web analytics
...

MILJOENEN ACHTERGELATEN | Oogverblindend verlaten KASTEEL van een prominente Franse politicus

Vandaag ga ik leven blazen in een slapend kasteel. De stamboom van de residentie van dit pand begint in het begin van de 18e eeuw met een hoge ambtenaar van het Eerste Franse Rijk, geregeerd door Napoleon Bonaparte. Vanaf de vier muren van dit glorieuze gebouw werd in tijden van revolutie advies gegeven aan het Parijse parlement.

Ooit een waardige plek in zijn hoogtijd, is het nu 6 jaar geleden aan de elementen overgelaten. Het is jammer om te zien dat overvloedige schoonheid wegkwijnt en alle meesterwerken in stof veranderen. Vandaag zullen we ons onderdompelen in het leven van een belangrijke Franse familie die ooit een prominente rol speelde in de politiek en in dit sublieme monument woonde. Geniet van een rondleiding, terwijl ik me een weg begeef naar een van onze beste verlaten vondsten tot nu toe en je al zijn museumstukken laat zien die nog steeds te zien zijn, alleen voor de eeuwigheid achtergelaten om het over te nemen.

Lees ook:   De moddervloed en het verloren Tartaarse rijk

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!