web analytics

Heeft een nucleaire oorlog tussen Anunnaki-goden Sodom en Gomorra vernietigd?

56425fae24332e457f4386d2220470b5 via Angel-Wings

De ontploffing van kernwapens in de 20e eeuw was niet de eerste keer dat de mensheid zo’n verschrikkelijke vernietiging zag. Rekening houdend met het werk van Zecharia Sitchin, het boek Genesis (bijbel), Sumerische kleitabletten en archeologisch bewijs zoals oude radioactieve skeletten, onthulde onderzoeker Chris Hardy de oude nucleaire gebeurtenis die de Sumerische beschaving en de machtsstrijd van de goden vernietigde dat heeft er toe geleid.

De oorsprong van de mensheid is lange tijd voor veel mensen de grootste vraag geweest. Wetenschappers gaan ervan uit dat het leven zich gedurende miljoenen jaren in oceanen heeft ontwikkeld en dat de mens slechts het resultaat was van deze evolutie. Maar astronautentheoretici uit de oudheid denken anders over de oorsprong van de mensheid. Ze geloven dat oude goden ( Annunaki ) in het verre verleden naar de aarde kwamen en mensen creëerden door vroege mensen genetisch te modificeren om ze als arbeid te gebruiken.

Hardy legde in haar boek ” Wars of the Anunnaki: Nuclear Self-Destruction in Ancient Sumer ” uit hoe de Anunnaki naar de aarde kwamen vanaf de planeet Nibiru op zoek naar goud om hun ozonlaag te herstellen. Met behulp van genetische manipulatie creëerden ze de moderne mensheid om hun mijnwerk te doen en installeerden ze zichzelf als onze koningen en goden. Anunnaki-god Enki had een vaderlijke relatie met de eerste twee mensen. Toen nam Enlil, de broer van Enki, het over als commandant van de aarde, waarbij hij een theocratie met één god en een oorlog tegen de clan van Enki en de mensheid instelde voor het bederven van de Anunnaki-bloedlijnen door kruising. Deze verschuiving legde niet alleen een black-out op van de zeer menselijke aard van de Anunnaki-goden, maar ook van het eigen oude verleden van de mensheid op aarde.

Lees ook:   This is Mars

Twee van Enlils aanvallen op de Enki-clan en de mensheid worden beschreven in de verhalen over de zondvloed en de toren van Babel

. Zijn laatste poging, nadat hij de Vergadering van de Goden had gedwongen om ja te stemmen, was het atoombombardement op 5 steden van de Jordaanvlakte, waaronder Sodom en Gomorra, wat resulteerde in de vernietiging van de Sumerische beschaving en de eigen beschaving van de Anunnaki’s op aarde. inclusief hun ruimtehaven in de Sinaï. De auteur onthulde hoe de mensheid na elke poging werd gered door Enki, hoofdwetenschapper Ninmah, en Enki’s zoon Hermes.

 

In ” The Lost Book of Enki ” beweerde Sitchin dat talloze oude Sumerische teksten die tot nu toe zijn ontdekt, zoals de Erra Epos en Lamentations Of Ur, in levendige details een Anunnaki Nucleaire Oorlog beschrijven waarin kernwapens werden ingezet door de Anunnaki Ancient Astronaut Gods om de Anunnaki Alien Spaceport op het Sinaï-schiereiland te vernietigen om te voorkomen dat deze door de Anunnaki God Marduk wordt ingenomen en gecontroleerd tijdens de factional Anunnaki Ancient Astronaut Wars.

Verder verklaarde hij dat de kern van het geschil dat leidde tot de Anunnaki Alien Nuclear War tussen de Anunnaki-goden de voortdurende rivaliteit was om de controle over de aarde tussen Anunnaki Ancient Astronaut Gods, Enki en Enlil, wat zou leiden tot de vernietiging van Sodom en Gomorra en de hele Sumerische beschaving zelf.

De strijd om controle over de aarde tussen de Anunnaki buitenaardse goden Enki en Enlil, die zou resulteren in de Anunnaki buitenaardse nucleaire oorlog in Sumerië, begon in de eerste jaren van de Anunnaki-nederzetting.

De Anunnaki Nucleaire Oorlog vindt zijn oorsprong in het meningsverschil tussen de Anunnaki Alien Goden over de vraag of het ‘Adam’-prototype dat ze hadden gemaakt met behulp van Enki’s expertise in genetica door Anunnaki Alien-DNA samen te voegen met dat van een Hominide gevonden op de Afrikaanse vlakten, in staat zou moeten zijn zich voort te planten .

Lees ook:   Enki & Enlil de oude ''Goden''

Anunnaki-god Enki trotseerde de richtlijn van zijn halfbroer Enlil, waardoor het Anunnaki Ancient Astronaut Genetics Team geen verdere genetische experimenten kon uitvoeren die het ‘Adam-prototype’ in staat zouden stellen tot onafhankelijke biologische reproductie buiten de controle van de Anunnaki-onderzoekslaboratoria, zodat het aantal mensen kan gemakkelijker worden gecontroleerd door de Anunnaki.

Dit Anunnaki-geschil over de rol van mensen zou een reeks gebeurtenissen en een rivaliteit tussen generaties in gang zetten die leidden tot een buitenaardse nucleaire oorlog en de vernietiging van niet alleen Sodom en Gomorra, maar de meerderheid van de hele Sumerische beschaving. de Anunnaki Ancient Astronauts ernaar gestreefd zich op aarde te vestigen sinds hun aankomst.

Vóór de Anunnaki Alien Nuclear War was de ruimtehaven van het Sinaï-schiereiland een van de belangrijkste Anunnaki-conflictzones, omdat het Sinaï-schiereiland diende als een vitale Anunnaki Ancient Astronaut Spaceport die werd gebruikt om Anunnaki-astronauten in een baan om de aarde te lanceren en verbindingen te onderhouden met de Anunnaki Home Planet, Nibiru.

De Spaceport was een van de eerste Anunnaki-installaties en was van vitaal belang voor de Ancient Astronaut Earth-expeditie als geheel. Als zodanig kon het Sinaï-schiereiland, zelfs vóór de vernietiging van Sodom en Gomorra in de Anunnaki Nucleaire Oorlog, niet in handen vallen van één groep Anunnaki-goden.

In plaats van de Anunnaki-god Marduk de controle over de Sinai Spaceport Facility te laten krijgen, was de Anunnaki Council of Ancient Astronaut Gods overeengekomen dat kernwapens werden gestuurd om de Spaceport te vernietigen voordat Marduks troepen de Enlilite-legers die de Spaceport Facility verdedigden, onder de voet liepen.

Lees ook:   Fallen Ones: The Watchers, Grigori, Nephilim en Igigi uitgelegd

Na een intens debat in de hallen van de Anunnaki Alien Council, werd besloten om de Sinai Spaceport te vernietigen met behulp van het Anunnaki Nuclear Arsenal dat verborgen was in Afrika toen de Ancient Astronauts voor het eerst op aarde arriveerden.

De nucleaire aanval van de Anunnaki op de ruimtehaven van het Sinaï-schiereiland bereikte zijn doel, maar veroorzaakte een onvoorziene ‘boze wind’ die nucleair gif verspreidde in het binnenland van de Anunnaki-beschaving en de meeste steden vernietigde, waaronder Sumerië, Sodom en Gomorra.

De stad van Marduk, Babylon, werd echter niet beïnvloed door de nucleaire wind, wat voor de Anunnaki bevestigde dat zijn overwinning op Ninurta en de Enlilite-factie het werk van het lot was. Marduk werd aldus tot koning gekroond en de opkomst van Babylon begon serieus na de vernietiging van Sodom en Gomorra vanwege de Anunnaki Alien Nuclear War for supremacy.

Nieuwe studie over de vernietiging van Sodom en Gomorra

Na vijftien jaar van opgravingen en studie vonden archeoloog Christopher R. Moore en zijn team bewijs dat rond 1650 v. hebben bestaan, en explodeerden 4 mijl boven de grond, terwijl het vurige puin regende op de steden beneden.

De daaropvolgende ontploffing was ongeveer duizend keer krachtiger dan de atoombom die Hiroshima verwoestte, en alles in zijn kielzog zou onmiddellijk zijn verbrand toen de luchttemperatuur steeg tot meer dan 3.600 graden Fahrenheit. De schokgolf die een paar seconden later volgde, woedde met snelheden tot 740 mijl per uur, terwijl dodelijke winden vernietigden wat de eerste ontploffing niet deed.

Uiteindelijk is er geen manier om te weten of de meteoor is wat God gebruikte om Sodom en Gomorra te vernietigen of dat het iets heel anders was.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button