web analytics
...

Oude ontdekkingen in het Midden-Oosten die zo vreemd zijn dat archeologen er helemaal sprakeloos van zijn

Er zijn meer dan een miljoen Sumerische spijkerschrifttabletten gevonden in het land dat ooit Mesopotamië heette. Deze teksten onthullen verhalen die zo vreemd zijn dat ze meteen als mythische verhalen werden bestempeld. Velen zijn het daar echter niet mee eens en houden vol dat de geschriften echte verhalen vertellen over de goden die vele duizenden jaren geleden via sterrenpoorten naar de aarde kwamen. Dan is er het mysterie van de meest gigantische megalieten die ooit zijn opgeheven, of ze zijn opgericht door enorme mensen of misschien om ze buiten te houden.

Lees ook:   Oudste bibliotheek die verborgen kennis van oude beschavingen herbergt,...

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!