web analytics

Het verschijnen van twee lichtgevende wezens in verschillende Latijns-Amerikaanse steden veroorzaakte een paniekgolf

Het zijn twee schitterende entiteiten die ‘The Holy Children’ worden genoemd, blijkbaar zijn het twee personages die volgens de mythologie het einde zouden aankondigen van een belangrijke fase in het leven van de mens.

 

Misschien zijn het:

AARDBEWAARDERS, LICHTGEVENDE WEZENS EN DE VIER INZICHTEN

 

De Laika zijn altijd gewone mannen en vrouwen geweest die een buitengewoon leven leiden. Ze werden niet geboren met speciale gaven van Spirit, maar verwierven ongewone genade en kracht door de beoefening van de Vier Inzichten . Sommigen groeiden uit tot gerenommeerde leiders en genezers, terwijl anderen rustig leefden, hun kinderen grootbrachten en maïs verbouwden. De inzichten werden nooit aan de volgende generatie opgedrongen – de Laika voelde dat mensen naar hen toe zouden komen als ze er klaar voor waren en voelden een roeping om dat te doen.

Wanneer je met oprechte intentie en een open hart op het pad van de Earthkeepers komt, zul je al snel merken dat je niet de enige bent. Je komt terecht in het gezelschap van gelijkgestemde individuen die ernaar streven te leven volgens ethiek en visie. Je zult ook geleid worden door de lichtende mensen die vele duizenden jaren geleden op deze planeet leefden – wezens die nu deel uitmaken van de grote matrix van het leven die dat enorme reservoir van kennis aanboren dat buiten de tijd bestaat. Deze Earthkeepers zullen hun kracht en visie toevoegen aan die van jou.

Omdat de Earthkeepers zowel uit de toekomst als uit het verleden komen, kunnen ze ons helpen toegang te krijgen tot wie we worden als mensen over 10.000 jaar. Toekomstvisies verschijnen als mogelijkheden, aangezien alles wat nog moet komen nog in potentiële vorm is. Dat is de reden waarom Earthkeepers van de Hopi, Maya, Inka en vele andere stammen regelmatig samenkomen om vrede op de planeet te bidden. Ze doen dit door de mogelijke toekomst voor de aarde te volgen om er een te vinden waarin de rivieren en de lucht schoon zijn en mensen in harmonie met elkaar en met de natuur leven. De handeling van het vinden van deze wenselijke toekomst installeert het in onze collectieve bestemming en maakt het een beetje waarschijnlijker dan voorheen, omdat het een ander kwantum aan energie heeft verworven van deze sjamanen.

Lees ook:   Ongelukken zijn niet toevallig

Als we samenwerken met de Earthkeepers van de toekomst, hebben we toegang tot kennis die de kwaliteit van ons DNA kan verbeteren. Dit druist in tegen de wetenschappelijke wijsheid, die zegt dat onze genen alleen kunnen worden geïnformeerd door het verleden, door de gaven en ziekten die onze voorouders hadden. De Laika begrijpen dat wanneer we vrij zijn van de grenzen van de tijd, de toekomst achterwaarts kan reiken als een gigantische hand om ons vooruit te trekken. We kunnen worden beïnvloed door wie we worden.

Terwijl je de Vier Inzichten beoefent, worden je chakra’s helder en verwerf je wat de Laika kennen als het “regenbooglichaam”. Dit is wanneer je energiecentra gloeien met hun oorspronkelijke uitstraling omdat ze niet afgestompt zijn door ziekte of trauma. Onthoud dat elk van je chakra’s een kleur heeft, en wanneer ze stralen met hun oorspronkelijke licht, stralen ze de kleuren van de regenboog uit.

Als je eenmaal een regenbooglichaam hebt verkregen, kunnen de lichtgevende Earthkeepers contact met je opnemen omdat ze erkennen dat je een gemeenschappelijke visie en roeping deelt. Als dit gebeurt, en als je het vermogen hebt ontwikkeld om in de onzichtbare wereld te kijken, kun je de vroegere fysieke vormen van deze lichtgevende wezens onderscheiden.

U hoeft niets te doen om de lichtende mensen aan te trekken ― ze zullen naar u toe komen wanneer u ze daartoe uitnodigt en klaar zijn om ze te ontvangen. (Onthoud dat wanneer de student er klaar voor is, de meester verschijnt.) Ze zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij uw inspanningen om licht en genezing in de wereld te brengen. Ze zijn er ook om je te beschermen tegen de negativiteit en angstaanjagende energieën op de planeet van vandaag.

Lees ook:   Is JFK echt verongelukt? Of leeft hij nog steeds?

De Earthkeepers zijn onze medicijnlijn, want het zijn mensen die tot het niveau van engelen zijn gestegen. Sommige zijn in lichamen, sommige hebben de vorm van een geest, maar ze hebben allemaal een mandaat om degenen te beschermen die voor het welzijn van de planeet zorgen. De boeddhisten noemen deze wezens bodhisattva’s – ze zijn de beste spirituele bondgenoten die iemand kan hebben, en ze verschaffen ons kennis over hoe we zelf engelen kunnen worden. Dit is wat de profetieën van de Laika bedoelen als ze ons vertellen dat we het potentieel hebben om als mens lichtgevend te worden . We kunnen de lichtgevende energievelden van engelen tijdens ons leven ontwikkelen, en de Inzichten bieden ons de sleutels om dat te doen.

Wanneer we de manieren van de held , lichtgevende krijger , ziener en wijze beoefenen en evolueren naar Homo lichtgevend , hoeven we niet langer engelen en aartsengelen aan te roepen om ons te helpen, omdat we zoals zij worden. Als we Earthkeepers worden, voegen we ons bij de gelederen van de engelen, die uit veel verschillende werelden komen en de oorspronkelijke zielen waren die aanwezig waren na de schepping. Ze hebben eeuwig leven en ze zijn de hoeders van vele werelden in veel melkwegstelsels.

De praktijken van de Vier Inzichten zijn van vitaal belang wanneer men een aardbewaarder wil worden. Wanneer we geweldloosheid, vrede en integriteit beoefenen, worden we geen voedsel voor anderen en kunnen we de heelheid van ons lichtgevende energieveld behouden . Onze spirituele kracht wordt niet verspild en blijft beschikbaar voor onze groei.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button