web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsycheMysterie

Water heeft geheugen en kan worden opgeladen en geprogrammeerd met intenties

Watergeheugen stelt water in staat informatie vast te houden over alles waarmee het in contact is gekomen en ook informatie te ontvangen van menselijke gedachten en intenties. Het kan in feite een ‘beeld’ behouden van elke stof in zijn moleculaire kern. Sommige wetenschappers hebben bewezen dat water ook leeft, een fenomeen dat bekend staat als gestructureerd water. Zou het echt mogelijk zijn dat water ooit een geschiedenis van zijn relatie met de wereld vastlegt door middel van moleculaire clusters? En zo ja, wat doet zij met deze informatie?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥