web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Zes jaar geleden startte Poetin een programma om pesticiden en genetisch gemanipuleerde gewassen uit de Russische velden te verwijderen.

Zes jaar geleden startte Poetin een programma om pesticiden en genetisch gemanipuleerde gewassen uit de Russische velden te verwijderen.

Monsanto was van plan om zijn eerste fabriek in Rusland te openen, maar in juni 2016 nam de Russische Doema een regeringswet aan die de teelt en veredeling van genetisch gemodificeerde planten en dieren verbiedt, behalve als ze worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Een paar weken later ondertekende Poetin federale wet nr. 358 die de teelt van genetisch gemanipuleerde gewassen verbiedt. De wet maakte het ook illegaal om genetisch gemanipuleerde dieren te fokken op het grondgebied van de Russische Federatie.

Poetin had gezegd dat hij een toekomst voor ogen had waarin Rusland “’s werelds grootste leverancier van ecologisch schoon en hoogwaardig biologisch voedsel” zou worden.

Hij riep het land op om volledig zelfvoorzienend te worden in de voedselproductie: “We zijn niet alleen in staat om onszelf te voeden, rekening houdend met ons land, onze watervoorraden; Rusland is in staat om de grootste wereldleverancier te worden van gezond, ecologisch schoon en hoogwaardig voedsel dat de westerse producenten al lang zijn kwijtgeraakt, vooral gezien het feit dat de vraag naar dergelijke producten op de wereldmarkt gestaag groeit”.

https://t.me/LauraAbolichannel

Verstandig de Russen… kun je van de EU niet zeggen!

Lees ook:   De verborgen covid-blessure blootleggen - het netvlies van het oog liegt niet!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien