web analytics

The Real Men In Black – Bizarre ontmoetingen

De eerste bekende ontmoeting met twee ‘Men in Black’ vond plaats in 1947. Twee Amerikaanse havenwachters, Harold A. Dahl en Fred L. Crisman, hadden een UFO gespot boven het water van Puget Sound, Washington. Dahl zei dat een in het zwart geklede man hem kort na de waarneming bezocht en hem met kracht adviseerde het incident niet verder te bespreken. Een soortgelijke ontmoeting overkwam Carlo Rossi, uit het gebied bij San Pietro a Vico in Italië. In de vroege uren van 25 juli 1952 was Rossi aan het vissen in de rivier de Serchio toen hij getuige was van een vreemd rond vaartuig dat boven de rivier zweefde. Rossi verborg zich, keek naar het vaartuig terwijl het over hem heen reed en snelde toen weg. In de daaropvolgende weken vertelde hij niemand over wat hij had gezien, maar op 15 september vond hij een vreemdeling gekleed in een donkerblauw pak bij de rivier op hem wachten. De vreemdeling sprak Italiaans, maar met een vreemd Scandinavisch accent en heel vreemde gelaatstrekken.

Lees ook:   De Taal van het Licht. De Engelen taal

Gerelateerde artikelen

Back to top button