web analytics
...

De man die beweerde dat hij een tijdmachine had gebouwd, verdween plotseling, maar nu verschijnt hij jaren later weer

De man die beweerde een tijdmachine te hebben gebouwd, verdween plotseling, maar nu duikt hij jaren later weer op. Vandaag kijken we naar de man die een echte tijdmachine heeft gebouwd. Tijdreizen wordt vaak gezien als een van de grootste wetenschappelijke onderwerpen van de moderne tijd, met hypothetische argumenten en futuristische theorieën die enkele van de meest fundamentele vragen van het universum verbinden met enkele van de meest diepgaande ontdekkingen in de kwantumwereld. Hoewel natuurkundigen en de academische wereld het concept in de echte wereld als volledig onmogelijk beschouwen en een schending van de entropische theorie, bestaat er nog steeds een klein handjevol mensen dat zich op zo’n geweldige manier aan het onderwerp wijdt dat ze uiteindelijk hun….

Lees ook:   Wtf is this? Can someone explain to us??

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!