web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsAtlantisGeschiedenisMysteriePolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.OWetenschap & Ontwikkeling

Antartica en het klimaat? Of is er meer aan de hand…

Smeltend Antarctisch ijs kan de temperatuurstijging wereldwijd vertragen, zegt studie.

Koud smeltwater dat van de ijskappen van Antarctica naar de oceaan stroomt, kan het tempo van de wereldwijde temperatuurstijging temperen, suggereert een nieuwe studie.

Het onderzoek, gepubliceerd in Nature , vindt dat de snelheid van ijskap smelt in een scenario met hoge emissies, de oceanen zou kunnen laten afkoelen door de instroom van ijskoud water. Dit zou tot wel 0.4C kunnen afsnijden van de wereldwijde temperatuurstijging, zeggen de onderzoekers, waardoor de grenzen van 1.5C en 2C Parijs met ongeveer een decennium mogelijk worden overschreden .

De studie voegt er echter aan toe dat het smeltwater een bredere impact zou kunnen hebben op het klimaat van de aarde, waardoor de vorming van Antarctisch zee-ijs wordt verbeterd, regenval op het zuidelijk halfrond wordt verminderd en de neerslag op het noordelijk halfrond wordt vergroot. Het zou ook opwarming van de oceaan onder de oppervlaktelaag rond de Antarctische kust kunnen veroorzaken, voegen de onderzoekers toe, wat leidt tot verdere smelting van de ijskap en extra zeespiegelstijging.

Wetenschappers die niet bij het onderzoek betrokken zijn, vertellen Carbon Brief dat, hoewel de resultaten intrigerend zijn, enige voorzichtigheid geboden is, aangezien de studie afhankelijk is van een enkel klimaatmodel. Het maakt ook gebruik van een speculatief ijsmelt-scenario en richt zich op een regio – de Zuidelijke Oceaan en Antarctica – die klimaatmodellen moeilijk kunnen hebben om nauwkeurig te simuleren.

Aanvullend werk, inclusief het uitvoeren van vergelijkbare simulaties met behulp van andere klimaatmodellen en inclusief de impact van smeltwater uit Groenland, kan een completer beeld geven van de klimaateffecten van smeltende ijskappen, aldus de wetenschappers.

Lees ook:   Tandarts mocht gewoon frauderen van de zorgverzekering

Antarctisch smeltwater toevoegen aan klimaatmodellen
Hoewel klimaatmodellen verschillende elementen van de systemen van de aarde trachten te omvatten, zijn er nog steeds veel beperkingen in het modelleren van veranderingen in de wereldwijde ijskappen. Hoewel modellen de rol van smeltijs op de mondiale zeespiegelstijging omvatten, omvatten ze over het algemeen niet de impact van het effect van smeltwater uit ijskappen en ijsplaten op het klimaat

De bredere gevolgen voor het klimaat van het smelten van ijs en ijs zijn niet opgenomen in de huidige generatie klimaatmodellen – CMIP5 – en zullen naar verwachting ook niet worden verantwoord in de komende CMIP6- modellen.

Onderzoekers kunnen smeltwater in klimaatmodellen opnemen door geprojecteerd smeltwater effectief toe te voegen aan de oceaan rond ijskappen en te zien wat er gebeurt, een praktijk die in de modelleringsgemeenschap wordt aangeduid als ” spuitexperimenten “. Hoewel eerdere studies ijsmelt van Groenland aan wereldwijde klimaatmodellen hebben toegevoegd, is de nieuwe studie de eerste die een vergelijkbare benadering toepast op de Antarctische ijskap.

Lees verder via de link voor dit artikel
https://www.carbonbrief.org/melting-antarctic-ice-could-slow-global-temperature-rise-study

Er is krachtig bewijs van een bewaakte realiteit van grote onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in enorme natuurlijke grotsystemen onder de Antarctische ijskappen.

Dr. Salla zal de talloze gewichtige beweringen onderzoeken dat het Antarctisch Verdrag van 1961 heeft gedaan. Hij zegt dat de belangrijkste spelers betrokken zijn bij deze programma’s en dat de waarheid verborgen blijft voor aandeelhouders van bedrijven. Toch vinden er onvoorziene gebeurtenissen plaats en worden de geheimen van Antarctica getoond als gevolg van de toegenomen (HAARP???Geoengineering?) vulkanische activiteit die de enorme ijsplateaus smelt en oude artefacten en gecrashte buitenaardse ruimteschepen blootlegt.

Lees ook:   Waarom zijn de schappen binnen een dag al leeg?

Men smelt opzettelijk dat ijs door middel van geoengineering om alles wat daaronder te vinden is bloot te leggen omdat daar geheimen liggen die alles vertellen over ons verleden.
Oftewel de buitenaardsen die ooit de aarde bezocht, Anunnaki dus.
Hun vliegmachines zijn daar nog aanwezig onder dat ijs.
En wie weet wat nog meer. In deze video heeft men het over 3 spaceships die daar gecrasht zouden zijn, lang voor Adam en Eva, nu qua Anunnaki verhaal klopt dat ook wel omdat zij de mensheid geschapen hebben naar hun evenbeeld immers. Dna etc, zie categorie RH negatief en geschiedenis en ufo op deze website en lees dat eens door.
Maar wie weet, inderdaad wat daar nog meer is, als zij zoveel meer kennis hadden dan wij, waarom ligt daar nu zoveel ijs?
Welke virussen ontdooien nu, en ook wat was de oorzaak van hun verdwijning, en waarom zijn de omringende planeten rondom ons allen levenloos geworden, wat ze waarschijnlijk ooit niet waren.
Misschien als dat ontdooid daar op Antartica, komt er misschien wel straling vrij,… of iets anders.
Maar de meest belangrijke mensen in de wereld zijn daar al op bezoek geweest, zelfs de paus en dat is best vreemd te noemen.
Ook liggen daar nog lichamen van buitenaardsen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken