web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Waren de oude Anunnaki de goden? Is Rh-negatief buitenaardsbloed?

ea87e2efc4f9fc18612d56651990a3f8 AnGel-WinGs.nl

In veel oude culturen zijn er legendes en artefacten die bepaalde goden of de goden beschrijven als mens-dier-hybriden. Er zijn tal van mysterieuze details rond de oude Anunnaki , en de meeste raadsels draaien rond hun fysieke eigenschappen, aanwezig in afbeeldingen over de hele wereld. Er zijn tal van eigenschappen die duidelijk een verschil aangeven tussen gewone mensen en deze goden uit de hemel.

Velen geloven dat er een duidelijk verband bestaat tussen de oude Anunnaki en representaties van reptielenwezens fuckneehe AnGel-WinGs.nl op aarde. Zulke verhalen die reptielen met mensen in verband brengen, zijn niet zeldzaam. Interessant is dat de ” doctrine van het slangenzaad ” verwijst naar de bloedlijn van de slang in de menselijke geschiedenis.fuckneehe AnGel-WinGs.nl

In de oude Chinese folklore van Fu Xi en Nuwa waren dit de halfslangengoden die verantwoordelijk waren voor de schepping en opvoeding van de mensheid. Soortgelijke tradities komen voort uit de studie van de oude Griekse mythologie, waar Cecrops, de mythische eerste koning en stichter van Athene, op dezelfde manier kennis van schrijven en lezen aan de mensheid schonk. In de Griekse mythologie kwam ook Echidna voor, de moeder van alle monsters en een hybride mens-slang, (Men heeft in die tijd inderdaad wezens gecreerd die wij nu kennen als mythische wezens, men speelde wat met het dna en maakte van alles, dat uiteindelijk ook hybriden werden, van mens en dier,) die vrijwel identiek leek aan de eerder genoemde slangengoden.

Rh-negatief Bloed

Een andere merkwaardige voorstelling van de slangengod in wereldmythologieën komt uit de kleine regio van Baskenland, gelegen aan de grens van Spanje en Frankrijk in de Pyreneeën. In de Baskische cultuur is een nogal prominent personage aanwezig dat bekend staat als “Sugaar”, vaak afgebeeld als een slang of draak. (Men noemde het ook wel slangen bloed of drakenbloed… vandaar de connectie die men wel eens maakt met slangen of reptielen, wat dus niet het geval was want we zijn gemaakt naar hun evenbeeld immers dat staat ook in de bijbel ook al was God in de bijbel maar 1 God en in feite waren er meerdere Goden!)

Volgens de Baskische traditie is Sugaar, een gemalin van de grotere voorchristelijke Baskische godin, bekend als “Mari”, eigenlijk een demon, en werd beschreven als een entiteit fuckneehe AnGel-WinGs.nl die door de lucht reisde tussen de bergen Balerdi en Elortalde, verschijnend als een geweldige vuurbal. (Het zal wel een vuurbal zijn geweest, als het kon vliegen en een soort helicopterachtig iets is geweest)

Afgezien van de slangachtige weergave van de Baskische God, draagt ​​deze specifieke populatie een vrij zeldzame bloedlijn. Ze hebben de hoogste concentratie van Rh-negatieve bloedgroep die velen associëren met het ‘buitenaardse bloed’.

In het boek ” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds ” merkte Brad Steiger op dat sommigen geloven dat deze mutatie het resultaat was van kruising tussen vroege mensen en sommige niet-menselijke soorten, misschien van buitenaardse oorsprong.

De oorsprong van het Baskisch is onbekend. Hun taal is anders dan alle andere Europese talen. Sommige theoretici beweren dat Baskisch de oorspronkelijke taal was van het boek Genesis (bijbel). Sommigen geloven dat het de oorspronkelijke taal was die door de mensheid werd gesproken en mogelijk de taal van de ‘goden’ die in de oudheid kwamen.

Onderzoeker Dee Finney merkte het volgende op na het verzamelen van een verscheidenheid aan informatie over het vermeende verband tussen reptielen en merkwaardige niet-rhesusmutaties tussen menselijke bloedgroepen:

“De Reptielen volgen degenen met Rh-Negative Factor Blood. Terug in de tijd…. de Rh-Neg Hybriden kwamen uit de Draco Caverns in de Karpaten. Ze waren meestal roodharig, met groene ogen en zwartharig, met bruine ogen. Ze probeerden zichzelf te infiltreren in de Blond/Bruin Haired, met Blue Eyes, Civilization…. Rh-negs zijn hybriden. Ze zijn deels Goden/deels mens. Als 1 Rh-Neg en een positieve  een baby proberen te krijgen, zal het kind als het een positieve bloedgroep heeft meestal sterven of geboren worden als “Blue Baby”, omdat het zuurstof niet goed verwerkt. (Denk aan blue bloods!) Dus “Blue-Bloods”, als ze overleven. De baby moet dan enkele dagen flink zonlicht krijgen zodat het verbeterd. 5% van de wereldbevolking is momenteel Rh-negatief. Maar ze maken 15% uit van de bevolking van Engeland, EU  en de VS.”

Van het oude Sumerië tot Azië en Amerika, mysterieuze beschrijvingen van reptielachtige wezens zijn overal ter wereld aanwezig en ze hebben allemaal veel overeenkomsten gemeen. Is het mogelijk dat al deze oude culturen hetzelfde ras beschreven? Is het mogelijk dat ze allemaal de oude Anunnaki beschrijven?

(Ik geloof niet in reptielachtige wezens. In de bijbel wordt dit ook zo niet genoemd.
Het waren eerder de engelen die de aarde bezochten, en er waren sommige afvallige engelen ook al was dat tijdelijk toen Enlil de aardse menselijke wezens die zij gecreerd hadden met iq en hun eigen dna, wilde vernietigen omdat ze niet langer hanteerbaar waren en de schepper God (halfbroer van Enlil, Enki genaamd) de mensheid juist wilde redden, gaat er al een lichtje branden? Na de zondvloed en bedenk dat ze vele heftige wapens hadden die echt catastrofale gevolgen hadden voor een planeet, dus een zondvloed creeren was een piece of cake voor ze, naderhand was Enlil wel weer content met zijn halfbroer Enki die gelukkig en waarschijnlijk een zaadbank had aangelegd samen met Noach die dit bewaarde in zijn ark!
2 paar van elk mannelijk en vrouwelijk!
Wat die ark was?
Waarschijnlijk ook een vliegend vaartuig zoals een UFO,… Dus in feite als men zegt dat de elite in bepaalde sektarische kringen Satan aanhangt kan dit kloppen, omgekeerde kruis remember…betekend dat het verhaal als zodanig gekend misschien wel eens andersom kan zijn.

En was niet God de God maar Enki was in feite de goede God door zijn halfbroer uitgemaakt voor Satan! Omdat Enki iets deed wat niet was afgsproken en die onenigheid zorgde voor de gevallen Engelen oftewel soldaten van Enki… die in onmin vielen met Enlil…
Ze werden ook een tijd verbannen e.d.
Dus in feite in de bijbel staat het allemaal wel beschreven, maar het is maar net hoe je het leest en met welke kennis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥