki door Zecharia Sitchin is een sciencefictionboek gebaseerd op de Sumerische mythologie en andere Mesopotamische teksten.

00:00 – Verloren boek van Enki-tablet 6

27:50 – Verloren boek van Enki-tablet 7

49:04 – Verloren boek van Enki-tablet 8

01:11:36– Verloren boek van Enki-tablet 9

In Anunnaki Movie 2 onthult Enki een geheim aan het Anunnaki-leiderschap: een wild wezen in de Abzu, verwant aan hen, kan worden uitgebreid tot een intelligente werker met behulp van Anunnaki-levensessentie. Ondanks zorgen over creatierechten, stemmen de leiders noodgedwongen in met goud. Na verschillende proeven wordt het ideale model, Adamu, gemaakt door Enki, Ninmah en Ningishzidda. Deze aardbewoners kunnen echter paren maar niet voortplanten, dus Ningishzidda verbetert hun ‘levensboom’. Wanneer Enlil dit ontdekt, verdrijft hij de aardbewoners. Adamu en Ti-Amat, nu in de Abzu, krijgen kinderen.

Aardbewoners vermenigvuldigen zich en werken in mijnen en als bedienden. Terwijl de aarde en Lahmu worden geconfronteerd met klimaatveranderingen en omwentelingen als gevolg van de naderende baan van Nibiru, worden nakomelingen van Anunnaki geboren en wordt een nieuwe ruimtehaven gevestigd. In de tussentijd, Enki paart met twee aardse vrouwen, die in het geheim hun kinderen grootbrengen, Adapa en Titi. Adapa, de eerste beschaafde man, en Titi hebben twee zonen, Ka-in en Abael. Adapa’s intelligentie maakt indruk op Nibiru’s geleerden.

Na een ruimtereis wordt de waarheid over Adapa’s ouderschap onthuld. Bij zijn terugkeer naar de aarde begint Adapa met landbouw en herders, wat leidt tot de creatie van oogstzaden en schapenlijnen. Ka-in en Abael leren respectievelijk akkerbouw en hoeden. Ka-in vermoordt Abael vanwege een geschil en wordt verbannen. Na de dood van Adapa benoemt hij zijn zoon Sati als zijn opvolger. De mensheid woekert, met Adapa’s afstamming als royalty. Ondanks het verzet van Enlil trouwt Marduk met een aardse vrouw. Terwijl hemelse verstoringen en klimaatveranderingen Lahmu beïnvloeden, dalen de Igigi af naar de aarde en nemen aardbewonersvrouwen als echtgenotes. Enki verwekt een menselijke zoon, Ziusudra.

Te midden van het lijden van de aarde door droogte en pest, beginnen de Anunnaki terug te keren naar Nibiru. Enlil besluit de mensheid te laten omkomen, maar Enki en Ninmah werken om de levenszaden van de aarde te behouden. Als de Dag van de Zondvloed nadert, krijgt Nergal de opdracht om een ​​waarschuwing af te geven. Het volledige verhaal van Anunnaki presenteert het verhaal dat door Jon Gress in de Forbidden Movie zou worden verteld. Anunnaki Series presenteert een samenvatting van Zecharia Sitchin’s Anunnaki’s Theory.

 


 

https://youtu.be/-Fce6MQZxQA

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Attestation – Anunnaki Movie Series Aflevering 2

Het verloren boek van Enki de ontvoering van Endubsar. De Anunnaki-serie Aflevering 2. De woorden van Endubsar, meesterschrijver, zoon van de stad Eridu, dienaar van de heer Enki, grote god. In het zevende jaar na de Grote Calamiteit, in de tweede maand, op de zeventiende dag, werd ik ontboden door mijn meester de Heer Enki, grote god, welwillende vormgever van de mensheid, almachtig en genadig.

Endubsar, ook bekend als de meesterschrijver, werd door Enki gekozen om de hele geschiedenis van de Anunnaki te vertellen. Endubsar onderging een ontvoering en bracht 40 dagen en nachten door met Enki, waarbij hij de hele geschiedenis van de Anunnaki vastlegde. In deze aflevering leren we ook over de betekenis van de Bibliotheek van Nineve, de Sumerische tabletten en de bijdragen van geleerden als George Smith en Irving Finkel, die jaren later de weg vrijmaakten voor Zecharia Sitchin om zijn boeken te publiceren.

Deze serie vertelt de hele Anunnaki Saga, van hun reis van Nibiru naar de aarde en de schepping van mensen door middel van genetische manipulatie. Het werk van Sitchin is gebaseerd op de Sumerische tabletten die zijn ontdekt bij de opgravingen van de bibliotheek van Nineveh, geleid door Austen Henry Layard, die toebehoorde aan koning Assurbanipal II.

Het was daar, in de ruïnes van de bibliotheek van Nineveh, in de Sumerische beschaving, dat 30.000 tot 40.000 kleitabletten werden gevonden in spijkerschrift Sumerisch schrift. George Smith, van het British Museum in Londen, was een van de eersten die enkele van deze teksten vertaalde. Smith publiceerde een boek genaamd “The Chaldean Account of Genesis.” Zecharia Sitchin schreef verschillende boeken, zoals “Genesis Revisited”, waarin de geschiedenis van de Sumerische, Akkadische en Assyrische mythologieën wordt vergeleken met het Adam en Eva-verhaal uit de Bijbel, Torah, en de Hebreeuwse mythologie van de Mozaïsche traditie. Sitchin publiceerde later een reeks boeken genaamd “The Earth Chronicles”, waarin hij de tabletten en cilinderzegels van Sumerië bestudeerde.

 

In feite is de Sumerische literatuur de oudste ter wereld en Sitchin publiceerde zijn bevindingen na 30 jaar studie. Later, in “The Lost Book of Enki: Memoirs and Prophecies of an Extraterrestrial God”, vatte Sitchin de hele geschiedenis samen in 14 tabletten. In dit verhaal leren we dat de Anunnaki een buitenaards ras zijn van een planeet genaamd Nibiru.

Deze planeet had een probleem met zijn atmosfeer en ze realiseerden zich dat ze gouddeeltjes moesten spuiten om het te repareren. Deze veronderstelde goden kwamen naar de aarde, toen Tiamat genoemd, met de bedoeling goud te delven en terug te brengen naar hun planeet.

Bij aankomst hier en geconfronteerd met de opstand van de Igigi, ze voelden zich gedwongen bestaand genetisch materiaal te manipuleren om een ​​nieuw wezen te creëren, aanvankelijk het Lulu of Lulus, en later Adapa, Adamu of het Adamische ras. Na verloop van tijd, naarmate je meer geïnteresseerd raakt in het onderwerp, goden zoals Ninmah of Ninhursag, Enki of Ea, An of Anu, Enlil, Inanna of Ishtar, evenals andere belangrijke personages zoals Gilgamesh, Enkidu, Utnapishtim, ook bekend als Atrahasis of Ziusudra, de Noach die in de Bijbel voorkomt, zal deel gaan uitmaken van je bekende universum.

 

https://youtu.be/2koRoCmfnhw

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Tablet 1 – Anunnaki Movie Series Aflevering 3

Ontdek hoe de Wet van Zaad tot stand kwam en hoe deze de lijn van opvolging vormgaf, waarbij de nakomelingen van halfbroers en -zussen werden bevoordeeld als rechtmatige erfgenamen van de troon. Wees getuige van de milieucrisis die Nibiru teistert terwijl een gat in de atmosfeer groter wordt en wijdverspreide ontberingen en wanhoop onder de inwoners veroorzaakt.

Volg het meeslepende verhaal van Alalu, de opstandige prins die met geweld de troon grijpt en het opneemt tegen Anu, een andere troonopvolger. Kijk hoe hun samenwerking verandert in rivaliteit, met als hoogtepunt Alalu’s nederlaag en zijn gewaagde ontsnapping uit Nibiru in een hemels schip.

Ga met ons mee op deze spannende reis door eeuwenoude kosmische royalty’s, machtsstrijd en milieurampen. Anunnaki-serie is de complete sage van de Anunnaki. In deze aflevering het verslag van Enki over de Evil Wind en de Lament for Sumer. Dit is de eerste tablet van het Lost Book of Enki. In deze aflevering de opeenvolging van gebeurtenissen, regeringen en alle problemen die zich voordeden op de planeet Nibiru. Bekijk het begin van de sage van Alalu.

https://youtu.be/MOTVBxbFNpw

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Tablet 2 – Anunnaki Movie Series Aflevering 4

 

The Lost Book of Enki-tablet 2. De Anunnaki-serie Aflevering 4.

Synopsis van de tweede tablet Alalu’s vlucht in een nucleair bewapend ruimtevaartuig Hij zet koers naar Ki, de zevende planeet (aarde) Waarom hij verwacht goud te vinden op aarde De zonne-energie -de kosmogonie van het systeem; Het water en goud van Tiamat

De verschijning van Nibiru vanuit de ruimte De hemelse strijd en het uiteenvallen van Tiamat De aarde, de helft van Tiamat, erft haar water en goud Kingu, de belangrijkste satelliet van Tiamat, wordt de maan van de aarde Nibiru is voorbestemd om voor altijd in een baan om de zon te draaien Alalu’s aankomst en Alalu landt op aarde, ontdekt goud en houdt het lot van Nibiru in zijn handen.

De Anunnaki-serie is de complete sage van de Anunnaki. Over deze aflevering: De aankomst van Alalu op aarde en wat hij vond. Wat is het geheim vanaf het begin en de hemelse strijd.

https://youtu.be/ZXD9pwZQMGk

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Tablet 3 – Anunnaki Movie Series Aflevering 5

The Lost Book of Enki-tablet 3. De Anunnaki-serie Aflevering 5. Enki’s aankomst op aarde Nadat Alalu op aarde is aangekomen, onderhandelt hij om de nieuwe koning van Nibiru te worden in plaats van Anu.

Daarmee is er een nieuwe Anunnaki naar de aarde gestuurd en begint de zoektocht naar goud. Synopsis van de derde tablet Alalu straalt het nieuws naar Nibiru, claimt het koningschap terug Anu, verbaasd, legt de kwestie voor aan de koninklijke raad Enlil, Anu’s belangrijkste zoon, stelt verificatie ter plaatse voor Ea, Anu’s eerstgeborene en een schoonzoon van Alalu , wordt in plaats daarvan gekozen.

Ea rust op ingenieuze wijze de hemelboot uit voor de reis. Het ruimteschip, bestuurd door Anzu, vervoert vijftig helden. Gevaren overwinnen, de Nibiruans raken in vervoering door het zicht van de aarde. wordt in zeven dagen tot stand gebracht Winning van goud uit de wateren begint Omdat de hoeveelheid minuscuul is, eist Nibiru levering Abgal, een piloot, kiest Alalu’s ruimteschip voor de reis Verboden kernwapens worden ontdekt in het ruimteschip Ea en Abgal verwijderen de terreurwapens en verbergen zich hen Anunnaki-serie is de complete sage van de Anunnaki. In deze aflevering arriveren er meer Anunnaki op aarde. Dit is de derde tablet van het Lost Book of Enki.

https://youtu.be/46aD_X0dhwI

Ancient Aliens ANUNNAKI Lost Book of Enki Tablet 4 – Anunnaki Movie Series Aflevering 6

The Lost Book of Enki-tablet 4. deel 1 De Anunnaki-serie Aflevering 7.

Synopsis van de vierde tablet

De Nibiruans begroeten zelfs de kleine goudlevering Tests van het gebruik van goud als atmosferisch schild slagen Extra helden en nieuwe uitrusting worden naar de aarde gestuurd Goudwinning uit het water blijft teleurstellen Ea ontdekt goudbronnen die diep moeten worden ontgonnen in de Abzu Enlil en vervolgens Anu komen naar de aarde voor cruciale beslissingen.

Terwijl de halfbroers ruzie maken, beslissen velen over de taken Ea, omgedoopt tot Enki (aardmeester), gaat naar de Abzu Enlil blijft om permanente faciliteiten in de Edin te ontwikkelen. Terwijl Anu zich voorbereidt om te huren, wordt hij aangevallen door Alalu Anu en arriveert Enlil op aarde. De oprichting van Edin (Eden) vindt plaats. Alalu sterft in ballingschap op Lahmu Anunnaki-serie is de complete saga van de Anunnaki.

https://youtu.be/Ithvg9wvnFU

The Lost Book of Enki tablet 5 deel 2. De Anunnaki-serie Aflevering 10.

Anunnaki-serie is de complete sage van de Anunnaki. In deze aflevering de vijfde tablet deel twee. Dit is de tablet 5 van het verloren boek van Enki Synopsis van de vijfde tablet Ninmah voegt zich bij Enki in de Abzu, baart hem dochters Ninki, Enki’s echtgenote, arriveert met hun zoon Marduk Clans vormen zich op aarde terwijl Enki en Enlil meer zonen verwekken Geteisterd door ontberingen , lanceren de Igigi een staatsgreep tegen Enlil Ninurta verslaat hun leider Anzu in luchtgevechten. De Anunnaki, gedreven om sneller goud te produceren, muitende Enlil en Ninurta hekelen de muiters die Enki voorstelt om primitieve arbeiders kunstmatig te vormen.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥