web analytics

Storm Werd Vergezeld Door Een Mysterieus Apocalyptisch Geluid!

NIEUWS VIDEO: Storm werd vergezeld door een mysterieus apocalyptisch geluid! - Dagelijkse mysteries

Het is hier weer Mysterious Apocalyptic Sound Mensen over de hele wereld maken foto’s van dit vreemde fenomeen. Waarom verschijnen ze en wat is de betekenis ervan? Wat is er aan de hand? Kan het een menselijke evolutie beïnvloeden? Wat denk je daarvan? . Er gebeurt de laatste jaren iets heel vreemds in de atmosfeer op de planeet. Of het nu gaat om buitenaardse wezens, veranderingen in de aardkern of CHEMTRAILS, HAARP?

Puzzelende geluiden waren slechts voor 2% van de mensen te horen en niemand weet waarom. Met regelmatige observaties van deze geluiden, merkte ik dat dit mysterieuze geluid voor of na de grotere aardbeving in de wereld te horen is. Het heeft waarschijnlijk een verband met het verschuiven van de lithosferische platen.

Het mysterieuze geluid is waarschijnlijk gerelateerd aan de aardbeving in de wereld. Deze kunnen worden geassocieerd met atmosferische veranderingen of akoestische emissies met lage frequentie in het bereik van 20 en 100 Hz, gemoduleerd door ultra-lage infraroodgolven van 0,1-15 Hz. De oorzaken van hun optreden zijn verschillend: aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, stormen, kunstmatige ingrepen in de atmosfeer of de aardmantel … Van de wereld komt het steeds meer getuigen van het mysterieuze geluid dat doet denken aan geruis.

In de loop der jaren zijn honderden gevallen van dit vreemde fenomeen ontdekt dat de wetenschap nog steeds niet kan verklaren. Griezelig geluid dat mensen omschrijven als een gemompel of humkanie. Getuige is buitengewoon onaangenaam en sommige mensen beweren dat ze het geluid niet konden verdragen.

Beschrijf het anders – als een zacht gekrijs, gezoem of geluid als een cirkelzaag. Wat zelfs nog raadselachtiger is, de meeste mensen op de planeet hebben er nog nooit van gehoord. Dit is een eng zoemend fenomeen dat bekend staat als taoský New Mexico-geluid of gezoem Bristol in Zuid-Engeland.

Statistisch hoort het ongeveer 2% van de totale lokale bevolking. Gezoem wordt meestal in het interieur gehoord en vaker ’s nachts. Volgens expertstudies over lawaai, Geoff Leventhal, is van 2% van de mensen met een spookachtig geluid het meest 55 tot 77 jaar oud. Sommige mensen horen de hele dag het gezoem, anderen slechts af en toe.

Verschillende perceptie van de intensiteit van het geluid. Soms is het zo sterk dat het direct de normale dag beïnvloedt.

Er werden ook gevallen van zelfmoord geregistreerd vanwege dit mysterieuze fenomeen. Wanhopige individuen beschrijven de symptomen die gepaard gaan met het geruis – hoofdpijn, duizeligheid, neusbloedingen en slaapstoornissen. Sommige artsen beweren dat het geluid een teken van tinnitus kan zijn, maar deze bewering klinkt onwaarschijnlijk omdat het fenomeen altijd alleen in specifieke geografische gebieden wordt beschreven. Een duidelijke en uitgebreide uitleg van dit fenomeen is nog onbekend. Momenteel proberen wetenschappers mensen te behandelen die door muziek zijn getroffen. Een definitief antwoord op de oorzaak van dit vervelende geluid, maar het blijft een mysterie.

Met regelmatige observaties van deze geluiden, merkte ik dat dit mysterieuze geluid voor of na de grotere aardbeving in de wereld te horen is. Het heeft waarschijnlijk een verband met het verschuiven van de lithosferische platen.

Lees ook:   The Immortality Machine

Het mysterieuze geluid is waarschijnlijk gerelateerd aan de aardbeving in de wereld.
Deze kunnen worden geassocieerd met atmosferische veranderingen of akoestische emissies met lage frequentie in het bereik van 20 en 100 Hz, gemoduleerd door ultra-lage infraroodgolven van 0,1-15 Hz. De oorzaken van hun optreden zijn verschillend: aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, stormen, kunstmatige ingrepen in de atmosfeer of de aardmantel …
Van de wereld komt het steeds meer getuigen van het mysterieuze geluid dat doet denken aan geruis. In de loop der jaren zijn honderden gevallen van dit vreemde fenomeen ontdekt dat de wetenschap nog steeds niet kan verklaren.

Griezelig geluid dat mensen omschrijven als een gemompel of humkanie. Getuige is buitengewoon onaangenaam en sommige mensen beweren dat ze het geluid niet konden verdragen. Beschrijf het anders – als een zacht gekrijs, gezoem of geluid als een cirkelzaag. Wat nog raadselachtiger is, de meeste mensen op de planeet hebben er nog nooit van gehoord.
Dit is een eng zoemend fenomeen dat bekend staat als taoský New Mexico-geluid of gezoem Bristol in Zuid-Engeland. Statistisch hoort het ongeveer 2% van de totale lokale bevolking. Gezoem wordt meestal binnen gehoord en vaker ’s nachts. Volgens expertstudies over lawaai, Geoff Leventhal, is van 2% van de mensen met een spookachtig geluid het meest 55 tot 77 jaar oud.

Sommige mensen horen de hele dag het gezoem, anderen slechts af en toe. Verschillende perceptie van de intensiteit van het geluid. Soms is het zo sterk dat het direct de normale dag beïnvloedt. Er werden ook gevallen van zelfmoord geregistreerd vanwege dit mysterieuze fenomeen.
Wanhopige individuen beschrijven de symptomen die gepaard gaan met het geruis – hoofdpijn, duizeligheid, neusbloedingen en slaapstoornissen. Sommige artsen beweren dat het geluid een teken van tinnitus kan zijn, maar deze bewering klinkt onwaarschijnlijk omdat het fenomeen altijd alleen in specifieke geografische gebieden wordt beschreven.
Een duidelijke en uitgebreide uitleg van dit fenomeen is nog onbekend. Momenteel proberen wetenschappers mensen te behandelen die door muziek zijn getroffen. Een definitief antwoord op de oorzaak van dit vervelende geluid, maar het blijft een mysterie

Lees ook:   Scientist Blows Whistle on Mandela Effect

https://dailymysteries.com/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button