Maatschappij & PsycheRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Weer over rhesus negatief bloed

https://worldtruth.tv/the-mystery-of-rh-negative-blood-genetic-origin-unknown/

Voor mij altijd interessant die artikelen omdat ik o- heb…

En veel herken in die artikelen hierover vreemd genoeg.

Frappant is wel, dit heb ik eerder vermeld…

Dat jij bv negatief hebt en je ouders, 1 van hen niet…
Toch kan een ouder van diegene dit dus wel hebben!

Of je overgrootouders!
Ik weet bv van voorouders waarbij in vele gevallen de resterende kinderen na de eerste dus overleden(via stamboomonderzoek)
Deze familie werd allemaal zeer oud!
Alleen de kinderen na de eerstgeborene overleefden het dus niet, wat een gruwelijk karma!
Maar dat betekend maar 1 ding ook aan die kant in de familie zat dus een rhesus negatief factor!
Vroeger kon men er nog niets aan doen, omdat men niets wist van deze factor.

7865985:

Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage van de Rh negatief bloed. Ongeveer 30% heeft (rr) Rh negatief en ongeveer 60% uitvoeren één (r) negatief gen. Het gemiddelde bij de meeste mensen slechts 15% Rh negatief, terwijl sommige groepen hebben heel weinig. De Oosterse Joden van Israël, hebben ook een hoog percentage Rh negatief, hoewel de meeste andere oosterse mensen hebben slechts ongeveer 1% Rh negatief.

De Samaritanen en de Zwarte Cochin Jood hebben ook een hoog percentage van de Rh negatief bloed, hoewel opnieuw de Rh negatieve bloed is zeldzaam onder de meeste zwarte mensen.

Een deel familie bv weer van mijn opa(ook zwart haar+ Nederlands)  van moeders kant, had rood haar…mijn oma (Nederlands)… van moeders kant, waarvan de familie dus oud werd en dus de kinderen na de eerstgeborene verloor, hadden meestal gitzwart haar met krullen, pijpekrullen…En mijn oma had dus donkerblauwe ogen wat ik heel apart vond!
Van mijn vaders kant zit er Italiaanse voorouders, 2x zelfs in de stamboom…dus zwart haar is daar wel normaal! Hij heeft groene ogen.

De Kelten hebben een overerfbare aandoening van teveel ijzer in het bloed wat de broer van mijn vader dus had!

https://www.kennislink.nl/publicaties/ijzervergiftiging-bedreigt-zestigduizend-nederlanders

https://www.maxperience.com/nl/medicinal-plants/detail/answer/110438/te-veel-aan-ijzer-in-het-bloed

https://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/110054-de-keltische-volkeren.html

https://historischhuis.nl/recensiebank/review/show/372

Waarom zijn mensen roepen RH negatieven “blauw bloed”? Nou, weer een eigenaardige ding gebeurt tussen een RH- moeder en een tweede RH + baby. Zoals u wellicht herinneren een RH- moeder bouwt antistoffen tegen de RH + baby, en dit betekent dat de baby’s bloed begint te agglutineren. Voordat de rhoGAM geschoten, werden baby blauw geboren en ze nodig hadden om bloedtransfusies om te overleven.  Blauw bloed is een uitdrukking van de Spaanse uitdrukking “sangre azul,” aangeeft adellijke geboorte of afkomst. Dit wordt gezegd dat het ontlenen aan het feit dat de inheemse Spaanse had eerlijker huid, die aderen toont meer prominent, dan mensen van Arabische afkomst. Na de Moorse bezetting van Spanje, gemengde huwelijken voorgedaan. Het resultaat lijkt te zijn geweest dat de aristocratie, met name bepaalde families in Castille, die zich niet zou mengen met de Moren, liet eerder blauwer bloedvaten (in bijvoorbeeld de rug van de hand) dan het gewone volk.

Lees ook:   Jaloers op je zus?

en.wikipedia.org/wiki/Blue_blood

Dus de zin blauw bloed kwam om te verwijzen naar het bloed dat vloeide in de aderen van de oudste en meest aristocratische families. De term werd overgenomen in het Engels in de jaren 1830. Tegen de tijd dat Anthony Trollope gebruikte het in The Duke’s Children in 1880, was het gebruikelijk geworden:

www.worldwidewords.org

Alle mensen met blauwe ogen zijn verwant aan elkaar

https://www.foxnews.com/story/2008/02/01/scientist-all-blue-eyed-people-are-related.html

https://historyhoydens.blogspot.nl/2008/05/why-blue-or-green-eyes.html

https://youreyecolour.blogspot.nl/2013/04/green-eye-colour-rare-human-eye-colour.html

Groene ogen zijn zeldzaam

Binnen het ” licht ” keek bevolking, worden de groene ogen overtroffen door de blauwe ogen. Groene ogen zijn dominant over de blauwe kleur van de ogen, maar er zijn maar weinig mensen die de genen die verantwoordelijk zijn voor de groene ogen dragen.Slechts 1-2% van de totale bevolking groene ogen.

Waar komen groene ogen vandaan?

Groene ogen kan overal worden gevonden, maar je zal ze het grootste deel van de tijd in Europa. Sommige mensen geloven dat groene ogen kwam aan het bestaan als gevolg van een mix van blauwe en bruine ogen. Dit idee werd populair omdat veel van de groene ogen kan gevonden worden in gebieden waar de bruine en blauwe ogen bij elkaar kwamen. Wanneer we kijken naar de kaart, kan het hoogste percentage van groene ogen worden gevonden in Schotland. Ierland heeft ook (relatief) veel groene ogen inwoners.
Groene ogen lipochroom. Deze lipochroom (ook bekend als feomelanin) een geelachtige pigment.
Mensen met groene ogen en vooral die met amberkleurige ogen hebben veel van deze gele lipochroom in hun irissen. Degenen met blauwe, bruine of grijze ogen meestal hebben geen lipochroom. Wanneer u een heleboel lipochroom in je iris, zou je de oranje kleur van de ogen te hebben. Wanneer u slechts een klein deel van deze gele pigment, kan uw ogen kijken een beetje meer groen / blauw-achtig. De combinatie van de gele pigment en lage hoeveelheid melanine geeft aanleiding tot licht groene ogen.Wanneer u een matige hoeveelheid melanine, maar ook lipochroom, uw ogen waarschijnlijk kijken donkerder groen. Wanneer u slechts een lage hoeveelheid melanine (en geen lipochroom), uw ogen kijken blauw. Lichtgroen Ogen:  (zeer) lage hoeveelheid melanine + matige hoeveelheid lipochroom Blueish Green Eyes: (zeer) lage hoeveelheid melanine + lage hoeveelheid van lipochroom geelgroene Ogen: (zeer) lage hoeveelheid melanine + (zeer) grote hoeveelheid lipochroom Dark Green Eyes: matige hoeveelheid melanine + matige hoeveelheid lipochroom Bruinachtige Green Eyes:hoge hoeveelheid melanine + matige hoeveelheid lipochroom Blue Eyes: (zeer) lage hoeveelheid melanine (geen lipochroom) Brown Eyes: (zeer) hoge hoeveelheid melanine (geen lipochroom) Amber Ogen: (zeer) laag melanine + zeer hoge hoeveelheid lipochroom Grijs Ogen: lage hoeveelheid melanine (geen lipochroom)
Hierbij mag gezegd dat alles dat linkshandig is en linkskruinig…
Een verloren tweeling heeft!
https://americanpregnancy.org/multiples/vanishing-twin-syndrome/
Dat iemand dan bv gay is, kan zijn,  zou dan plausibel zijn!
Andersom dus…
Oke deze is grappig
57943 via Angel-WingsGetty
“Nee, nee. We zijn geen alcoholisten. We hebben allebei groene ogen.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button