web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Vreemde geluiden wereldwijd

I heard these trumpet sounds in 2012. Lasted about 6 hrs straight above my house on Vancouver Island British Columbia Canada. I have not heard them since . It’s very scary. I had just moved into a house, was all alone, my cell phone and computer stopped working

The veil is definitely thinning. There is a spiritual war taking place in the heavens. You can see the consequences of this spiritual warfare taking place on earth right now. People are literally acting insane.

Misschien CERN in actie of HAARP,…
Misschien test men geluiden in de lucht om ooit met blue beam etc etc…?!
We weten het niet maar het is heel griezelig.
Misschien zijn het geluiden van een ander deel van het land dat toevallig ergens anders te horen is op een verwrongen manier.


Hier zie je bv HAARP in actie in de lucht.


Vreemd geluid in de lucht. Maakte een deuntje van enkele geluiden. Sinds een paar dagen hoor ik de vreemde geluiden die in de lucht worden gehoord. Ik besloot van een aantal ervan een geheel en een deuntje te maken. Het was niet makkelijk, maar het is gelukt. Ik wil de geluiden niet versnellen omdat het volledig natuurlijk moet zijn en alleen van deze geluiden. Ik ben nu bezig om meer deuntjes te maken van andere geluiden die ook in de lucht te horen zijn. Alle geluiden zijn perfect schoon en natuurlijk en er zijn geen bewerkte, gebruikte effecten of vervormingen. Het luide knalgeluid is drum. Ik heb ook het trompetgeluid en het gezoem gebruikt. Ik vond het een heel interessant project dat ik uiteindelijk heb afgerond. Alle geluiden zijn origineel. Ik weet niet of ik geluk of pech heb gehad, het kan worden besproken volgens wat u denkt. Maar ik ben een van degenen die hebben gehoord, het vreemde geluid van de lucht meerdere keren op verschillende plaatsen in de buurt. Ik heb het luide knalgeluid meerdere keren persoonlijk gehoord. Ik hoorde een geluid als een trein in de lucht en ik hoorde het trompetgeluid in Göteborg in Zweden. Het luide knalgeluid dat ik in Denemarken hoorde. Maar de geluiden die in mijn melodie zitten, zijn enkele die ik door een paar vrienden op internet heb mogen gebruiken.

Lees ook:   Onverwachte dingen waarvan je niet gelooft dat ze op tape zijn vastgelegd

Doet ook denken aan een windorgel

Iets dat te maken heeft met wind en misschien geluiden van ver die meegedragen worden op de wind…maar vreemd blijft het wel

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥