web analytics
11:11 Dubbele getallen

Schoonheden uit het verleden tot leven gebracht V5 (AI-animatie)

Door de geschiedenis heen zijn mensen gefascineerd door mooie vrouwen. Terwijl zwart-witfotografie een grotendeels onderontwikkelde technologie was in de 19e of vroege 20e eeuw, slaagden mooie en iconische vrouwen uit die tijd erin om op een zeer aangrijpende manier door te schijnen. Met de technologie van vandaag kunnen we deze elegante en mooie vrouwen uit het verleden nu zien zoals ze bedoeld waren om gezien te worden. Laten we een paar voorbeelden zien van schoonheden uit vervlogen tijden die op een zeer ontroerende manier weer tot leven komen. Bekijk de video om 19e-eeuwse schoonheden en vroege 20e-eeuwse schoonheden uit het verleden (1800, 1900) tot leven te zien komen met behulp van inkleuring en kunstmatige-intelligentietools.

Uitgelicht in deze video: 00:00|

Intro 00:50| Blanche Monnier, 1874

06:16| Pauline Chase, ca.1907 Inkleuring door Klimbim

 

Prachtige technologie…

Lees ook:   4 Bizarre voorspellingen uit oude Indiase teksten
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button