web analytics

Bewijs van een grote catastrofe op Mars dat elk leven zou hebben vernietigd

Bewijs van een grote catastrofe op Mars dat elk leven zou hebben vernietigd
24 Maddede İnsanlığın Mars Hakkındaki Bildiklerinin Geçmişten Günümüze Değişimi
Analyse van gegevens verzameld door de Mars Curiosity Rover onthulde bewijs van een cataclysmische gebeurtenis in het verleden die een einde zou hebben gemaakt aan al het leven op het oppervlak van de rode planeet. Het evenement had een intense vulkanische activiteit kunnen veroorzaken, of was het resultaat van een enorme botsing met een meteoor, asteroïde of planeet. Hoe dan ook, deze catastrofe heeft uiteindelijk de Mars-atmosfeer vernietigd. (Anunnaki wilden goud delven op aarde om de atmosfeer van hun planeet(mars?) te redden en te repareren.
Wat hebben zij gedaan, misschien atoom oorlogen die de atmosfeer kapot maakten, alsnog denk ik dat Mars hun thuisbasis was van oorsprong- de rode planeet)

Wanneer planeten in botsing komen, gebeuren er slechte dingen
Met de informatie van de Curiosity Rover weten we nu dat Mars ongeveer vier miljard jaar geleden een atmosfeer rijk aan zuurstof bezat. Men vond ook het bewijs dat er water was op Mars en dat op een bepaald moment in het verre verleden vloeibaar water vrij stroomde op het oppervlak van de planeet.

Dit suggereert allemaal dat de omstandigheden op Mars miljarden jaren geleden gunstig zouden zijn geweest voor de ontwikkeling van het leven (Ha, ja onze voorouders of althans diegenen die hun genen met die van ons vermengden!). Of het deze voorwaarden lang genoeg bezat om het leven daadwerkelijk te laten evolueren, blijft onzeker. Aangezien het zonnestelsel zelf naar schatting ongeveer 4,5 miljard jaar oud is, zou het tijdsbestek gecondenseerd zijn en het is mogelijk dat alleen eenvoudige levensvormen tijd hadden om te verschijnen. (Nu eenvoudig waren de Anunnaki niet hoor! Zelfs slimmer dan wij nu!)

Wat zeker bekend is, is dat er ongeveer vier miljard jaar geleden iets dramatisch en catastrofaals gebeurde dat voor altijd  Mars veranderde. Wetenschappers die Curiosity-gegevens bestuderen, konden dit afleiden door metingen van de bestaande Mars-atmosfeer, waaruit de aanwezigheid van twee verschillende vormen van het gas-argon bleek. De ene vorm was vrij primitief en oud, terwijl de andere meer recent ontstond door radioactief afval.

Er waren significante verschillen in de verhoudingen van de twee gassen in vergelijking met wat er op aarde bestaat. De beste manier om deze verschillen uit te leggen, zeggen planetaire wetenschappers, was als Mars in het verre verleden een soort sfeer-dodende gebeurtenis had meegemaakt (Atoom orlogen lees de mahabharata, de oudste Indiase geschiedenis). Dit zou tekorten van het oudere argongas verklaren.

Vulkanische activiteit kan zo’n ontreddering hebben veroorzaakt. Maar dr. Christopher Webster, van NASA’s Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, Californië, onderzocht de Curiosity-datum grondig en leunt vanaf nu naar de botsingshypothese.

Lees ook:   This is what they are hiding from us Cern

The amazing universe in which we live in.“Er wordt gedacht dat de mogelijke impact van een Pluto-groot lichaam veel van de atmosfeer van de planeet heeft ontdaan,” legt Dr. Webster uit. “Sindsdien heeft de atmosfeer zich ontwikkeld als een balans tussen vulkanische injectie en verlies in de ruimte.”

In de eerste 500-700 miljoen jaar van het bestaan ​​van ons zonnestelsel werden Aarde, Mars en andere bestaande lichamen onderworpen aan een constant bombardement door grote brokken ruimteschroot. Deze omvatten enorme asteroïden en schurkenplanetoïden die waanzinnig over de binnenste helft van het zonnestelsel kronkelden en af ​​en toe met enorme kracht tegen Mercurius, Venus, Aarde, Mars en de Maan sloegen. Deze periode staat bekend als het Late Heavy Bombardment en als een Pluto-sized lichaam inderdaad op Mars botste, had het de atmosfeer van de planeet gemakkelijk kunnen verspillen.

De vulkanische hypothese
De collisietheorie heeft de verdienste en het zou kunnen verklaren waarom Mars blijkbaar zo snel zijn atmosfeer verloor. Maar recente ontdekkingen hebben gezorgd voor nieuwe munitie voor degenen die geloven dat de vulkanische activiteit het meest verantwoordelijk was voor het vernietigen van de atmosfeer van Mars.

In mei 2018 publiceerden twee planetaire wetenschappers van de Johns Hopkins University, Dr. Lujendra Ojha en Dr. Kevin Lewis, de resultaten van hun studie van een regio van Mars die bekend staat als de Medusae Fossae Formation. Deze uitgestrektheid van lichte, poreuze rots bedekte ooit een oppervlakte van meer dan vijf miljoen vierkante kilometer, en na nauwkeurige analyse drs. Ojha en Lewis concludeerden dat het was samengesteld uit ignimbrite, een vorm van vulkanisch gesteente gecreëerd door de plotselinge afkoeling van vluchtige vulkanische gassen blootgesteld aan de lucht.

“De Medusae Fossae is meer dan drie miljard jaar geleden gedeponeerd tijdens explosieve vulkaanuitbarstingen”, schreven ze in de editie mei 2018 van het Journal for Geophysical Research: Planets . “De uitbarstingen die de aanbetaling veroorzaakten, konden enorme hoeveelheden klimaatveranderende gassen in de atmosfeer van Mars hebben gespuwd en genoeg water hebben uitgestoten om de planeet in een oceaan van meer dan negen centimeter dik te bedekken.”

Op basis van de resultaten van hun studie concludeerden ze dat Mars veel actiever was in zijn interieur dan eerder werd gedacht. Als de vulkanische activiteit zo uitgebreid was geweest als hun onderzoek suggereert, zou het kunnen verklaren waarom de Mars-atmosfeer zulke radicale veranderingen heeft doorgemaakt en waarom het vandaag bestaat uit meer dan 95 procent koolstofdioxide (vulkanen maken enorme hoeveelheden CO2 vrij).

Mars-apocalypsen, zowel reëel als verbeeld
Interessant is dat in 1909 wetenschappers die via telescopen op Mars observeerden, ervan overtuigd raakten dat ze tekenen waren van een apocalyps in actie. Een artikel getiteld “ Life on Mars afgesloten met een Cataclysm ” verscheen in de oktober 28 ste 1909 editie van de New York Times, een beschrijving van de verschrikkelijke scene zogenaamd ontvouwen op het oppervlak van Mars.

Lees ook:   Het Vaticaan is gebouwd op de botten van reuzen en andere artefacten die dateren uit de dagen vóór Noach

“Een sombere gele sluier heeft immense delen van het oppervlak van Mars ingesloten”, schreef de Britse wetenschapper in de Journal of the British Astronomical Association. Ze beweerden dat deze sluier volledig was bedekt met markeringen op het oppervlak, geïdentificeerd door de beroemde Amerikaanse astronoom Percival Lowell als een netwerk van kanalen gebouwd door een ras van intelligente wezens.(yepp) De verspreiding van de gele wolk volgde nauw op de hielen van het waargenomen barsten van de zuidelijke ijskap van de planeet, en dit leidde sommigen tot de conclusie dat massale aardbevingen, magnetische stormen of vulkanische activiteit de Martiaanse samenleving voorgoed hadden vernietigd. (Ze hebben door oorlogen hun planeet kapot gemaakt, en wij moeten ervoor waken hetzelfde te doen!!!)

Het lijdt geen twijfel dat veel wetenschappers deze theorie – en het idee dat Mars bewoond werd – zelfs toen afwezen. Uiteindelijk werden de conclusies van Lowell over de grachten van Mars door directe observatie onjuist bevonden. Het is echter interessant om op te merken dat Percival Lowell nog steeds wordt beschouwd als een van de grondleggers en leidend van de astronomie van de 20e eeuw. Het lijkt erop dat Mars het vermogen heeft om een ​​gevoel van verwondering bij zelfs de hoogst opgeleide wetenschappelijke waarnemers op te roepen.

Meer recent heeft plasmafysicus John Brandenburg veel aandacht gekregen voor zijn bewering dat een thermonucleaire (!!!!) oorlog op Mars 180 miljoen jaar geleden het leven op de planeet heeft uitgeroeid. Brandenburg noemt het bestaan ​​van radioactieve elementen in de bodem en de atmosfeer van Mars als bewijs van deze nucleaire catastrofe. (Kijk dus toch!!!)

“Het Marsoppervlak is bedekt met een dunne laag radioactieve stoffen, waaronder uranium, thorium en radioactief kalium”, merkt hij op. Brandenburg wijst op verhoogde lezingen van het gas Xenon-129 in de atmosfeer van Mars als het belangrijkste bewijs ter ondersteuning van zijn theorie, aangezien Xenon-129 een zeldzame stof is die typisch wordt aangetroffen in de fall-out van nucleaire explosies. (!!!)

Mars_Statue2

Foto’s van Mars en beelden

Op een bepaald moment dacht Brandenburg dat deze nucleaire explosies waren veroorzaakt door natuurlijke processen. Maar later veranderde hij van mening, en gelooft nu dat nucleaire wapens werden gebruikt tijdens een burgeroorlog in Mars die uiteindelijk leidde tot het uitsterven van de planeet. (Yepp)

De meeste wetenschappers die de chemie van Mars hebben bestudeerd, geloven dat de Xenon-129 in de atmosfeer van de planeet is gecreëerd door kosmisch straalbombardement. Ze verwerpen het nucleaire oorlogsscenario van Brandenburg, dat net als de theorie van Lowell over de Marskanalen gebouwd lijkt op te weinig bewijs en te veel speculatie.

Lees ook:   The Shadow of the Thalidomide Tragedy

Zoals te verwachten valt, is Brandenburg door veel mensen ontmoedigd. Maar hij heeft gewerkt voor meerdere wetenschappelijke en educatieve instellingen tijdens een lange en succesvolle carrière, en net als Lowell zijn wetenschappelijke referenties onberispelijk.

NASA has Discovered a Buddha statue on Mars! Do you think this is TRUE?

De waarheid is daarbuiten … Misschien een uitweg daar
Of bepaalde theorieën over Mars worden geaccepteerd of afgewezen, ongeldig of bevestigd, een ding is duidelijk geworden. Mars is een dynamische planeet die ingrijpende veranderingen heeft ondergaan. De Mars van lang geleden was een dramatisch andere plaats dan de Mars van vandaag. Het lijkt erop dat er ooit omstandigheden op het aardoppervlak waren die gunstig waren voor het leven, en dat maakt het onmogelijk om je niet af te vragen of Mars ooit bewoond was. En zo ja, door wie of door wat? (Anunnaki)

Laten we voor het argument aannemen dat het buitenaardse leven op Mars bestond toen er een atmosfeer was. En laten we veronderstellen dat ze vandaag minstens zo geavanceerd waren als onze beschaving. Wat zouden ze gedaan hebben als ze wisten of vermoedden dat er een cataclysme zou komen?

Mars Statue : NASA Mars Curiosity Photographed Buried Statue Face On Mars

Zouden ze een of ander ontsnappingsplan hebben ontwikkeld, misschien ondergronds of buiten de wereld om een ​​nabijgelegen planeet of maan (zoals de aarde bijvoorbeeld)? (Yess 🙂 ) Als ze veel geavanceerder waren dan wij, hadden ze zich dan kunnen verplaatsen naar een andere dimensie of bestaansvlak, mogelijk met behoud van het vermogen om deze dimensie af en toe te bezoeken?

Dit zijn duidelijk science fiction-scenario’s en we hebben geen bewijs van hun geldigheid. Maar ons vermogen om miljarden jaren terug te kijken in het verleden wordt ernstig beperkt door de aard van onze instrumentatie. Bijgevolg zal er altijd een zekere mate van speculatie bij een dergelijke onderneming betrokken zijn. Als we onze verbeelding beperken, zijn we misschien slecht toegerust om de mogelijkheden van een onbegrensd universum te begrijpen.

Door Nathan Falde

Foto’s dit zijn foto’s genomen op Mars… bewijs dus dat er ooit intelligente mensen woonden.

Bizarre Things Spotted On Mars

This is a collection of strange being/creature artifacts. The question is… Are all of these different types of beings just based on mythology or did they really exist and interact with humans…

Dit is misschien ook hoe de Egyptenaren idem Anunnaki nakomelingen hun beelden maakten vanuit rots.
Uithakken en misschien met lasers en daarna vervoeren naar de plaats waar het beeld heen moest.
In die tijd konden ze dat heel gemakkelijk doen, wij hebben die kennis niet meer, die is idem vernietigd.

Buddha on Mars - This "Martian God" statue is actually an excellent example of "pareidolia," the quirk of the human brain that makes us see human faces where none exist.

NASA's Curiosity Rover Finds Alien Remains on Mars

Iets met vleugels.

Mars Rover Accidentally Photographs Unmistakable Mayan/Aztec Style Statue Head

Idem Anunnaki beelden, de ene op Mars en de andere op de aarde!

Zie ook de toekomst van de aarde, als er een wereldoorlog komt….Stop Amerika!

Gerelateerde artikelen

Back to top button